LuNaTiC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού δοκίμασα ένα πρόγραμμα για να κάνω uninstal τους ati drivers το pc μου έκανε επανεκκίνηση και μου φόρτωσε μήνυμα για repair... Δεν ανησύχησα στην αρχή γιατί συχνά πυκνά μου το έκανε χάνοντας τους αχτσή drivers και δεν γνώριζε το raid έκανα την γνωστη διαδικασία του repair έβαλα το "φλασακι" με τους drivers αναγνώρισε το installation αλλα το repair το fixmbr fixboot και το bootsect /nt60 δεν κατάφεραν να δώσουν λύση eiπα να πειραματιστώ ... με το bcdedit ... αφού τα έκανα μαντάρα αποφάσισα να κάνω install ένα cd vista που είχα... το κάνω εγκατάσταση και έκανα install το EasyBCD2.0 μπας και σώσω τίποτα ότι και αν δοκίμασα δεν κατάφερα να μπω στο partition με το windows 7 ... μου βγάζει κάτι ότι το winloader.exe είναι invalid η τέλος πάντων δεν δουλεύει... υπάρχει κάποιος expert στο πρόγραμμα να μου πει τι να γράψω μήπως και μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα? θα με σώσετε ...!!! ευχάριστο εκ τον προτερων sorry για τυχόν λάθη κάνω translate από πρόγραμμα τα greeklish ...
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 post #5 http://www.sevenforums.com/installation-setup/29015-dual-boot-windows-7-vista-boot-error-winload-exe.html
LuNaTiC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το chdsk /R δηλαδη θα φτιαξει την κατασταση??? αμφιβαλω
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω ιδέα,κάνε ένα-ένα τα βήματα του #5,ένα τάμα και δες τ αποτελέσματα
tolis7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εγω ειχα σωσει 140GB απο χαμενο partition με το R-studio που βρηκε ολους τους φακελους αθικτους με τα ονοματα στα αρχεια κλπ. απο τοτε backup σε τρεις εξωτερικους για σιγουρια. τοτε περασα λουκι μεχρι να τα επαναφερω
LuNaTiC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 κατι για να δω το boot θελω δεν εχω χασει τπτ...ελεος κανεις δεν ξερει να usarei το EasyBCD? μονο σε μενα συμβαινουν αυτα? File: \Windows\system32\winload.exe Status: 0xc0000428 Info: Windows cannot verify the digital signature for this file To error που μου βγαζει οταν επιλεγω τα win7 για να bootarουν
filip123go Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Χμ.... Για δοκίμασε με ένα live linux cd, μπας και μπορέσεις να μπεις στο partition... It's a long shot, αλλά δεν χάνεις και τίποτα....
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ουτε που ξερω γιατι πραγμα μιλας... και αν μπω στο παρτιτιον τι εγινε? και τωρα εχω προσβαση στα αρχεια μεσο της εγκαταστασης των βιστα...so what?
filip123go Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ότι και αν δοκίμασα δεν κατάφερα να μπω στο partition με το windows 7 ... μου βγάζει κάτι ότι το winloader.exe είναι invalid η τέλος πάντων δεν δουλεύει... υπάρχει κάποιος expert στο πρόγραμμα να μου πει τι να γράψω μήπως και μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα? Να μπεις στο partition δεν θέλεις...???? Αυτό λες ότι είναι το πρόβλημα σου στο 1το σου post
LuNaTiC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 δεν το φορτωνει στο startup ...αμα μπω με την αλλη εγκατασταση το βλεπω εννοω ως folders & files... πως θα δουλεψει το live cd?
akilleas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να ξαναέχεις την παλιά σου εγκατάσταση;;; ή να σώσεις τα αρχεία;;; Κάπου σε έχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.