Luxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Και εμενα σημερα μου εδωσαν το ρουτερ με την εκδοση 8.2.P.G, ενω το προηγουμενο που ειχα ειχε την 7.4.3.2 που απ'οτι ακουω ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη. Μεχρι στιγμης ολα καλα, απλα το interface του ρουτερ αργει αρκετα. Γιατι συμβαινει αυτο; Διαβασα οτι εχει βγει η εκδοση 8.2.6 και σε λιγο βγαινει και η 8.2.7. Να τις βαλω ή οχι;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Και εμενα σημερα μου εδωσαν το ρουτερ με την εκδοση 8.2.P.G, ενω το προηγουμενο που ειχα ειχε την 7.4.3.2 που απ'οτι ακουω ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη. Μεχρι στιγμης ολα καλα, απλα το interface του ρουτερ αργει αρκετα. Γιατι συμβαινει αυτο; Διαβασα οτι εχει βγει η εκδοση 8.2.6 και σε λιγο βγαινει και η 8.2.7. Να τις βαλω ή οχι; soy δωσαν versioon 8 oxi version 7 οποτε ξεχνας τα 8.2.6.5 firmware kλτ.αυτο παιρνει αλλα firmware διαφορετικα απο το v7 .οποτε θα περιμενεις να περασεις κατι για αυτο.ηδη καποια firmware νομιζω ειναι σχεδον ετοιμα για το v8 που λυνουν διαφορα.αργει το Interface οπως αργει και να bootarei.ειναι draft n εκτος απο b/g που ηταν το v7.opote http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/ εδω εχει καποια firmware.δεν ξερω τι ρολο βαρανε.ο cmaniac μπορει να σου πει πιο πολλα.δνε ξερω αν ειναι πιο καινουρια απο αυτα που εχεις.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εχω βαλει το thomson tg585v8 εδω και 3 μερες για δοκιμη σε σχεση με το wag200g που εχω.εχω παρατηρισει οτι ειναι πιο σταθερο και κρατα και σταθερο και το snr τις ωρες αιχμης που στο wag200g ανεβοκατεβαινε και αποσυνδεοταν και καποιες φορες. με το tg585v8 δεν εχω ουτε μια αποσυνδεση, κλειδωνουν σχεδων στην ιδια ταχυτητα ισως μισο mbit πιο πανω το tg585v8. το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι κολαει μετα απο καποιες ωρες. μου το εχει κανει 4 φορες τωρα. οταν το κανει δεν δουλεβει το web interface του. μια φορα που το εκανε οταν ηταν ανοιχτο το pc ειχα ιντερνετ κανονικα αλλα δεν δουλεβε το web interface και δεν αφηνε κανενα αλλο pc να συνδεθει, ενανε συνδεση αλλα δεν εδινε ip. εβγαζα το καλωδιο του τηλ το εβαζα κοιτωντας τα λαμπακια και εδειχνε οτι αποσυχρωνιζε και συγχρωνιζε και συνδεωταν κανονικα αλλα δεν δουλεβε. κολαει και χωρις να υπαρχει αναμενο pc και οταν το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα το pc ως <μη αναγνωρισμενο δυκτιο>. επισης οταν ειναι κολημενο αναβοσβηνουν ταυτοχρονα και ρυθμικα τα λαμπακια του lan και wireless και χωρις να ειναι συνδεμενο τιποτα. βρηκα και ενα νεο firmware στο adslgr.com το 8.2.7.8 που ελεγε οτι διορθωνει καποια προβληματα αλλα τα ιδια κανει. η μονη λυση ειναι να το κλεισω και να το ανοιξω παλι. ξερει κανει τι φταιει μην εχω καμια ρυθμιση λαθως? Ρυθμισεις λαθος δεν γινεται.υπομονη για firmware .η περνα αυτο που γραφουν η στο http://leoforeia.gr/thomson/ εχει καποιο firmware.γενικα τα Thomson ειναι πολυ πιο σταθερα απο τα Linksys αλλα εχουν και τα παραξενα τους ειδικα το v8 που ειναι New.το v7 ειναι πολυ καλο μετα απο τοσα firmware.οποτε υπομονη και για αυτο.περνα το παραπανω firmware Και βλεπεις.
Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το ρουτερ και τα firmware παιζουν καποιο ρολο στο να κλειδωνεις σε μεγαλυτερες ταχυτητες;
Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το ρουτερ και τα firmware παιζουν καποιο ρολο στο να κλειδωνεις σε μεγαλυτερες ταχυτητες;
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 απο ρουτερ σε ρουτερ και απο firmware σε firmware Θα δεις απο μικρη διαφορα μεχρι πιο μεγαλη
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 απο ρουτερ σε ρουτερ και απο firmware σε firmware Θα δεις απο μικρη διαφορα μεχρι πιο μεγαλη
DioNiSis_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ρυθμισεις λαθος δεν γινεται.υπομονη για firmware .η περνα αυτο που γραφουν η στο http://leoforeia.gr/thomson/ εχει καποιο firmware.γενικα τα Thomson ειναι πολυ πιο σταθερα απο τα Linksys αλλα εχουν και τα παραξενα τους ειδικα το v8 που ειναι New.το v7 ειναι πολυ καλο μετα απο τοσα firmware.οποτε υπομονη και για αυτο.περνα το παραπανω firmware Και βλεπεις. το εχω περασει αυτο το firmware, παλι τα ιδια κανει. απενεργοποιησα και το upnp που δαβασα αλλου. εδειχνε να εχει διορθωθει αλλα το ξανα εκανε μετα απο περισσοτερη ωρα. μεχρι χθες το βραδυ που εκλεισα το pc δουλεβε καλα και το πρωι που το ανοιξα δεν συνδεοταν. στο adslgr που ρωτησα δεν το κανει σε κανεναν. και μου ειπαν και οτι αυτο το εκανε το ν7 οταν γεμιζε η μνημη αλλα στο ν8 δεν δικαιολογειτε γιατι εχει περισσοτερη. επισης εγω συνηθως το βρισκω κολημενο οταν ανοιγω το pc, δηλ δεν υπαρχει τιποτα συνδεμενο οταν κολαει.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ξαναδοκιμασε να το κανεις Reset defaults και να το ξανατσεκαρεις.με καλωδιο εισαι η wireless/το λαμπακι του broadband και ιντερνετ οταν κολλαει ειναιαναμενο η σβηνουν και αναβουν κτλ κτλ.
DioNiSis_000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 με καλωδιο ειναι το κυριο pc που χρησημοποιω. ασυρματα μονο μερικες φορες το κινητο και ενα netbook απο τον κατω οροφο. οταν ειναι κολημενο τα λαμπακια του broadband και ιντερνετ ειναι αναμενα σταθερα. κανονικα δεν θα επρεπε να ανβοσβηνει το ιντερνετ ανα διαστηματα να κρατα ενεργη τη συνδεση ? και χωρις αναμενο pc? αναβοσβηνει μονο του lan που προσπαθει να συνδεθει. το προβλημα που ειχα με το web interface το διορθωσα ηταν κολημα του firefox και στις ρυθμισεις του proxy. πλεων τις 3 τελευταιες μερες κολημενο το βρισκω μονο καθε πρωι η μεσημερι που ανοιγω pc. ποτε άλλοτε πχ οταν εχω το pc ηδη αναμενο.
cmaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το firewall σε κατασταση το εχεις? Το Web Browsing Interception ειναι στο αυτοματο?
cmaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το firewall σε κατασταση το εχεις? Το Web Browsing Interception ειναι στο αυτοματο?
DioNiSis_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 λοιπων εκανα reset to factory defaults περασα απο την αρχη κωδικους συνδεσης, αλλαξα τους default κωδικους ασυρματου και ρουτερ και παιζει κανονικα. ειναι πανω απο 24ωρες αναμενο χωρις αποσυνδεση και χωρις να κολησει καθολου. ελπιζω να εφτιαξε. το firewall τωρα ειναι απενεργοποιημενο. πριν που κολλαγε ηταν στο standard. Το Web Browsing Interception στο αυτοματο. να τα αφησω ετσι αυτα? να βαλω το firewall στο standard παλι? το upnp ειναι καλυτερα ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημενο?
DioNiSis_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 λοιπων εκανα reset to factory defaults περασα απο την αρχη κωδικους συνδεσης, αλλαξα τους default κωδικους ασυρματου και ρουτερ και παιζει κανονικα. ειναι πανω απο 24ωρες αναμενο χωρις αποσυνδεση και χωρις να κολησει καθολου. ελπιζω να εφτιαξε. το firewall τωρα ειναι απενεργοποιημενο. πριν που κολλαγε ηταν στο standard. Το Web Browsing Interception στο αυτοματο. να τα αφησω ετσι αυτα? να βαλω το firewall στο standard παλι? το upnp ειναι καλυτερα ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημενο?
cmaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 λοιπων εκανα reset to factory defaults περασα απο την αρχη κωδικους συνδεσης, αλλαξα τους default κωδικους ασυρματου και ρουτερ και παιζει κανονικα. ειναι πανω απο 24ωρες αναμενο χωρις αποσυνδεση και χωρις να κολησει καθολου. ελπιζω να εφτιαξε. το firewall τωρα ειναι απενεργοποιημενο. πριν που κολλαγε ηταν στο standard. Το Web Browsing Interception στο αυτοματο. να τα αφησω ετσι αυτα? να βαλω το firewall στο standard παλι? το upnp ειναι καλυτερα ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημενο? Εφ'οσον εκανες factory reset, καλο θα ηταν να ανοιξεις ολες τις λειτουργιες, για να δουμε αν θα ξανακολλησει. Βαλε λοιπον το firewall στο standard και ανοιξε το upnp (ανοιγει πορτες μονο του, για τις εφαρμογες που το ζητησουν - αρκετα χρησιμο οταν δουλευει). Το Web browsing interception ασ'το οπως εχει. Αν κολλησει, το πρωτο που θελω να κανεις ειναι να κλεισεις το firewall. Αν δεν ξανακολλησει εκτοτε, βρηκαμε τον υπαιτιο και θα το προωθησω για ελεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.