Προς το περιεχόμενο

TEI Λαρισας Τεχνολογιας υπολογιστων & τηλεπικοινωνιων

apathya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, καλησπερα σας. Φετος ειμαι στην τελευταια ταξη του λυκειου. Ειμαι σε ΕΠΑ.Λ σε ειδικοτητα Πληροφορικης(Κιλκις). Στο μηχανογραφικο μου, σκεφτομαι να δηλωσω σαν πρωτη σχολη, αυτην του τιτλου. Τι εμπειριες εχετε απο αυτη την σχολη, εσεις που τελειωσατε ή εσεις που ειστε ακομα φοιτητες; Πως ειναι η κατασταση στις τηλεπικοινωνιες; H πληροφορικη απο οσο γνωριζω βρισκεται σε κατασταση κορεσμου, λογο της αυξημενης ζητησης και των ανεπακρων θεσεων εργασιας.

Σαν σχολη: Απο επιπεδο μαθηματων, σε ποια θα πρεπει να εχουμε βασεις; (π.χ. Φυσικη;)

Ειναι δυσκολη σχολη;

Σαν πολη, ξερω οτι ειναι πολυ ωραια η Λαρισα και πιστευω οτι αν περασω εκει θα περασω, καλα.

Γνωμες ευπροσδεκτες!

Δημοσ.

Βασεις πρεπει να εχεις σε μαθηματα Φυσικης και μαθηματικων..

Στη φυσικη μερικους βασικους νομους και εφαρμογες, και στα μαθηματικα (που λογω ΕΠΑΛ θα τα βρεις λιιγο πιο σκουρα λογω των μαθηματικων που διδασκονται εκει-σαν μαθηματικα γενικης) με υλη σε στατιστικη,ολοκληρωματα,πινακες,γραμμικη αλγεβρα κτλ.

Δημοσ.
Βασεις πρεπει να εχεις σε μαθηματα Φυσικης και μαθηματικων..

Στη φυσικη μερικους βασικους νομους και εφαρμογες, και στα μαθηματικα (που λογω ΕΠΑΛ θα τα βρεις λιιγο πιο σκουρα λογω των μαθηματικων που διδασκονται εκει-σαν μαθηματικα γενικης) με υλη σε στατιστικη,ολοκληρωματα,πινακες,γραμμικη αλγεβρα κτλ.

Μαλιστα, το περιμενα. Οσο για την συγκεκριμενη σχολη, εχει κανεις εμπειριες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...