mikeharitakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εχω αγορασει εδω και 2 μηνες το συγκεκριμενο ρουτερ απο την 4νετ...επειδη μου κανει κατι νερα και θελω να το στειλω με εγγυηση ξερει κανεις ποση χρονικη ισχυ εχει η εγγυηση τους?
giorgoslouk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εχω αγορασει εδω και 2 μηνες το συγκεκριμενο ρουτερ απο την 4νετ...επειδη μου κανει κατι νερα και θελω να το στειλω με εγγυηση ξερει κανεις ποση χρονικη ισχυ εχει η εγγυηση τους? Λογικά 2 χρόνια.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 2 χρονια.τι νερα σου κανει?στο λεω γιατι δυστυχως οσο τωρα δεν ειναι καλυτερο απο το v7.δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ελαττωματικο.εχει ακουστει κατι για firmware update συντομα αλλα θα δειξει.
DioNiSis_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εχω και εγω ενα Tg585 V8 απο φορθνετ εδω και λιγο καιρο αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του μιας και ειχα απο πριν και ενα wag200g που δουλευει μια χαρα με τη γραμμη μου. ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να το κανω να δουλεψει ασυρματα σαν repeater του wag200g ?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει μονο με wds.το Linksys δεν παιζει wds οποτε δεν θα παιξει.κανενα Thomson δεν εχω δει να εχει λειτουργεια repeater.αντιθετα εχει παντα wds που το θεωρω αχρηστο γιατι πρεπει και το αλλο ρουτερ να εχει wds.το Linksys δεν εχει.αν υπαρχει κανα firmware nα κανεις το Linksys repeater και να παιξεις αναποδα δηλαδη το thomson να μπαινει ιντερνετ και το linksys repeater δεν το ξερω.αλλα παλι δυσκολο για to wag200
mikeharitakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 2 χρονια.τι νερα σου κανει?στο λεω γιατι δυστυχως οσο τωρα δεν ειναι καλυτερο απο το v7.δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ελαττωματικο.εχει ακουστει κατι για firmware update συντομα αλλα θα δειξει. ενος φιλου μου ειναι και εδω και 2 μερες σπιτι του ειναι λες και εχει παθει επιληψια το ρουτερ το αναβεις αναβουν ολα τα λαμπακια μετα πας να μπεις στο ιντερνετ και τπτ...σβηνει το dsl kai to internet ουτε interface ουτε τπτ μπαινει παρα μονο μετα απο restart. επειδη το παιδι το ειχε 2 μηνες παντα ανοιχτο και παντα με wi-fi λετε να τα εχει παιξει? στιν γραμμη μου παντως (tellas) δουλεψε μια χαρα..και αυτουνου η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα επικοινωνησαμε με otenet.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ενος φιλου μου ειναι και εδω και 2 μερες σπιτι του ειναι λες και εχει παθει επιληψια το ρουτερ το αναβεις αναβουν ολα τα λαμπακια μετα πας να μπεις στο ιντερνετ και τπτ...σβηνει το dsl kai to internet ουτε interface ουτε τπτ μπαινει παρα μονο μετα απο restart. επειδη το παιδι το ειχε 2 μηνες παντα ανοιχτο και παντα με wi-fi λετε να τα εχει παιξει? στιν γραμμη μου παντως (tellas) δουλεψε μια χαρα..και αυτουνου η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα επικοινωνησαμε με otenet. δεν παθανει κατι αμα το εχεις ανοιχτο.ας το κανει ενα firmware update.β.αν σε σενα παιζει μια χαρα τοτε η γραμμη του εχει προβλημα ασχετα με το τι λεει η οτενετ.
socmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ενος φιλου μου ειναι και εδω και 2 μερες σπιτι του ειναι λες και εχει παθει επιληψια το ρουτερ το αναβεις αναβουν ολα τα λαμπακια μετα πας να μπεις στο ιντερνετ και τπτ...σβηνει το dsl kai to internet ουτε interface ουτε τπτ μπαινει παρα μονο μετα απο restart. επειδη το παιδι το ειχε 2 μηνες παντα ανοιχτο και παντα με wi-fi λετε να τα εχει παιξει? στιν γραμμη μου παντως (tellas) δουλεψε μια χαρα..και αυτουνου η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα επικοινωνησαμε με otenet. Δεν φταιει αυτο. Το δουλευω 2 μερες (TG585 V8) και κανει ακριβως τα ιδια. Αν το παω service θα μου πουνε οτι ειναι OK γιατι το προβλημα δεν ειναι εμφανες. Αν μαθετε κατι για firmware pls post. Τωρα φοραει το 8.2.P.G, δεν εχω βρει κατι καινουργιο. Τι προτεινετε? Με ενα siemens CL110 της πλακας εμενα 2 εβδομαδες++ χωρις disconnect, μονο που το αλλαζα καθε χρονο.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 για την ωρα δεν εχει βγει νεο firmware.νομιζω κατι ειναι σε beta σταδιο ακομα.το cl110 με το νεο firmware ηταν πολυ σταθερο απλα ηθελε και ενα ανεμηστηρακι για να μην καει.η να το κλεινες οταν δεν το κανες use.αλλιως πεθαινε γρηγορα.αν το κλεινες επαιρνε μια παραταση.αν βαλεις φαν ακομα καλυτερα.οσο για τον φιλο αποπανω αν δουλεψε σε αυτον τοτε ειναι θεμα γραμμης.το να χανει το dsl η χανει την γραμμη η κανει reboot to router.το να μην μπαινει στο interface ειναι θεμα ρουτερ.πρεπει να δει ο φιλος σου αν κανει restart Η οχι το ρουτερ οταν χανει το dsl.επισης ο φιλος σου με αλλο ρουτερ παιζει οκ η οχι?δυο μηνες επαιζε οκ η οχι?μπορει κατι να επαθε το ρουτερ απλα.ουτε οτι ηταν ανοιχτο 2 μηνες ουτε οτι το ειχε με wifi κανουν ζημια.εχω thomson μηνες ανοιχτο και παντα τα pc me wirelessκαι παιζει μια χαρα.επισης σστην αρχη οταν bootarei Το ρουτερ κανει κατι παραξενα μεχρι να σταθεροποιηθουν τα λαμπακια.
mikeharitakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 με το ρουτερακι το bautec καπως ετσι της οτενετ δουλευει μια χαρα στο σπιτι του(το ειχε αυτο και πριν παρει το thomson)..καμια αποσυνδεση και ολα σφαιρα..!μετα απο 2 μηνες το τhomson τα κανει αυτα ξαφνικα..μεχρι τωρα δουλευε και αυτο μια χαρα..
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 a.το baudtec σε αυτον συνεχιζει να παιζει μια χαρα η οχι?σε εσενα το Thomson παιζει κανονικα?
socmaster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εβγαλα το UPnP, απενεργοποιησα το Web browsing interception και παει καλα μεχρι στιγμης (1 ημερα χωρις disconnect) με 1 Ethernet και 1 wifi και πολυ κατεβασμα. Θα δειξει αν ειναι τυχαιο.
mikeharitakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 a.το baudtec σε αυτον συνεχιζει να παιζει μια χαρα η οχι?σε εσενα το Thomson παιζει κανονικα? σε αυτον το baudtec συνεχιζει και παιζει κανονικα οπως επαιζε..και σε μενα το thompshon παιζει μια χαρα!!δεν ξερω τι να υποθεσω θα μας τρελανει αυτο το ρουτερ...
si1vero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εχω και εγω ενα Tg585 V8 απο φορθνετ εδω και λιγο καιρο αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του μιας και ειχα απο πριν και ενα wag200g που δουλευει μια χαρα με τη γραμμη μου. ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να το κανω να δουλεψει ασυρματα σαν repeater του wag200g ? εχω το tg585 σαν modem και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να χρησημοποισω σαν repeater ενα netgear dg834g που εχω...και αν ναι πως γινετε γτ δεν εχω ιδιαιτερη εμπηρια στα acces points.... ευχαριστω πρκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 σε αυτον το baudtec συνεχιζει και παιζει κανονικα οπως επαιζε..και σε μενα το thompshon παιζει μια χαρα!!δεν ξερω τι να υποθεσω θα μας τρελανει αυτο το ρουτερ... το baudtec να ειναι πιο σταθερο απο Thomson δυσκολα?μηπως του κανει restart οταν παιζει ο φιλος σου wireless?και εσυ παιζεις με καλωδιο μηπως για αυτο πιο σταθερα?και πες στον φιλο σου με το Thomson να μας πει αν κανει restart ολο το ρουτερ η απλα χανει το dsl εχω το tg585 σαν modem και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να χρησημοποισω σαν repeater ενα netgear dg834g που εχω...και αν ναι πως γινετε γτ δεν εχω ιδιαιτερη εμπηρια στα acces points.... ευχαριστω πρκαταβολικα κανενα απο τα 2 ρουτερ δεν υποστηριζει repeater.το thomson υποστηριζει wds αλλα οχι το netgear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.