Hamurabi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια καθε φορα εχω το ιδιο προβλημα. Με το που κανω φορματ στο πισι και περναω ΧΡ ειναι ολα καλα.με δεχεται οτι ειμαι administrator. μολισ κατεβασω κατι updates των ΧΡ και μετα παω να μπω start->run->msconfig->startup και αφαιρεσω καποια προγραμματα μην ανοιγουν οταν μπαινουν τα windows τοτε δε μαφηνει και λεει "An access denied error was returned while attempting to change a service. You may need to log on using an administrator acount to make the specified changes ". Ιδεες;
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ποιες ρυθμίσεις/προγράμματα προσπαθεις να αφαιρεσεις και παιρνεις μήνυμα λάθους;
Hamurabi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 οποιοδηποτε προγραμμα και να δοκιμασω το ιδιο μου βγαζει.
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρα απο τα windows και τα updates τους, ποια προγράμματα έχεις εγκαταστήσει; Xρησιμοποιείς κανονική έκδοση XP (έστω και πειρατική) ή κάποια "πειραγμένη" (π.χ. black edition); Τέλος, οι αλλαγές που κάνεις, ισχύουν μετά την επανεκκίνηση; Αν πχ απενεργοποιήσεις το Χ πρόγραμμα απο το msconfig, μετά την επανεκκίνηση, το πρόγραμμα φορτώνει; Edit: Διάβασε και το παρακάτω http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index.cfm?action=showthread&threadid=272841&forumid=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.