Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το ADSL!!Καμιά ιδέα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σώστε μεε..έχω σπαστεί τρελά,κάτι πείραξα (μάλλον?) και δεν μπαίνει στο ίντερνετ,δεν μου εμφανίζει καν δηλαδή το παράθυρο για να πατήσω username-pass!

Ας τα πάρουμε απτήν αρχη!

Έχω ένα sagem modemάκι μικρό!Από το οποίο φεύγουν 2 καλώδια!Ένα usb που συνδέεται στο pc,και ένα άλλο που πάει σε ένα ISDN/ADSL splitter!Από το οποίο splitter ένα καλώδιο πάει στη μπρίζα του τηλεφώνου που είναι για το ίντερνετ και επίσης φεύφει άλλο ένα καλώδιο που πάει στο ISDN και είναι για τη συσκευή του τηλεφώνου!

Και για να συνδεθώ,κάθε φορά ανοίγω τις διαθέσιμες συνδέσεις,μου βγάζει μια επιλογη OnDSL otenet,πατάω και μετά βάζω pass κλπ!

Όλα άρχισαν το μεσημέρι όταν πήγα να βάλω ένα ρούτερ ασύρματο!Έκανα απεγκατάσταση αρχικά το οτενετ ondsl έβγαλα τα καλώδια ( μόνο το usb και το άλλο που πάει στο splitter) και πήγα να βάλω το άλλο!Τέλος πάντων,δεν το έβαλα τελικά αφού δεν έχω κάρτα δικτύου,και λέω κάτσε να ξανασυνδέσω το μόντεμ που είχα πριν!Και εδώ άρχισαν όλα....

Ξανακάνω εγκατάσταση όλα οκ απτό cd το οτενέτ ondsl ξανασυνδέω όπως ήταν τα καλώδιο,και ενώ θα έπρεπε να μου βγάζει στις συνδέσεις το ondsl όπως παλιά τώρα τίποτα! :(

Τα λαμπάκια κλειστά και τα 2!!

Μου βγάζει DSL Status: IDLE (USB Disconnected)!!

Έχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση αμέτρητες φορές!

Να συμπληρώσω ότι παλιά το έχω ξανακάνει και μου εμφανιζόταν αμέσως στις συνδέσεις και όλα οκ!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!

Έχετε καμιά ιδέα??Με σώζετε.....

Ευχαριστω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...