stormknight Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στη παρέα και θέλω να αγοράσω ένα σχτικα με λίγα λεφτά smartphone. Δεν θέλω iphone ουτε WM γιατί με εκνευρίζει που το χουν όλοι(iphone). Οπότε είμαι ανάμεσα σε htc magic, htc hero, htc wildfire? Tι θα μου προτείνατε από τα 3 τεκμειριομένα όμως? Θέλω κινητό με android και το θέλω για σχετικά απλή χρήση. Ξέρω ότι το magic δεν έχει Multitouch(το οποιο θα το θελα αλλά μ αρέσιε σχεδιαστικά). Επίσης τι γίνεται με τις καινούριες αναβαθμίσεις? τις δέχονται τα άνωθεν κινητά? Eυχαριστώ
damastes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καλωσήρθες στην παρέα το magic θεωρείται ξεπερασμένο μοντέλο και δεν νομίζω να βρισκεται σε παραγωγή ακόμα, βέβαια online το έχουν ακόμα. To hero επίσης είναι παλιό σε σχέση με το wildfire. To μόνο μειονέκτημα που έχει το wildfire σε σχέση με τα άλλα 2, είναι η ανάλυση της οθόνης σε όλα τα άλλα υπερτερεί. To hero δεν στο προτείνω γιατί είχα διαβάσει άσχημα σχόλια για την απόκριση της οθόνης οταν είχε βγεί. Το magic έχει μείνει στην 1.5 (1.6) έκδοση του android επίσημα, ανεπίσημα μπορείς και μέχρι 2.2 και έχει καλή ανεπίσημη υποστήριξη. Στο προτείνω ΜΟΝΟ αν δεν έχεις πρόβλημα με την χαμηλή ανάλυση της φωτογραφικής, την απουσία φλας και έχεις την όρεξη να περνάς custom rom και ΑΝ το βρείς σε χαμηλή τιμή. Το wildfire, πέρα απο την χαμηλή ανάλυση οθόνης, είναι ένα πολύ καλό κινήτο και όσοι το έχουν πάρει απο το φορουμ είναι ικανοποιημένοι.
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καλωσήρθες στην παρέα To hero δεν στο προτείνω γιατί είχα διαβάσει άσχημα σχόλια για την απόκριση της οθόνης οταν είχε βγεί...... Καμια σχεση αυτο που λες....,στο λεω γιατι ειμαι κατοχος hero εδω και 1 χρονο σχεδον και η αποκριση του θεωρειται ισαξια για να μην πω καλυτερη του iphone! Επισης το hero εχει ενα σημαντικο πλεονεκτημα εναντι ολων των καινουργιων htc που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη εχει την καλυτερη κεραια για wi-fi πιανει δικτυα την στιγμη που αλλα δεν τα βρισκουν καν.... Εκτος αμα θελεις να πεις για τα χρωματα της οθονης που ειναι λιγα σχετικα με τον ανταγωνισμο αυτη την στιγμη( 65000 χρωματα) αν και για μενα ειναι Εξαιρετικη..... ps Φυσικα αμα του περασει την android 2,1 το κινητο εχει ακομα καλυτερη αποκριση! Το κινητο θεωρειται ακομα και σημερα οτι καλυτερο εχει βγαλει η HTC. Τωρα αμα ειναι να αγορασει ενα θα σου προτεινα το wildfire μιας και το hero ειναι overpriced για τα σημερινα δεδομενα. Επισης το hero δεν εχει φλας...που σαφως ειναι μειον για αυτους που χρησιμοποιουν το κινητο για νυχτερινες ληψεις.κατα αλλα εχει εξαιρετικη αναλυση καμερας.
katsouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα iphone(2g),ειχα samsung omnia(windows mobile),ειχα sony ericsson vivaz και ειχα και HTC HERO.Ολα τα προηγουμενα δεν το εφταναν..Ειχα την αισθηση πως ειχα ενα pc στο χερι μου.Πολυ γρηγορο!Δεν μου κολλησε ποτε!Ουτε σε εφαρμογη,ουτε σε παιχνιδι!Και χρονος αποκρισης εκπληκτικος..Ειμαι υπερ ευχαριστημενος!Τωρα μου ειχε κολλησει να παρω iphone αλλα κατεληξα και παλι στην σιγουρια ενος HTC MAGIC!Για μενα η Htc αποτελει εγγυηση!Τωρα εξαρταται τι θελει και ο καθενας..Αν θες και καμερα καλη τοτε αλλαζει.Απλα να μην υπερεκτιματε τα κινητα γιατι κινητα παραμενουν..
damastes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λάθος δικό μου είχα στο μυαλό μου το tattoo και το μπερδεξα με το hero. sent from my HTC Magic using tapatalk
stormknight Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Να τονίσω ότι δεν με νοιάζει αν θα ναι καινούριο ή μεταχειρισμένο το κινητό ή παλιό-καινούριο. Με νοιάζει να ναι λειτουργικό. Όσον αφορά την κάμερα είμαι τύπος που την χρισιμοποιεί αλλά πολύ σπάνια νύχτα. Οπότε το Magic υποθέτω πως δεν..... άρα καταλήγουμε στο hero ή στο wildfire? και αν κατάλαβα καλά το wilfire έχει χειρότερη οθόνη? Συγκριτικά με την αφή έχουν διαφορά? ποιο θα προτείνατε?
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 αν κοιτάς και μεταχειρισμένο , δίνω το Htc Legend (Κοίτα την υπογραφή μου). Παρε σχολια και αν σε ενδιαφερει πες μου. Sent from my GT-I9000
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά δεν πιστεύω ότι η οθόνη του wildfire είναι κακή, απλά όταν έχουν κυκλοφορήσει απίστευτες οθόνες όπως οι super amoled και retina καταλαβαίνεις έντονα τη διάφορα. Από μόνη της όμως η οθόνη δεν είναι κακή, και σε αυτήν την κατηγορία τιμής νομίζω ότι το κινητό αυτό πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά.
stormknight Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά δεν πιστεύω ότι η οθόνη του wildfire είναι κακή, απλά όταν έχουν κυκλοφορήσει απίστευτες οθόνες όπως οι super amoled και retina καταλαβαίνεις έντονα τη διάφορα. Από μόνη της όμως η οθόνη δεν είναι κακή, και σε αυτήν την κατηγορία τιμής νομίζω ότι το κινητό αυτό πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. απλά να σου πω ότι παρόλο που είδα ότι το wildfire είναι πιο δυνατό σε ram ή rom(δεν θυμάμαι) έχω την αντύπωση ότι σε σχετικά βίντεο που έιδα στο youtube μου φάνηκε πιο γρήγορο το hero....
TH_boy_20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 κοιτα το hero ειναι σαφως καλυτερο απο το magic,wildfire και ειναι το ιδιο περιπου απο θεμα επιδόσεων με το legend(ωστοσο το legend ειναι πιο ομορφο κατ'εμε).
katsouras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ειχα το hero και τωρα εχω το magic.Εξαιρετικα και τα δυο με το magic να με κερδιζει με τον σχεδιασμο του.Το μονο πλην ειναι η καμερα,που προσωπικα δεν με ενδιαφερει..
stormknight Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα σε όλους, μετά από πολύ ψάξιμο αγόρασα ένα hero χρησιμοποιημήενο λίγων ημερών. Το κινητό μ άρεσε πάρα πολύ. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις το συνδέσω και σε wifi να δω το τι κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.