murcielago580 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω απο περυσι την παραπανω οθονη και ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως ειναι συνδεμενη με τον υπολογιστη(αν και με rgb συνδεση λογω παλιοτητας καρτας γραφικων) με το xbox360 και την χρησιμοποιω και ως τηλεοραση.ενω σε ολες τις λειτουργιες της παιζει μια χαρα απο αποψη χρωματων και φωτεινοτητας,οταν βαζω μεσω bsplayer να δω ταινια απο τον υπολογιστη,ολα φαινονται πολυ σκοτεινα.οτι ρυθμιση και να κανω δεν υπαρχει βελτιωση με αποτελεσμα στις σκοτεινες σκηνες να μην βλεπω σχεδον τιποτα. ξερει κανεις τι μποριε να φταιει?η οθονη ειναι η M2794D-PZ
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 αν τις βλεπεις ξαπλωμενος ενας κυριος λογος ειναι η γωνια θεασης καθως τα παντα σκοτεινιαζουν σε αυτες τις γωνιες. Δοκιμασες με αλλο player;
murcielago580 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ξαπλωμενος ειμαι αλλα η οθονη κοιταζει ακριβως εκει που ειμαι ξαπλωμενος αρα και η γωνια ειναι μηδενικη.μπορει να παιζει ο Player?εχει και ρυθμισεις φωτεινοτητας κλπ το bsplayer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.