dolph Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετώ, Καθώς είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου (ή μεταχειρισμένου - αναλόγως της προσφοράς) PC, θα ήθελα προτάσεις για το εξής: PC κυρίως για χρήση gaming & HD video editing. Κατά προτίμηση Intel επεξεργαστή (λόγω θορύβου - εκτός αν καλυτέρευσαν οι AMD σε αυτόν τον τομέα) και Nvidia κάρτα (καθώς το κύριο παιχνίδι που θα παίζω θα υποστηρίζεται καλύτερα από Nvidia). Μάξιμουμ κόστος 600-700 ευρώ (ξέρω ότι είναι "λίγα", αλλά δεν δίνω περισσότερα για να παίζω 1-2 παιχνίδια). Έχετε καμμιά πρόταση με αγορά από Αθήνα; Ευχαριστώ!
rafail1994 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά προτίμηση Intel επεξεργαστή (λόγω θορύβου - εκτός αν καλυτέρευσαν οι AMD σε αυτόν τον τομέα) και για αυτόν τον λόγο δεν θα πας σε έναν επεξεργαστή της amd λες και η intel έχει της ποιο αθόρυβες φιλικά πάντα ποια οθόνη έχεις;
dolph Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Με τον AMD3800 που έχω αυτή τη στιγμή, έχω θέμα θερμοκρασίας και θορύβου. Κάτι σε μηχανές πλοίου για να καταλάβεις Οθόνη έχω μια πολύ καλή Samsung 21" (δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αυτή τη στιγμή, αλλά έκανε γύρω στα 400+ πριν από κάνα δύο χρόνια).
rafail1994 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 για τον θόρυβο μπορείς να αλλάξεις μια ψήκτρα και δεν θα έχεις πρόβλημα δεν έθεσα σωστά την ερώτηση μου τι ανάλυση εχεις ήθελα να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.