Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επεξεργασία pdf


nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικά pdf που είναι 100 και 200 σελίδες το καθένα και εγώ χρειάζομαι από το καθένα μόνο 2-3 σελίδες.Πως μπορώ να φτιάξω ένα καινούριο pdf μόνο τις σελίδες που χρειάζομαι;(Για να το έχω μαζί μου στο κινητό το θέλω που όσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πηγαίνεις 100 σελίδες μπρος και 100 πίσω)

 

Χρησιμοποιώ pdf μόνο για να τα διαβάζω όταν χρειάζεται και δεν έχει τύχει ποτέ να φτιάξω εγώ κάποιο ή να επεξεργαστώ γιαυτό μην βαρέσετε αν είναι πολύ απλό αυτό που ζητάω.:-D

Δημοσ.

Το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ, με virtual printer, «εκτυπώνεις» τις σελίδες που σ ενδιαφέρουν σε ένα νέο pdf.

Αλλιώς, αν έχει το Adobe Acrobat Pro, έχει επιλογή για export pages.

Δημοσ.

Ένα καλό και MS Office 2008 like λογισμικό είναι το Nitro PDF (εάν λέμε για Windows, αλλιώς με το κλασικό Adobe PDF). Εκεί, στα menus έχε κάπου επιλογή για create PDF και σου δίνει επιλογές είτε από file είτε από άλλα pdfs.

 

Εάν δεν το ήξερες αυτό, δοκίμασε το. Αλλιώς, εάν το έχεις δοκιμάσει πες το να σου γράψω πως ακριβώς το είχα κάνει εγώ (το είχα κάνει αλλά πάει καιρός :P )

Δημοσ.

copy/paste τις σελίδες που θες σε ένα office και μετά Save as pdf

ή πάρε mac γιατί εμείς τα κάνουμε για πλάκα αυτά με το preview πετώντας τα φύλλα που θέλομε,αμέ :P

Δημοσ.

To έκανα με το Nitro PDF.Στην αρχή με εικόνες το αποτέλεσμα τραγικό,έπειτα δοκίμασα και αλλιώς και το πέτυχα..Το μόνο που με προβληματίζει είναι που βγήκε μεγαλύτερο από το αρχικό pdf σε μέγεθος.:-D

 

---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:39 ----------

 

(Δοκιμασμένο)

Foxit Editor κάνεις εισαγωγές/εξαγωγές σελίδων

 

To δοκίμασα τώρα και αυτό.Αρκετά εύχρηστο αλλά βγάζει ένα τεράστιο edited with foxit στο pdf μετά.

Δημοσ.
To έκανα με το Nitro PDF.Στην αρχή με εικόνες το αποτέλεσμα τραγικό,έπειτα δοκίμασα και αλλιώς και το πέτυχα..Το μόνο που με προβληματίζει είναι που βγήκε μεγαλύτερο από το αρχικό pdf σε μέγεθος.:-D

 

---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:39 ----------

 

 

To δοκίμασα τώρα και αυτό.Αρκετά εύχρηστο αλλά βγάζει ένα τεράστιο edited with foxit στο pdf μετά.

 

 

Έχει επιλογή για την ποιότητα (ή μέγεθος, δεν θυμάμαι) κατά την δημιουργία. Οπότε, εάν το ρυθμίσεις αυτό θα είσαι ΟΚ.

 

Επίσης, το Nitro συνεργάζεται και με τα Office, βγαίνει και στο ribbon στα office.

Δημοσ.

Αρκετά εύχρηστο αλλά βγάζει ένα τεράστιο edited with foxit στο pdf μετά.

Δεν καταλαβαίνω τι σου βγάζει. Έχω την έκδοση 2.1 εδώ και καιρό και ποτέ δεν μου έβγαλε κάτι που δεν ήθελα.

Δημοσ.

Ναι.Ένα τεράστιο κόκκινο watermark βγάζει.Δεν έκανα register.Αν ξαναχρειαστώ πάλι κάτι τέτοιο θα το κάνω με αυτό πάντως γιατί όντως είναι πιο εύχρηστο.Αν φεύγει το watermark κάπως θα είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Επίσης μπορεί κάποιος να το κάνει με το foxit phantom, που είναι η σουίτα της foxit. Αλλά και ο editor και το phantom δεν είναι free. Εξού και το watermark.

Και το nitro καλό είναι, αλλά είναι μικρό μόνο στο μέγεθος. Σε χρήση ram-cpu, το acrobat pro είναι λίγο πιο πάνω απο το phantom, αλλά πολύ γρηγορότερο απο το nitro.

Δημοσ.

LOL. Cutepdf printer. Απλά επιλέγεις να τυπώσεις απο το pdf τις σελίδες που θέλεις στον pdf printer και τελείωσες. τόσο τρέξημο για το τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...