animalcopy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καταρχη καλησπερα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας, θελω να μου πειτε αν γνωριζεται τι γινεται με αυτα τα ετοιμα templates που κυκλοφορουν σε μορφη "ενοικιασης". http://www.templatemonster.com/category/music/ με ενδιαφερει γιατι εχουμε ενα site σαν μπαντα αλλα ουτε το χρονο αλλα ουτε και τις απαραιτητες γνωσεις εχω για να κανω μια αξιοπρεπη δουλεια. και σιγουρα ουτε και 500 - 1000 ευρω δεν διαθετω για αυτη τη δουλεια. Ετσι βλεποντας αυτο μου φανηκε ενδιαφερον, αλλα οτι φενεται ωραιο δεν ειναι παντα αληθινο ε? 60-100 δολαρια το χρονο δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα φοβαμαι μην αρχισουν η εξτρα χρεωσεις του τυπου θελω αλλα 100 δολαρια για να σου αλλαξω μια φωτο αυτα ευχαριστω προκαταβολικα
elefter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 60-100 $ το χρόνο??? όχι δεν κάνουν αυτό στο template monster σου δίνουν το template έτσι όπως το βλέπεις και τον κώδικα του html, flash, psd κλπ και με βάση αυτό φτιάχνεις εσύ την σελίδα σου. Η χρέωση είναι εφάπαξ μία φορά όχι κάθε χρόνο.
animalcopy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη εχω τη δυνατοτητα να αλαξω οτι θελω απο κειμενα, φωτο, κτλ.. ? και αν ναι, ποσο ευκολο ειναι αυτο? γιατι δεν εχω μεγαλες γνωσεις σε dreamweaver, flash κτλ.
dokimix Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Στο templatemonster τα templates που προσφέρονται έχουν δυο τιμές: regular price και unique price. Regular price: αφορά την αγορά του template αλλά αυτό συνεχίζει να προσφέρεται προς πώληση. Unique price: αφορά την αγορά του template και αυτό αποσύρεται από το templatemonster. Όσον αφορά την παραμετροποίηση τους, χρειάζεται να γνωρίζεις από dreamweaver ή flash, κτλ (ανάλογα το template). Γι' αυτό αν δεις προσφέρουν κάποια demo ώστε να ελέγξεις αν έχεις τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσεις.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δες καλύτερα στο ActiveDen παρά στο TemplateMonster. Στο TemplateMonster τα templates είναι αρκετά πιο δύσκολο να τα επεξεργαστείς(μιας και είναι timeline based και όχι dynamic xml).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.