tr3quart1sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 O iMac κοντευει τους 11 μηνες και σκεφτομαι μηπως να του βαλω το AppleCare... Χωρις εγγυηση το service ποσο παει? (οκ εξαρταται και τι ακριβως θα χαλασει...)
Pooky(1) Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Για καλό και για κακό, πάρτο. Θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για 24 μήνες επιπλέον. Δεν είναι λίγος καιρός. Στα 3 χρόνια χρήσης του υπολογιστή, θα έχει απαξιωθεί αρκετά, ώστε αν πάθει κάτι έπειτα να μη σε νοιάξει και τόσο. Αλλά για φαντάσου να σε επισκεφτεί ο κύριος Μέρφυ και να σου πάθει κάτι κανά 20ήμερο από τη λήξη του έτους.......
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή και εγώ το σκέφτομαι για το Apple Care, υπάρχει κανείς που να το έκανε και να του βγήκε σε καλό ή κακό; Γενικά, υπάρχει κανείς που να μπορεί να "καταθέσει" την εμπειρία του από το Apple Care;
axidousgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 παντως η αγορα του απο εξω συμφερει Εξω εχει 154 ευρω Λοιπον καλυτερα απο εξω απο ευρωπη
mdr21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μιλαω για το applecare συγκεκριμενα , αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει οτι οποιοδηποτε προγραμμα επεκτασης εγγυσησης στην Ελλαδα ΔΕΝ αξιζει. Με την εννοια οτι οι υπηρεσιες aftersales που προσφερουν ΟΛΕΣ οι εταιριες στην Ελλαδα ειναι ΓΤΠ.
hasodikis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Να το πάρεις το κορίτσι μην το συζητάς.... Η αγορά ενός προϊόντος apple αποτελεί σημαντική τοποθέτηση χρημάτων η οποία δυστυχώς συνοδεύεται από την έλλειψη εμπιστοσύνης της apple προς τα προϊόντα της (= 1 έτος μόνο εγγύηση). Άσε που κατά καιρούς έχουν εμφανίσει διάφορα προϊόντα της κατασκευαστικά ελαττώματα. Εγώ την πήρα από ebay σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή ... και τώρα πλέον (στα μέτρα της σκατοχώρας που ζούμε και των καταπληκτικών της επιχειρηματιών) αισθάνομαι ήσυχος...
Palp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 παντως η αγορα του απο εξω συμφερει Εξω εχει 154 ευρω Λοιπον καλυτερα απο εξω απο ευρωπη Που το βρήκες να κοστίζει 154 ευρώ και για ποιο προϊόν;
panos2000gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή δεν το κατέχω το θέμα καθόλου καλύτερα ας ρωτήσω πρωτού κάνω καμιά μα***ια. Έχω το macbook της υπογραφή μου, αγορασμένο από Ελλάδα (Πλαίσιο) και η εγγύηση του λήγει τον Μάρτιο του 2011. Μπορώ να αγοράσω επέκταση εγγύησης από το εξωτερικό και να την περάσω κανονικά? Θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα ή είναι μόνο για το εξωτερικό? Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καμιά μανούρα για την αλλαγή σκληρού? (είχε 250αρι και έβαλα 500αρι) Από ότι βλέπω πάντως στο ebay οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Γύρω στα 80 ευρώ. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=270639038427
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή δεν το κατέχω το θέμα καθόλου καλύτερα ας ρωτήσω πρωτού κάνω καμιά μα***ια. Έχω το macbook της υπογραφή μου, αγορασμένο από Ελλάδα (Πλαίσιο) και η εγγύηση του λήγει τον Μάρτιο του 2012.... Λογικα εννοεις τον Μάρτιο του 2011, ε?
Palp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Από ότι βλέπω πάντως στο ebay οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Γύρω στα 80 ευρώ.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=270639038427 Αυτή είναι για το 13άρι MBP αλλά γενικά έχει συζητηθεί οι απατεωνιές που παίζονται με τα applecare στο ebay. Αν δεν βρεις κάποιον να σου στείλει το κουτί του applecare μείνε μακριά.
panos2000gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικα εννοεις τον Μάρτιο του 2011, ε? Σωστά... το 2011 λήγει. ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ---------- Αυτή είναι για το 13άρι MBP αλλά γενικά έχει συζητηθεί οι απατεωνιές που παίζονται με τα applecare στο ebay. Αν δεν βρεις κάποιον να σου στείλει το κουτί του applecare μείνε μακριά. Για το 13αρι Μacbook Pro το θέλω και εγώ. Πάντως βλέπω και πωλητές με πολύ υψηλό feedback να πουλάνε σε αυτές τις τιμές.
Palp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Για το 13αρι Μacbook Pro το θέλω και εγώ. Πάντως βλέπω και πωλητές με πολύ υψηλό feedback να πουλάνε σε αυτές τις τιμές. Το κόλπο είναι το εξής: Αγοράζεις το apple care από το ebay στο 1/6 της κανονικής τιμής που στην ουσία είναι generated από προγράμματα. Το βάζεις στον λογαριασμό σου στην apple και αυτή το δέχεται κανονικά. Κάποια στιγμή που η apple θα ελέγξει το key ή όταν το πας για επισκευή θα δει ότι είναι generated/fake (μπορεί και κάποιος άλλος να πάει να το κάνει register πχ) και θα σου ζητήσει την απόδειξη αγοράς και το serial number του κουτιού (δεν έχεις τίποτα από τα δύο). To applecare θα ακυρωθεί αλλά το θετικό feedback δεν θα υπάρχει δυνατότητα να το αλλάξεις στο ebay ούτε να πάρεις τα λεφτά πίσω από το paypal καθώς θα έχουν περάσει πολύ πιθανό οι 30 μέρες που έχεις δικαίωμα ένστασης. Σχετικό thread: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=690859
Whiteyez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιοι τυπώνουν και fake κουτιά, θέλει πολύ προσοχή.
triggerman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Απο τον electronic king εχει παρει καποιος applecare?Γενικα ειναι αξιοπιστος πωλητης απλα αν εχει παρει καποιος να μας πει την γνωμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.