mp1lot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά αρχήν καλησπέρα!!! Μετράω μέρες για να πάρω ένα κάλο λαπτοπ και νομίζω πως έχω καταλήξει άλλα θα ήθελα μια γνώμη από όσους γνωρίζουν και ασχολούνται με το άθλημα και για να μην λέω πολλά έχω καταλήξει σε αυτο . Για αυτό παρακαλώ οποίον ξέρει και θέλει να με βοηθήσει ας μου προτείνει κάποιον ποιο κάλο ίσως με όριο τα 650 ευρώ και λίγο παραπάνω δεν πειράζει(είναι για ελαφρύ gaming και για λειτουργία πολλών προγραμμάτων εργασίας ταυτόχρονα word,Internet,msn κτλ). Σε περιπτοση που συμφωνείτε με την αγορά μου θα ήθελα την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών του παραπάνω μοντέλου Ευχαριστώ Mp1lot!!!
damastes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ καλό, αλλά μη διαθέσιμο στο get it now, ευτυχώς το έχουν και άλλοι
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι το μηχανακι παντως για αυτα που το θελεις. Απο εκει και περα θα βρεις αλλες 100 παρομοιες λυσεις σε αυτα τα χρηματα αλλα διαφορες αισθητες οχι.
mp1lot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όσον άφορα την διαθεσιμότητα κάτι θα κάνω ίσως το πάρω και από άλλου damastes παντός ευχαριστώ για το ενδιαφέρον το γνώριζα Nik.K με την κάρτα γραφικών τη γνώμη έχετε έριξα και μια μάτια σε ένα site για συγκρίσεις άλλα ομολογώ δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά το δίνω στους ειδικούς να δείτε τη λέω ορίστε Τι πιστεύεται καλύτερα GF η ATI και αν έχετε να προτείνεται κάποιος παρόμοιο λαπτομ με GF στα χρήματα αυτά ---------- Προσθήκη στις 03:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:07 ---------- Το Έφτιαξα να μην παιδεύεστε με το site
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ε η 360 ειναι σαφως καλυτερη, την βρισκεις ομως εως 650ε ?
damastes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 βρίσκει την 330m που επίσης είναι πολύ καλύτερη απο την 5470, SAMSUNG R580 , αλλά 1 χρόνο εγγύηση και δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει σαν ποιότητα ή service στην ελλάδα
mp1lot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου πω δεν τρελάθηκα με το SAMSUNG θα μείνω στην αρχική μου επιλογή και αν χρειαστώ κάτι παραπάνω περνώ μια άλλη κάρτα γραφικών σε κάποια φάση και τέλος. Ευχαριστώ πολύ πήρα της απαντήσεις μου από τους 2 φίλους και τους ευχαριστώ πολύ παρακαλώ να κλείσει το θέμα καλύφτηκα
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εμ, δεν γινεται να αλλαξεις εσυ καρτα γραφικων, γενικα σε ελαχιστα μοντελα γινεται και αμφιβαλλω πως ειναι ενα απο αυτα.
mp1lot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Γτ ρε Nik.K μου το κάνεις αυτό ρώτησα και έναν φίλο μου προγραμματιστή και μου το είπε άλλα για να είμαι ειλικρινείς δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ πως μπορούμε να το δούμε αυτό η δεν γίνετε?
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως ειπα ειναι ελαχιστα οσα μπορεις να αλλαξεις και συν τοις αλλοις ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καρτα για φορητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.