Προς το περιεχόμενο

Επιπλο υπολογιστη

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω επιπλο για τον υπολογιστη αλλα οχι απο τα ετοιμα γιατι δεν με βολευουν οι διαστασεις που εχουν, ετσι θελω να φτιαξω ενα μονος μου η να δωσω το σχεδιο και τα μετρα σε επαγγελματια να το φτιαξει, τα υλικα τωρα σκεφτομαι αλουμινιο τα ποδια και γυαλινη επιφανεια.

Θελω κατι σαν αυτο το σχεδιο 10531598767289.th.jpg με συρομενο συρταρι για πληκτρολογιο/ποντικι και πιο πανω η οθονη αλλα χωρις τα τμηματα που εχω με κοκκινο 10531598767289.th.jpg γιατι θελω το μηκος του συρομενου συρταριου να ειναι ισο με την πανω επιφανεια ωστε να εχω και το ποντικι στο ιδιο υψος με το πληκτρολογιο, αναρωτιεμαι αν η οριζοντια επιφανεια κατω που θα κραταει το κουτι θα αντεξει μονο του.

Αλλα δεν ξερω πως να αρχισω και ετσι ζηταω τις γνωμες,συμβουλες σας.

Δημοσ.

Αν θες να εχεις την ανεση σου ασε τα γραφεια και παρε δυο μεγαλα,πλατια και χοντρα κομματια ξυλο,βιδοσετα στο ντουβαρι και σχηματισε μια γωνια οπου στην μια πλευρα θα εχεις pc και στην αλλη θα εχει οτι πολυμηχανημα και αλλα

Δεν ξερω αν καταλαβες το σκπτικο μου.Αν βρω φωτο θα την βαλω να την δεις

Αυτα τα γραφειακια,τα "επιπλα υπολογιστη" ειναι για μικροκαμωμενους

Δημοσ.
Αν θες να εχεις την ανεση σου ασε τα γραφεια και παρε δυο μεγαλα,πλατια και χοντρα κομματια ξυλο,βιδοσετα στο ντουβαρι και σχηματισε μια γωνια οπου στην μια πλευρα θα εχεις pc και στην αλλη θα εχει οτι πολυμηχανημα και αλλα

Δεν ξερω αν καταλαβες το σκπτικο μου.Αν βρω φωτο θα την βαλω να την δεις

Αυτα τα γραφειακια,τα "επιπλα υπολογιστη" ειναι για μικροκαμωμενους

Ακριβως αυτο φιλε μου οπως το ειπες λες και ειμαστε κινεζακια 1 μετρο τα φτιαχνουν τα γραφεια για αυτο θελω να φτιαξω κατι δικο μου με αρκετα μεγαλυτερες διαστασεις.

Καταλαβα το σχεδιο που ειπες αλλα δεν εχω τοσο μεγαλο δωματιο για να πιασω την γωνια θα μου κλεισει το χωρο.

Δημοσ.
γιατι θελω το μηκος του συρομενου συρταριου να ειναι ισο με την πανω επιφανεια ωστε να εχω και το ποντικι στο ιδιο υψος με το πληκτρολογιο, αναρωτιεμαι αν η οριζοντια επιφανεια κατω που θα κραταει το κουτι θα αντεξει μονο του.

Αλλα δεν ξερω πως να αρχισω και ετσι ζηταω τις γνωμες,συμβουλες σας.

Eξαρταται το βαρος του κουτιου , το παχος του ξυλου και το δεσιμο αν θα αντεξει η 'γωνια' (αμα βγαλεις τα κοκκινα) ,μπορεις να βαλεις και ποδια σε αυτην την μικρη επφανεια.

Η να εχεις μια ξεχωριστη βασουλα απο μελαμινη (μια φετα δηλαδη) , παλι (με αλουμινενια) ποδαρακια,η ροδες ..

Βασικα οτι θες κανεις :-D

Δημοσ.
αναρωτιεμαι αν η οριζοντια επιφανεια κατω που θα κραταει το κουτι θα αντεξει μονο του.

Το ακουμπάς και στο πάτωμα το κουτι στην χειρότερη.

Δημοσ.
Το ακουμπάς και στο πάτωμα το κουτι στην χειρότερη.

Το ξερω οπως ειπε ο φιλος παραπανω μπορω να εχω μια ξεχωριστη βαση αλλα το θελω πανω στο επιπλο να το μετακινω οποτε θελω ολο μαζι

Δημοσ.
αλλα το θελω πανω στο επιπλο να το μετακινω οποτε θελω ολο μαζι

Βαλε ροδες (6 συνολο δηλαδη ) εκει που παταει το pc-κουτι.Υποθετω οτι δεν θελεις να ''κλεισεις'' το pc για να μπορεις να ανοιγεις το πλαινο καπακι ευκολα ε :-)

Δημοσ.
...αναρωτιεμαι αν η οριζοντια επιφανεια κατω που θα κραταει το κουτι θα αντεξει μονο του.

Για ευκολία μετακίνησης, η καλύτερη λύση είναι με τα επιπλέον ροδάκια, που αναφέρθηκε.

Διαφορετικά, άλλη λύση, είναι κι αυτή.

Δημοσ.
Βαλε ροδες (6 συνολο δηλαδη ) εκει που παταει το pc-κουτι.Υποθετω οτι δεν θελεις να ''κλεισεις'' το pc για να μπορεις να ανοιγεις το πλαινο καπακι ευκολα ε :-)

Ναι με ροδες θα το κανω και οχι δεν θελω να το κλεισω οπως ειπες.

Για ευκολία μετακίνησης, η καλύτερη λύση είναι με τα επιπλέον ροδάκια, που αναφέρθηκε.

Διαφορετικά, άλλη λύση, είναι κι αυτή.

Αυτο θελω αλλα με ροδες με αλλα υλικα και χωρις τα εξτρα ραφια και ντουλαπια δεξια πως θα αρχισω μονος μου ομως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...