Προς το περιεχόμενο

Κέντρο ενεργειών (σημαία)

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου βγάζει μήνυμα , κάτω δεξιά η σημαία ότι δεν έχω ενεργό τείχος ούτε του norton ούτε του windows. Αυτό ξεκίνησε μόλις κλείδωσα το ρούτερ. Όταν πάω να κάνω ενεργό το πρόγραμμα προστασίας του norton πατάω ενεργοποίηση αλλά δεν το ενεργοποιεί. Όταν το είχα ξεκλειδώσει έγινε ενεργό το norton πάλι.

Τί να κάνω;;; Γνωρίζει κανείς;; Τώρα έχω απενεργοποιήσει τα μηνύματα για τους ιούς και για το τείχος προστασίας. Ενεργό είναι τώρα το windows defender, εγώ θέλω του norton. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για πήγαινε Εναρξη > πίνακας ελέγχου > τείχος προστασίας των Win > αλλαγή ρυθμίσεων ειδοποίησης και ξετσέκαρε το τετραγωνάκι που λέει "Αποκλεισμός όλων των εισερχομένων συνδέσεων κτλ......." Πάτα ΟΚ (κάτω-κάτω), κάνε επανεκκίνηση του PC και ξαναενεργοποίησε το Norton.

Δημοσ.

Πηγαίνω - πίνακα ελέγχου - τείχος προστασίας των windows και γράφει: αυτές οι ρυθμίσεις διαχειρίζονται από την εφαρμογή προμηθευτή norton firewall provider.

Μετά έχει μόνο οικιακά δίκτυα ή δίκτυα εργασίας -- δεν συνδέθηκε

και δημόσια δίκτυα -- σε σύνδεση.

Τώρα το ρούτερ είναι ξεκλείδωτο και πάλι μου έβγαλε τα μηνύματα αυτά. Το norton i.s. είναι ενεργό, στα μηνύματα λέει ότι δεν είναι.

Έχω windows 7.

Δημοσ.

Δηλαδή βάζεις κωδικό πρόσβασης στο ασύρματο; Τι επιλογές βάζεις wap, wpa ή και τα δύο;

Αν ορίσεις κωδικό θα πρέπει να ξαναβρείς το ασύρματο και να περάσεις το κλειδί όταν στο ζητήσει.

Αν έχεις λαπτοπ (μάλλον έτσι είναι) δοκίμασες με καλώδιο lan να συνδεθείς με το router;

Δημοσ.

Στην έκδοση ιντερνετ σεκιουριτυ 2010 του νορτον ειχα παρομοιο προβλημα,δεν το πολυεψαξα να σου ,πω την αληθεια εβαλα την 2011(παρα πολυ καλυτερη κατ' εμού)και δεν έχω τέτοιο π΄ροβλημα......

Δημοσ.

Θα δώ αν τα βγάλει και αύριο τα μηνύματα..για σήμερα πάντως έκανα μόνο επανεκκίνηση και είναι οκ. Βάζω wpa+wpa2. Κωδικό μόνο μια φορά έβαλα.

Το ρούτερ το κλείνω, όταν άνοιξα το λάπτοπ δεν είχα συνδεθεί ακόμη. Το norton είναι αγορασμένο.

Να κάνω ανανέωση το norton φίλε popeye68;;;;

Έχει άλλες 144 μέρες για τη λήξη της συνδρομής...

Δημοσ.
Θα δώ αν τα βγάλει και αύριο τα μηνύματα..για σήμερα πάντως έκανα μόνο επανεκκίνηση και είναι οκ. Βάζω wpa+wpa2. Κωδικό μόνο μια φορά έβαλα.

Το ρούτερ το κλείνω, όταν άνοιξα το λάπτοπ δεν είχα συνδεθεί ακόμη. Το norton είναι αγορασμένο.

Να κάνω ανανέωση το norton φίλε popeye68;;;;

Έχει άλλες 144 μέρες για τη λήξη της συνδρομής...

Αφού είναι αγορασμένο μην το βγάλεις. Πήγαινε εκεί που το πήρες και πες τους το πρόβλημα. Θα έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και θα έχουν πάει. Αρα θα ξέρει τι να σου πει.

Είναι υποχρεωμένος να σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδια έχω και γω παρόμοιο προβλημα τις τελευταίες μέρες. Εχω WinXP και antivirus τον NOD. Ενώ στις ρυθμίσεις του antivirus μου λέει οτι είναι ενημερωμενο κανονικα, κάτω δεξιά στην οθόνη τις τελευταίες μέρες μου εμφανιζεται μήνυμα των WIN με την κόκκινη σημαία οτι το πρόγραμμα προστασίας μου από ιούς δεν είναι ενημερωμένο. Προσπάθησα να δοκιμάσω να κάνω update στον NOD παρόλο που το κάνει αυτόματα, και πάλι μου έβγαλε οτι δεν χρειάζεται γιατί είναι ήδη ενημερωμένο. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.
Παιδια έχω και γω παρόμοιο προβλημα τις τελευταίες μέρες. Εχω WinXP και antivirus τον NOD. Ενώ στις ρυθμίσεις του antivirus μου λέει οτι είναι ενημερωμενο κανονικα, κάτω δεξιά στην οθόνη τις τελευταίες μέρες μου εμφανιζεται μήνυμα των WIN με την κόκκινη σημαία οτι το πρόγραμμα προστασίας μου από ιούς δεν είναι ενημερωμένο. Προσπάθησα να δοκιμάσω να κάνω update στον NOD παρόλο που το κάνει αυτόματα, και πάλι μου έβγαλε οτι δεν χρειάζεται γιατί είναι ήδη ενημερωμένο. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Πάτα στο μήνυμα για να ανοίξει το κέντρο ασφαλείας και μετά πάτα Συστάσεις στην Προστασία από ιούς και πες ότι έχεις πρόγραμμα προστασίας και θα το ενημερώνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Ναι το είχα δει αυτό σαν επιλογή αν και άσχετος, απλά αναρωτιόμουν γιατί μου βγάζει τώρα αυτό το μήνυμα ενώ τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα. Βασικά σκεφτόμουν μήπως όντως είχε πρόβλημα ο antivirus. Σ ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Δημοσ.

Tώρα δεν μου το βγάζει καθόλου, να πώ ότι ξανακλείδωσα το ρούτερ. Φίλε pan111 μου έβγαλε τα μην. και το έκανα επανεκκίνηση και δεν τα έβγαλε μετά.(τα μην. τα έβγαζε για 3-4 μέρες) Δεν ξέρω από τι ήταν, μπορεί επειδή κλείδωσα το ρούτερ......

Δημοσ.

Παιδιά μου ξαναβγάζει τα μηνύματα. 3 στο σύνολο , για το τείχος προστασίας δικτύου, προστασία από ιούς και προστασία από λογισμικό κατασκοπείας και άλλα συναφή λογισμικά.

Να ξεμαρκάρω από αλλαγή ρυθμίσεων Κέντρου ενεργειών ώστε να μή μου βγάζει τέτοια μηνύματα;;

Έχω windows 7 και norton i.s.(αγορασμένο).

Δημοσ.
Να ξεμαρκάρω από αλλαγή ρυθμίσεων Κέντρου ενεργειών ώστε να μή μου βγάζει τέτοια μηνύματα;;

Ναι ξετσέκαρέ τα από το κέντρο ενεργειών για να μην σε ειδοποιεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...