Προς το περιεχόμενο

Thomson Tg585 V8

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπων εκανα reset to factory defaults περασα απο την αρχη κωδικους συνδεσης, αλλαξα τους default κωδικους ασυρματου και ρουτερ και παιζει κανονικα. ειναι πανω απο 24ωρες αναμενο χωρις αποσυνδεση και χωρις να κολησει καθολου. ελπιζω να εφτιαξε.

το firewall τωρα ειναι απενεργοποιημενο. πριν που κολλαγε ηταν στο standard.

Το Web Browsing Interception στο αυτοματο.

να τα αφησω ετσι αυτα?

να βαλω το firewall στο standard παλι?

το upnp ειναι καλυτερα ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημενο?

Εφ'οσον εκανες factory reset, καλο θα ηταν να ανοιξεις ολες τις λειτουργιες, για να δουμε αν θα ξανακολλησει. Βαλε λοιπον το firewall στο standard και ανοιξε το upnp (ανοιγει πορτες μονο του, για τις εφαρμογες που το ζητησουν - αρκετα χρησιμο οταν δουλευει). Το Web browsing interception ασ'το οπως εχει.

Αν κολλησει, το πρωτο που θελω να κανεις ειναι να κλεισεις το firewall. Αν δεν ξανακολλησει εκτοτε, βρηκαμε τον υπαιτιο και θα το προωθησω για ελεγχο.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα οταν τελειωσεις με τα τεστ κλεισε Upnp και firewall.cmaniac αν ψαχνεις bug τοτε να σου πω και για το 784:P. περα απο ολα τα μοντελα το προβλημα με τα crc errors.

Δημοσ.

απλα οταν τελειωσεις με τα τεστ κλεισε Upnp και firewall.cmaniac αν ψαχνεις bug τοτε να σου πω και για το 784:P. περα απο ολα τα μοντελα το προβλημα με τα crc errors.

Δημοσ.
με καλωδιο ειναι το κυριο pc που χρησημοποιω. ασυρματα μονο μερικες φορες το κινητο και ενα netbook απο τον κατω οροφο.

οταν ειναι κολημενο τα λαμπακια του broadband και ιντερνετ ειναι αναμενα σταθερα.

κανονικα δεν θα επρεπε να ανβοσβηνει το ιντερνετ ανα διαστηματα να κρατα ενεργη τη συνδεση ? και χωρις αναμενο pc?

αναβοσβηνει μονο του lan που προσπαθει να συνδεθει.

το προβλημα που ειχα με το web interface το διορθωσα ηταν κολημα του firefox και στις ρυθμισεις του proxy.

πλεων τις 3 τελευταιες μερες κολημενο το βρισκω μονο καθε πρωι η μεσημερι που ανοιγω pc. ποτε άλλοτε πχ οταν εχω το pc ηδη αναμενο.

ο proxy πρεπει να κανει bypass τις local address για να ανοιξει το Web interface.ναι το Internet επρεπε να αναβοσβηνει αραια και που ακομα και χωρις Pc Πανω για να κραταει την συνδεση με τον Isp ανοιχτη.

Δημοσ.
με καλωδιο ειναι το κυριο pc που χρησημοποιω. ασυρματα μονο μερικες φορες το κινητο και ενα netbook απο τον κατω οροφο.

οταν ειναι κολημενο τα λαμπακια του broadband και ιντερνετ ειναι αναμενα σταθερα.

κανονικα δεν θα επρεπε να ανβοσβηνει το ιντερνετ ανα διαστηματα να κρατα ενεργη τη συνδεση ? και χωρις αναμενο pc?

αναβοσβηνει μονο του lan που προσπαθει να συνδεθει.

το προβλημα που ειχα με το web interface το διορθωσα ηταν κολημα του firefox και στις ρυθμισεις του proxy.

πλεων τις 3 τελευταιες μερες κολημενο το βρισκω μονο καθε πρωι η μεσημερι που ανοιγω pc. ποτε άλλοτε πχ οταν εχω το pc ηδη αναμενο.

