mithrid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 μια γνωστη μου επιασε δουλεια προ 3βδομαδων ως υπαλληλος γραφειου,υπογραψε συμβαση αοριστου χρονου,της ακυρωσανε την καρτα ανεργιας που ηταν ανω του 1χρονου (και επειδη το γραφειο συνεργαζοταν με ΟΑΕΔ) και μολις σημερα την ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ επειδη δεν παει καλα το γραφειο...οικονομικα!!!! θελω τη βοηθεια σας σχετικα με το τι δικαιουται και πως πρεπει να κινηθει επειδη δεν ξερει τι να κανει λογω του σοκ που υπεστει και επειδη της ακυρωσανε την καρτα ανεργιας για 20μερες δουλειας.καπου ειχα ακουσει οτι δεν επιτρεπεται να απολυθει ο εργαζομενος σε διαστημα μικροτερου του ετους,επειτα απο τη συναψη συμβασης αοριστου χρονου.ισχυει κατι τετοιο?επιθυμω αναλυτικες απαντησεις ωστε να μπορεσω να την κατευθυνω σε συντομο χρονικο διαστημα.ευχαριστω εκ των προτερων
chiderboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καπου ειχα ακουσει οτι δεν επιτρεπεται να απολυθει ο εργαζομενος σε διαστημα μικροτερου του ετους,επειτα απο τη συναψη συμβασης αοριστου χρονου.ισχυει κατι τετοιο?Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Και άμα δε κάνει δηλαδή κάποιος με το ζόρι θα τον κρατήσουν; Επίσης νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος για διάστημα 1-2 μήνες εργασίας ο εργαζόμενος δε δικαιούται καν αποζημίωση
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καπου ειχα ακουσει οτι δεν επιτρεπεται να απολυθει ο εργαζομενος σε διαστημα μικροτερου του ετους,επειτα απο τη συναψη συμβασης αοριστου χρονου.ισχυει κατι τετοιο? Ο Χ Ι Επίσης δεν υπάρχει αποζημίωση απόλυσης. Καλύτερα να μιλήσεις με τον ΟΑΕΔ για το θέμα, αύριο το πρωί. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι συνεχίζει το επίδομα ανεργίας για όσους μήνες της είχαν απομείνει. Δηλαδή αν έπαιρνε επίδομα για 3 μήνες και έγινε μετά η πρόσληψη και η απόλυση, θα πάρει αμέσως μετά τους επόμενους 9 μήνες επίδομα (μέχρι να συμπληρώσει 12 μήνες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.