poihths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να δίνω σε ενοικους τζάμπα ασύρματο ιντερνετ... ομως το ρουτερ το εχω στο ισόγειο... και θελω να πιανει και μεχρι τον 2ο.. ποιο ρουτερ μου προτείνετε; στο ισογειο εχω ενα ρουτερ τομσον της φορθνετ θα βολευτώ με 1; ή να πάρω 2 φθηνα; τι με συμβερει;
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 με καλωδιο θα παιξεις απο το Thomson η ασυρματα?αν παιξεις με repeater τοτε δεν ξερω αν με ενα θα εισαι ενταξει.αν παιξεις με καλωδιο εκει βαζεις ακομα και ενα απλο adsl router να γινει access point.αν παιξεις ασυρματα τοτε θες Repeater,oxi wds.repeater ειχα δει της Linksys to expander αλλα αρκετα λεφτα αλλα επαιζε οκ μετα ειχα βαλει ενα belkin οσο και αν τα σιχαινομαι και αυτο ειχε παιξει οκ και μετα εχω σεταρει και ενα dlink και αυτο επισης μια χαρα.και τα 3 ειναι repeater.και ενα level one Που επαιζε και αυτο μια χαρα.αν εχεις και αλλο thomson μπορεις να παιξεις μεταξυ τους wds.
poihths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 με καλωδιο θα παιξεις απο το Thomson η ασυρματα?αν παιξεις με repeater τοτε δεν ξερω αν με ενα θα εισαι ενταξει.αν παιξεις με καλωδιο εκει βαζεις ακομα και ενα απλο adsl router να γινει access point.αν παιξεις ασυρματα τοτε θες Repeater,oxi wds.repeater ειχα δει της Linksys to expander αλλα αρκετα λεφτα αλλα επαιζε οκ μετα ειχα βαλει ενα belkin οσο και αν τα σιχαινομαι και αυτο ειχε παιξει οκ και μετα εχω σεταρει και ενα dlink και αυτο επισης μια χαρα.και τα 3 ειναι repeater.και ενα level one Που επαιζε και αυτο μια χαρα.αν εχεις και αλλο thomson μπορεις να παιξεις μεταξυ τους wds. ΑΝ δεν είναι ίδια μαρκα δηλαδη δεν πιανει το wds ? ασυρματα θα το συνδεσω αρα το ρολο repeater λογικά θα παίζει;
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 μην παιξεις με wds.πολλοι περιορισμοι και δυσκολο.μερικες φορες θελει ιδια μαρκα αλλες φορες παιζει μονο με wep κτλ κτλ.αρα πας σε κατι που να παιζει σαν repeater.στο wds πρεπει και τα 2 να ειναι wds ενω στο repeater συνηθως δεν εχεις θεμα μαρκας και απλα σε νοιαζει το ενα να παιζει σαν repeater.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αν και με το Thomson δινω σε 2 οροφους οριακα 1 mbps.απο την αλλη για αυτο ειπε μηπως χρειαστει 2 repeater επειδη ακριβως πανω κατω στα διαμερισματα δεν υπαρχει οπτικη επαφη
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ πολυ πουλινος σκεφτομαι για eshop...τα level one είναι καλα εχω ακούσει αλλα πως μπορώ να ξέρω οτι είναι καλό και για repeater?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ πολυ πουλινος σκεφτομαι για eshop...τα level one είναι καλα εχω ακούσει αλλα πως μπορώ να ξέρω οτι είναι καλό και για repeater? καταρχην οτι και να παρεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι παιζει σαν repeater .γιατι αλλο access point και αλλο access point /repeater
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.