Προς το περιεχόμενο

Περι firefox 4

nikm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
;)Γεια σας .Θα ηθελα να ρωτησω για τον fire fox 4.Καποια στιγμη τον κατεβεσα και τον δοκιμασα.Ειναι ταχυτατος δεν κολαει και πολυ καλος γενικα.Ομως εχει καποια ελατωματα οπως ,το οτι δεν ειναι συμβατος με διαφορα προσθετα που χρησιμοποιω εγω.Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια ρυθμιση να δεχεται και τα προσθετα.ευχαριστω
Δημοσ.

Λογικό είναι να μην είναι συμβατός με πρόσθετα αφού είναι beta ακόμα.Δεν τα έχουν αναπτύξει για να είναι συμβατά με εκδόσεις beta του firefox.Μόλις γίνει stable λογικά θα δουλεύουν μια χαρά...

Αλλά γιατί πόσταρες εδώ και όχι στο software?

Δημοσ.

Σχετικα με FIREFOX και να μην ανοιγω νεο θεμα...

Εκανα ινσταλλ τα Βιστα σε αλλο partition .. μπορω καπως να ανακτησω αγαπημενα και οτι αλλο ιστορικο εχω απο το partition των Windows 7 που εχω σε καποιο αλλο μερος του δισκου?

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Εκανα ινσταλλ τα Βιστα σε αλλο partition .. μπορω καπως να ανακτησω αγαπημενα και οτι αλλο ιστορικο εχω απο το partition των Windows 7 που εχω σε καποιο αλλο μερος του δισκου?

Ευχαριστω !

Nαι. Κάνε συγχρονισμό με το xmarks (αν υπάρχει ακόμα γιατί διάβασα ότι η εταιρία βάρεσε λουκέτο) ή με το firefox sync.

EDIT: Sorry, λάθος κατάλαβα.

Δημοσ.

@nickm + xania4ever

Υπαρχει η σχετικη ρυθμιση στο about:config που αποτρεπει τον ελεγχο συμβατοτητας με την εκδοση.

Βεβαια, αν την κλεισεις, θα μπει το addon που θελεις, αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν θα δουλευει σωστα.

@LuNaTiC

Θα μπεις με τον αλλο ff που ειναι στα 7 και θα κανεις ενα νεο προφιλ το οποιο θα σωσεις καπου. Μετα, με τον ιδιο τροπο, θα φορτωσεις το προφιλ σου στον ff των vista.

Δημοσ.

Ευχαριστω !

Αν θυμάμαι καλά, έχει ερωτηθεί ξανά και απαντηθεί στο sticky thread του Firefox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...