Προς το περιεχόμενο

Thomson Tg585 V8

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το baudtec να ειναι πιο σταθερο απο Thomson δυσκολα?μηπως του κανει restart οταν παιζει ο φιλος σου wireless?και εσυ παιζεις με καλωδιο μηπως για αυτο πιο σταθερα?και πες στον φιλο σου με το Thomson να μας πει αν κανει restart ολο το ρουτερ η απλα χανει το dsl

και τα 2 με καλωδιο ειναι δοκιμασμενα...σε αυτουνου δεν του κανει restart...απλα σβηνουν τα λαμπακια dsl & internet...να πω οτι τα ζεστενεται?και γιατο γινεται αυτο?δεν μου φαινεται λογικιο παντως..

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ζεστενεται.μαλλον βλεπω να περιμενει κανα firmware update.μπορει να αφησει το baudtec πανω για την ωρα.θα μπορουσε να ζητησει να του αλλαξουν profile για να σταθεροποιηθει σαν δοκιμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Εχω το Thomson v8 και καθε φορα που κανω επανεκκινηση το laptop πρεπει να κανω και το router για να μπορεσω να συνδεθω ασυρματα. πηρα και διεγραψα ολα τα αποθηκευμενα δικτυα στις συνδεσεις δικτυου. υπαρχει καμια λυση ή να βαλω το v7?

εχω vista

EYXAΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

δοκιμασε αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.δοκιμασε αλλο καναλι η αλλο κλειδωμα να δεις αν θα το κανει.και ναι περνα windows 7.τα vista sucks στα παντα

Δημοσ.
Υπαρχει καινουργιο firmware για το v8.

Απο εδω:

leoforeia.gr/thomson

ηξερα οτι εχουν βγει κατι beta αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.τα εχεις δοκιμασει?ειναι beta αυτα που εχεις εκει που εμφανιζουν κατι premium demo σε ολη την οθονη ή ειναι τελικα?και ειναι International η παραμετροποιημενα για καποια εταιρεια?ελπιζω να λυθουν τα διαφορα προβληματα με αυτα τα firmware.στο θεμα να bootarei Πιο γρηγορα μαλλον χλωμο το κοβω.και γενικα δεν το κοβω για πολυ καιρο στην αγορα αυτο το ρουτερ.καπου ειχα δει το επομενο απο αυτο που ειναι n sta 300 mbps αντι για 150 αλλα δεν θυμαμαι μοντελο.απλα ειδα το κουτι.

Δημοσ.
Υπαρχει καινουργιο firmware για το v8.

Απο εδω:

leoforeia.gr/thomson

ηξερα οτι εχουν βγει κατι beta αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.τα εχεις δοκιμασει?ειναι beta αυτα που εχεις εκει που εμφανιζουν κατι premium demo σε ολη την οθονη ή ειναι τελικα?και ειναι International η παραμετροποιημενα για καποια εταιρεια?ελπιζω να λυθουν τα διαφορα προβληματα με αυτα τα firmware.στο θεμα να bootarei Πιο γρηγορα μαλλον χλωμο το κοβω.και γενικα δεν το κοβω για πολυ καιρο στην αγορα αυτο το ρουτερ.καπου ειχα δει το επομενο απο αυτο που ειναι n sta 300 mbps αντι για 150 αλλα δεν θυμαμαι μοντελο.απλα ειδα το κουτι.

Δημοσ.

Ειναι Generic μη προ-παραμετροποιημενο το Firmware.

Το εχω δοκιμασει οπως και πολλοι αλλοι και δειχνει να διορθωνει αρκετα προβληματα.

Δημοσ.

Ειναι Generic μη προ-παραμετροποιημενο το Firmware.

Το εχω δοκιμασει οπως και πολλοι αλλοι και δειχνει να διορθωνει αρκετα προβληματα.

Δημοσ.

καλημερα.μπορει το thomson tg585v8 να εχει πολλα προβληματα απο οσο λετε.το δοκιμαζω εδω κ 40 λεπτα χωρις κανενα προβλημα με το 8.2.P.G firmware.σε συγκριση με το v7 κουμπωνω 1mb ψηλοτερα,κατεβαζω torrents 1mb/s κ σερφαρω.για την ωρα κανενα προβλημα κ υποψιν το δουλευω με wireless απο την αρχη.

Δημοσ.

δεν σημαινει οτι ολοι θα εχουν προβληματα.αν ειχαν ολοι τοτε την μαμησαμε.απλα σε παρα πολλους κανει διαφορα τα οποια οπως παντα θα αρχισουν να λυνονται με τα διαφορα firmware.αφου σου κατσε μια χαρα εισαι μια χαρα.πχ αργει πολυ να bootarei αλλα ενταξει αυτο δεν θα διορθωθει ουτε σημαινει οτι ειναι θεματα.ενα θεμα ηταν το wireless του και επισης οτι σε καποιες γραμμες δεν συγρονιζει ενω αντιθετα το v7 συγχρονιζει.

οποτε εσυ εισαι μια χαρα.απλα ολοι οι υπολοιποι θα περιμενουν το firmware το οποιο μπορεις και εσυ να το περασειςπροληπτικα οταν βγει.καλυτερα θα τα κανει οχι χειροτερα.

Δημοσ.

εχω βαλει το thomson tg585v8 εδω και 3 μερες για δοκιμη σε σχεση με το wag200g που εχω.

εχω παρατηρισει οτι ειναι πιο σταθερο και κρατα και σταθερο και το snr τις ωρες αιχμης που στο wag200g ανεβοκατεβαινε και αποσυνδεοταν και καποιες φορες. με το tg585v8 δεν εχω ουτε μια αποσυνδεση, κλειδωνουν σχεδων στην ιδια ταχυτητα ισως μισο mbit πιο πανω το tg585v8.

το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι κολαει μετα απο καποιες ωρες. μου το εχει κανει 4 φορες τωρα. οταν το κανει δεν δουλεβει το web interface του. μια φορα που το εκανε οταν ηταν ανοιχτο το pc ειχα ιντερνετ κανονικα αλλα δεν δουλεβε το web interface και δεν αφηνε κανενα αλλο pc να συνδεθει, ενανε συνδεση αλλα δεν εδινε ip. εβγαζα το καλωδιο του τηλ το εβαζα κοιτωντας τα λαμπακια και εδειχνε οτι αποσυχρωνιζε και συγχρωνιζε και συνδεωταν κανονικα αλλα δεν δουλεβε. κολαει και χωρις να υπαρχει αναμενο pc και οταν το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα το pc ως <μη αναγνωρισμενο δυκτιο>.

επισης οταν ειναι κολημενο αναβοσβηνουν ταυτοχρονα και ρυθμικα τα λαμπακια του lan και wireless και χωρις να ειναι συνδεμενο τιποτα.

βρηκα και ενα νεο firmware στο adslgr.com το 8.2.7.8 που ελεγε οτι διορθωνει καποια προβληματα αλλα τα ιδια κανει. η μονη λυση ειναι να το κλεισω και να το ανοιξω παλι.

ξερει κανει τι φταιει μην εχω καμια ρυθμιση λαθως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...