Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πηγές τις ιστοσελίδας allthingsd.com, το Skype ετοιμάζει συνεργασία με το Facebook που θα συνδυάσει ομιλία, SMS καιμε την πλατφόρμα του Facebook Connect. Το Facebook Connect, επιτρέπει την σύνδεση των χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω του λογαριασμού που διατηρούν στο Facebook.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η πραγματοποίηση κλήσεων φωνής, βιντεοκλήσεων, ανταλλαγή SMS χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα του Skype, συνομιλώντας όμως και με φίλους από το Facebook. Οι νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στο νέο Skype 5.0 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες.

Στόχος του Facebook είναι να προσφέρει διάφορους τρόπους επικοινωνίας όχι μόνο μεταξύ των χρηστών του έτσι ώστε να γίνει το «σημείο συνάντησης» μεταξύ των διαδικτυακών φίλων.

Το Facebook έχει 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη, ενώ το Skype 560 εκατομμύρια, με τα 124εκ. από αυτά να το χρησιμοποιούν τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Link.png Site: kara.allthingsd.com

Picture.png Εικόνα: Screenshot από το Skype 5

Δημοσ.

Κάτι που θα γίνει σε κάτι εβδομάδες υπάρχει σε αντίστοιχο plugin για το pidgin εδώ και δυο χρόνια. Τόσο μεγάλη είδηση είναι που τη βγάλατε και μόστρα με το καλημέρα;

Δημοσ.
Κάτι που θα γίνει σε κάτι εβδομάδες υπάρχει σε αντίστοιχο plugin για το pidgin εδώ και δυο χρόνια. Τόσο μεγάλη είδηση είναι που τη βγάλατε και μόστρα με το καλημέρα;

omg μήπως μόλις διάβασα σύγκριση pidgin με skype? !!

:whistle::fear:

Δημοσ.

εμένα γιατι μου φαίνεται οτι απο αυτήν την ιστορία θα ανέβει το Skype..?? στην Ελλάδα τουλάχιστον... το μόνο που ξέρουν όλοι είναι το msn και το facebook...

(και μάλλον αυτό προσπαθούν να κάνουν καθώς το skype έχει ζημίες εδώ και πολύ καιρό...)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, από pidgin κάνει και κλήσεις ή μόνο chat? Γιατί αν είναι μόνο chat, η είδηση αναφέρει και κλήσεις και sms. Σίγουρα είναι πολύ θετική κίνηση για το skype, θα το ανακαλύψει πολύς κόσμος. Επίσης θα είναι η πρώτη web έκδοσή του νομίζω.

Δημοσ.
Aν ανακαλυψουμε στην Ελλαδα το skype , πανε οι εταιριες τηλεφωνιας...

Αλήθεια το skype έχει υποδομές για μια θεαματική αύξηση στον αριθμό χρηστών ή δεν θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις?

Δημοσ.
Αλήθεια το skype έχει υποδομές για μια θεαματική αύξηση στον αριθμό χρηστών ή δεν θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις?

θεαματικη αυξηση οταν λες πανω απο 200.000.000 χρηστες:P.Μαλλον οχι αλλα θα φτιάξουν.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι, από pidgin κάνει και κλήσεις ή μόνο chat? Γιατί αν είναι μόνο chat, η είδηση αναφέρει και κλήσεις και sms. Σίγουρα είναι πολύ θετική κίνηση για το skype, θα το ανακαλύψει πολύς κόσμος. Επίσης θα είναι η πρώτη web έκδοσή του νομίζω.

Λογικά, μόνο του chat του facebook θα υποστηρίζει, για να κάνεις κλήσεις θα πρέπει και ο άλλος να έχει εγκατεστημένο το skype. Γι' αυτό μου φάνηκε λιγάκι ανούσιο σαν είδηση...

Δημοσ.

βασικα απο οτι καταλαβα θα βλεπεις τους ονλινε φιλους σου στο facebook στο skype. αν θυμαμαι καλα αυτο γινεται ηδη με το trilian και το digsby.

βασικα το facebook βγαζει τοοοοοσα πολλα λεφτα που θα μπορουσε να φτιαξει και δικο του browser ακομα που να μπαινεις μονο στο facebook. πραγματικα δεν ξερω γιατι ξεφουσκωσε ετσι αποτομα

Δημοσ.

Όταν/Άν γίνει αυτό θα είναι κατά την άποψή μου πάρα πολύ θετικό γτ δεν θα χρειάζεται να ανοίγεις 100 apllications/browsers ή ότι άλλο και να κολλάς σαν τρελός (αν έχεις αργή σύνδεση καλή ώρα σαν και μένα).

Δημοσ.

Αν κάνει και κλήσεις που νομίζω έτσι λέει η είδηση μου φαίνεται πολύ καλό. Αν είναι μόνο για chat δεν είναι σημαντική είδηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...