ο proxy πρεπει να κανει bypass τις local address για να ανοιξει το Web interface.ναι το Internet επρεπε να αναβοσβηνει αραια και που ακομα και χωρις Pc Πανω για να κραταει την συνδεση με τον Isp ανοιχτη.

Δημοσ.
Εφ'οσον εκανες factory reset, καλο θα ηταν να ανοιξεις ολες τις λειτουργιες, για να δουμε αν θα ξανακολλησει. Βαλε λοιπον το firewall στο standard και ανοιξε το upnp (ανοιγει πορτες μονο του, για τις εφαρμογες που το ζητησουν - αρκετα χρησιμο οταν δουλευει). Το Web browsing interception ασ'το οπως εχει.

Αν κολλησει, το πρωτο που θελω να κανεις ειναι να κλεισεις το firewall. Αν δεν ξανακολλησει εκτοτε, βρηκαμε τον υπαιτιο και θα το προωθησω για ελεγχο.

τα εκανα ολα αυτα, εξακολουθει να δουλεβει κανονικα, κανενα προβλημα.

απο οτι ειδα πρεπει να ειχε και για πρωτη φορα μια αποσυνδεση στις 3 μερες που ειναι αναμενο.

σχετικα με τον proxy που λεει ο poulinos ο firefox στις ρυθμισεις εχει σαν ενα παραδειγμα το 192,168,1,1/24 εγω θεωρησα οτι ενωνει το ευρος των ip πο 1 εως 24 και εβαλα 192,168,1,1/254 αλλα δεν επαιζε, μολις εβαλα ξεχωριστα μονη της την ip επαιζε κανονικα.

Upnp και firewall ειναι καλυτερα να τα εχω κλειστα τελικα.

και κατι τελευταιο οταν λεει στα event log "LOGIN wireless station [....] can't get authorized. " ενοει οτι καποιος προσπαθει να συνδεθει στο ασυρματο? γιατι ειναι γεματο τετοια.

Δημοσ.

απο οτι ειδα πρεπει να ειχε και για πρωτη φορα μια αποσυνδεση στις 3 μερες που ειναι αναμενο.

σχετικα με τον proxy που λεει ο poulinos ο firefox στις ρυθμισεις εχει σαν ενα παραδειγμα το 192,168,1,1/24 εγω θεωρησα οτι ενωνει το ευρος των ip πο 1 εως 24 και εβαλα 192,168,1,1/254 αλλα δεν επαιζε, μολις εβαλα ξεχωριστα μονη της την ip επαιζε κανονικα.

και κατι τελευταιο οταν λεει στα event log "LOGIN wireless station [....] can't get authorized. " ενοει οτι καποιος προσπαθει να συνδεθει στο ασυρματο? γιατι ειναι γεματο τετοια.

Δημοσ.

μια αποσυνδεση στις 3 ημερες δεν ειναι τιποτα.

/24 ειναι το Subnet του δικτυου.οποτε δεν το πειραζεις αυτο.

δεν ενωνει κατι.απλα αντι να σου γραφει subnet mask 255.255.255.0 σου γραφει /24.upnp το εχω κλειστο.προτιμω να κανω port forward Που ειναι πιο ασφαλες.firewall προσταυτευει απο καποια common attacks.αν δεν το βαλεις στο High τοτε τα port forwarding rules κανουν bypass Το firewall.ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο δεν πρεπει να σου κανει προβλημα.

λογικα το τελευταιο με το Login πρεπει να ειναι αυτο που λες.ισως καποιος δοκιμαζει να μπει αλλα δεν θα μπει ποτε αμα εχεις wpa η wpa2 και καποιο δυσκολο pass

για το /24 σταπαραθετω απο κατω

30 4 255.255.255.252

/29 8 255.255.255.248

/28 16 255.255.255.240

/27 32 255.255.255.224

/26 64 255.255.255.192

/24 256 255.255.255.0

/23 512 255.255.254.0

/22 1024 255.255.252.0

/21 2048 255.255.248.0

/20 4096 255.255.240.0

/19 8192 255.255.224.0

/18 16384 255.255.192.0

/17 32768 255.255.128.0

/16 65536 255.255.0.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...