Προς το περιεχόμενο

Ενοικιάση σπιτιού

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι έντονα το να μετακομίσω και να μείνω μόνος μου ΠΛΕΟΝ.

Θα ήθελα να μου πείτε πόσα έξοδα μηνιαίως συνεπάγεται αυτό;;

Επίσης ψάχνω για σπίτι γύρω από τις περιοχές Περιστέρι , Αιγάλεω , Χαιδάρι..

Να σημειώσω ότι δεν είμαι σε θέση να αγοράσω πράγματα για να επιπλώσω το σπίτι επομένως ψάχνω για επιπλωμένο σπίτι ή έστω να έχει τα βασικά

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις συγκάτοικο - συγκάτοικους.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε μετακόμισα με δύο παιδικούς μου φίλους σε μεζονέτα (150 τ.μ. δυόροφη) και το ενοίκιο - έξοδα (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ το μήνα όλα μαζί. Σπίτι χλίδα, ενώ αν ήμουν μόνος μου με τα λεφτά αυτά δεν νοίκιαζα ούτε γκαρσονιέρα.

Δημοσ.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε μετακόμισα με δύο παιδικούς μου φίλους σε μεζονέτα (150 τ.μ. δυόροφη) και το ενοίκιο - έξοδα (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ το μήνα όλα μαζί. Σπίτι χλίδα, ενώ αν ήμουν μόνος μου με τα λεφτά αυτά δεν νοίκιαζα ούτε γκαρσονιέρα.

αυτο δεν το ειχα ξανα ακουσει , πρωτη φορα το ακουω !

Δημοσ.

Δηλαδή γύρω στα 650 ευρώ....

Μάλιστα...

Σκέφτομαι να έχω και συγκάτοικο, επομένως τα έξοδα θα μοιραστούν στα 2.

Επομένως να υπολογίζω ένα 300 στο νερό...

Δημοσ.

Για να μη με κάνεις να ψάχνω για σπίτια, εννοείς 3x300€ ε;

Δημοσ.

προφανως.

εγω νοικιάζω γκαρσονιέρα στην επαρχία και εχω πάγια μηνιαία έξοδα (χωρίς σουπερ μάρκετ) τουλαχιστον 500€... για βαλε και τα πετρελαια το χειμώνα... :cry:

Δημοσ.

Κοντολογής,

με καθαρά έσοδα γύρω στο χιλιάρικο μηνιαίως και πάνω, και ένα κομπόδεμα για την αρχή λες ότι μένεις μόνος σου σε αυτόνομο σπίτι, ανεξάρτητος από τους γονείς σου, και πάλι οριακά.

Από εκεί και κάτω θες συγκάτοικο.

Το γιατί αν θες το συζητάμε.

/sc

Δημοσ.

Ναι εννοείται. 700 το ενοίκιο και τα υπόλοιπα λογαριασμοί, πάντα δια τρία. Πάντως αν το σκέφτεσαι σοβαρά να μετακομίσεις, αυτή είναι καλή περίοδος γιατί τα ενοίκια έχουν πέσει.

Κοντολογής,

με καθαρά έσοδα γύρω στο χιλιάρικο μηνιαίως και πάνω, και ένα κομπόδεμα για την αρχή λες ότι μένεις μόνος σου σε αυτόνομο σπίτι, ανεξάρτητος από τους γονείς σου, και πάλι οριακά.

Από εκεί και κάτω θες συγκάτοικο.

Το γιατί αν θες το συζητάμε.

/sc

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον madsc. Eτσι όπως έχουν πλέον τα πράγματα, αν έχεις εισόδημα μέχρι 1.000 ευρώ η λύση του συγκάτοικου είναι μονόδρομος. Εκτός και αν σκοπεύεις να κάνεις αιματηρές οικονομίες, του στυλ δεν βγαίνω, δεν τρώω ποτέ έξω κλπ κλπ.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι τι ηλικια εισαι ;;; ακυρο βεβαια αλλα με ενδιαφέρει να μάθω πλεον οι νεοι ποσο φευγουν απο το πατρικο τους

Δημοσ.

Δε φεύγουν. Οι περισσότεροι που φεύγουν είναι ΔΥ (λόγω υπηρεσίας) που προσδοκούν και αυτοί την επιστροφή στη γη της επαγγελίας (δλδ πατρικό).

Δημοσ.

Αν δεν έχεις το 1000+ευρώ δεν μπορείς να πας πουθενά. Οι τιμές στα σπίτια/διαμερίσματα δεν λεν να αλλάξουν φορά.

Ακόμα και οι ΔΥ κοιτάν να είναι σε μορφή ζεύγους και οι δυο ΔΥ ώστε να μπορούν να ζήσουν.

Η ηλικία και στα 30+ να είναι έχει μικρή σημασία. Δεν σημαίνει ότι αν μεγαλώνει κανείς άνθρωπος θα έχει και την οικονομική δυνατότητα να μένει μόνος. Ειδικά όταν μένει και άνεργος τότε επιστρέφει στο πατρικό όπως και τον τελευταίο χρόνο ηλικιωμένοι από τα γηροκομία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...