Pooky(1) Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν θεωρώ και τόσο μεγάλη διαφορά το να πληρώσω το apple care αντί 180 ευρώ, 100 και να ψάχνομαι μήπως και τι και πως. Στον 27'' iMac μου που απόκτησα πριν λίγες εβδομάδες (το πρώτο μου mac ever) πήρα πακέτο και το apple care επιτόπου από το ίδιο κατάστημα την ίδια στιγμή. Το ίδιο και στο macbook pro μου που πήρα στα χέρια μου χτες. (Yes, once you go mac...... ) Αν θέλουν ας έρθουν να μου πουν ότι δεν με καλύπτουν σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Το να έπαιρνα από το e-bay τις εγγυήσεις αυτές και να γλίτωνα ένα 200άρι και για τις δύο, σε μηχανήματα συνολικής αξίας 4000 ευρώ, σαν ποσοστό δεν λέει τίποτε. Βέβαια, ο καθένας αγοράζει όπως θέλει και ότι θέλει, τη γνώμη μας παραθέτουμε εδώ.
kfyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν μιλαω για το applecare συγκεκριμενα , αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει οτι οποιοδηποτε προγραμμα επεκτασης εγγυσησης στην Ελλαδα ΔΕΝ αξιζει. Με την εννοια οτι οι υπηρεσιες aftersales που προσφερουν ΟΛΕΣ οι εταιριες στην Ελλαδα ειναι ΓΤΠ. Οποιαδήποτε εγγύηση δεν περιλαμβάνει χρονική εγγύηση (πχ. next business day ή 3-5 εργάσιμες) είναι αστεία.. Πχ. πηγαίνεις στο e-shop εντός εγγύησης και κάνουν 2 μήνες να σου το φτιάξουν. Χωρίς ρήτρες , χωρίς τίποτα. Αν είναι και μηχάνημα για δουλειά , κλάφτα Χαράλαμπε.. Αν μιλάμε πάντως για κόστος επέκτασης κάτω από το 1/6 της συσκευής , πάρτο. Αν είναι περισσότερο , ξανασκέψου το.
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που δεν έχω μάθει ακόμα είναι εάν αξίζει κανείς να πάρει το apple care στην Ελλάδα. (χτύπα ξύλο) έχει χρησιμοποιήσει κανείς το apple care; Του δώσανε όσα λένε ότι δίνουν; Υπήρχε εξυπηρέτηση;
mdr21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=406485
xalia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ο ένας χρόνος πως ακριβώς μετράει ? Ξέρει η apple πότε πουλήθηκε τι ? Τσέκαρα την απόδειξη αγορά του macbook pro ( από uk το είχα πάρει ) και είναι 10/11, έχω δηλαδή θεωρητικά λίγο κάτω από ένα μήνα για apple care. Αν το πάρω και είμαι στις 15 μέρες πριν θα είμαι okay ή θα ψάχνω να το πουλήσω?
Whiteyez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ο ένας χρόνος πως ακριβώς μετράει ? Ξέρει η apple πότε πουλήθηκε τι ? Τσέκαρα την απόδειξη αγορά του macbook pro ( από uk το είχα πάρει ) και είναι 10/11, έχω δηλαδή θεωρητικά λίγο κάτω από ένα μήνα για apple care. Αν το πάρω και είμαι στις 15 μέρες πριν θα είμαι okay ή θα ψάχνω να το πουλήσω? Εδώ μπορείς να δείς πόσο ακόμα σου απομένει για την εγγύηση. https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.