Προς το περιεχόμενο

Μήπως τα σώσουμε??? Windows7 boot πρόβλημα

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δοκίμασα ένα πρόγραμμα για να κάνω uninstal τους ati drivers το pc μου έκανε επανεκκίνηση και μου φόρτωσε μήνυμα για repair... Δεν ανησύχησα στην αρχή γιατί συχνά πυκνά μου το έκανε χάνοντας τους αχτσή drivers και δεν γνώριζε το raid

έκανα την γνωστη διαδικασία του repair έβαλα το "φλασακι" με τους drivers αναγνώρισε το installation αλλα το repair το fixmbr fixboot και το bootsect /nt60 δεν κατάφεραν να δώσουν λύση eiπα να πειραματιστώ ... με το bcdedit ...

αφού τα έκανα μαντάρα αποφάσισα να κάνω install ένα cd vista που είχα... το κάνω εγκατάσταση και έκανα install το EasyBCD2.0 μπας και σώσω τίποτα

ότι και αν δοκίμασα δεν κατάφερα να μπω στο partition με το windows 7 ... μου βγάζει κάτι ότι το winloader.exe είναι invalid η τέλος πάντων δεν δουλεύει... υπάρχει κάποιος expert στο πρόγραμμα να μου πει τι να γράψω μήπως και μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα?

θα με σώσετε ...!!! ευχάριστο εκ τον προτερων

sorry για τυχόν λάθη κάνω translate από πρόγραμμα τα greeklish ...

Δημοσ.

εγω ειχα σωσει 140GB απο χαμενο partition με το R-studio που βρηκε ολους τους φακελους αθικτους με τα ονοματα στα αρχεια κλπ.

απο τοτε backup σε τρεις εξωτερικους για σιγουρια.

τοτε περασα λουκι μεχρι να τα επαναφερω

Δημοσ.

κατι για να δω το boot θελω δεν εχω χασει τπτ...ελεος κανεις δεν ξερει να usarei το EasyBCD? μονο σε μενα συμβαινουν αυτα?

File: \Windows\system32\winload.exe

Status: 0xc0000428

Info: Windows cannot verify the digital signature for this file

To error που μου βγαζει οταν επιλεγω τα win7 για να bootarουν

Δημοσ.

ουτε που ξερω γιατι πραγμα μιλας...

και αν μπω στο παρτιτιον τι εγινε?

και τωρα εχω προσβαση στα αρχεια μεσο της εγκαταστασης των βιστα...so what?

Δημοσ.
ότι και αν δοκίμασα δεν κατάφερα να μπω στο partition με το windows 7 ... μου βγάζει κάτι ότι το winloader.exe είναι invalid η τέλος πάντων δεν δουλεύει... υπάρχει κάποιος expert στο πρόγραμμα να μου πει τι να γράψω μήπως και μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα?

Να μπεις στο partition δεν θέλεις...????

Αυτό λες ότι είναι το πρόβλημα σου στο 1το σου post

Δημοσ.

δεν το φορτωνει στο startup ...αμα μπω με την αλλη εγκατασταση το βλεπω εννοω ως folders & files...

πως θα δουλεψει το live cd?

Δημοσ.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Να ξαναέχεις την παλιά σου εγκατάσταση;;;

ή

να σώσεις τα αρχεία;;;

Κάπου σε έχασα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...