Προς το περιεχόμενο

Διλημμα αγορας κινητου

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει παμπολα reviews,threads κτλπ εχω μαθει τα χαρακτηριστικα τους απεξω αλλα παρολα αυτα δεν μπορω να αποφασισω και εχω χαζεψει στο searching :eek: . Το διλημμα ειναι αναμεσα στα

samsung galaxy 3 και htc wildfire.

Δεν εχω επιδοτηση οποτε δεν με ενδιαφερει το μαγαζι,γνωριζω οτι ειναι πολυ κοντα στα χαρακτηριστικα τους με το samsung να υπερεχει αισθητα στα σημεια. Δεν εχω καμια εμπειρια με καποια απο τις 2 μαρκες και απλα απο αυτα τα 2 θελω αυτο που θα ειναι το πιο γρηγορο,θα κολλαει/κρασαρει λιγοτερο,την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και η μαρκα του θα προσφερει το καλυτερο support (updates,service etc).

Περιμενω τις αποψεις σας. :-D

Δημοσ.

Δεν εχω επιδοτηση οποτε δεν με ενδιαφερει το μαγαζι,γνωριζω οτι ειναι πολυ κοντα στα χαρακτηριστικα τους με το samsung να υπερεχει αισθητα στα σημεια.

Το samsung έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και επεξεργαστή. Το wildfire έχει καλύτερη κάμερα.

Δεν εχω καμια εμπειρια με καποια απο τις 2 μαρκες και απλα απο αυτα τα 2 θελω αυτο που θα ειναι το πιο γρηγορο,θα κολλαει/κρασαρει λιγοτερο,την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και η μαρκα του θα προσφερει το καλυτερο support (updates,service etc).

Το samsung έχει λίγο lag σε κάποιους όταν ανοίγει contacts και sms. Από ποιότητα, πλαστικούρα, το htc υπερέχει. Updates, support μάλλον htc. Service δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...