Προς το περιεχόμενο

λάπτοπ με 850 ευρώ

EGRANEROE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι η σειρα 3xx ειναι ΙΔΙΑ ακριβως με τη σειρα 2xx απλα rebranded για τους i CPU.

Αρα ο,τι διαφορα προς τα πανω βλεπεις ειναι ακριβως επειδη τραβανε λιγο περισσοτερο οι cpus.

Σαν καρτες ιδιες ειναι.

PS: Και οντως μην εμπιστευεσαι το notebookreview, γιατι το 99% των τεστ γινονται με τους default drivers, που συνηθως ειναι πεπαλαιωμενοι, με αποτελεσμα δυνατες αλλα λιγο παλαιοτερες καρτες να χαντακωνονται.

Οταν δε κατεχεις το θεμα,καλυτερα μη συμβουλευεις και να παρασερνεις τους αλλους,σε λαθος εντιποσεις!

η gt 330m ειναι και θα ειναι καλυτερη απο την gt 240m,οσοι drivers και αν βγουνε!

Επισεις,η 5470 και η 4570 ειναι καρτες της 3ης κατηγοριας και η 330 στις ψηλες θεσεις της 2ης κατηγοριας!

Α!!! ξεχασα οταν περασουν αρκετοι drivers,τοτε 5470/4570 θα ανεβουν και κατηγορια ή της 330 θα πεσουν τοσο χαμηλα οι επιδωσεις,που θα βρεθει στα μεσα της 3ης κατηγοριας!:devil:

---------- Προσθήκη στις 22:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ----------

έχει καλύτερες απο το 230,και παρα πολυ καλυτερες απο την 5470,

ελάχιστα χειρότερες από 4650/5165

Σωστοτατος,απλα εκανα μια μικρη διορθωση!;)

• Moderators
Δημοσ.
Οταν δε κατεχεις το θεμα,καλυτερα μη συμβουλευεις και να παρασερνεις τους αλλους,σε λαθος εντιποσεις!

Το ιδιο ισχυει και για σενα. Οκ αυτο πιστευεις. ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ. :mad:

Τα υπολοιπα με pm αν θες.

Nuff said.

Δημοσ.
http://www.toshiba.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=329&category_id=21&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=439

Είναι από το stock. Συγκεκριμένα λέει στην πρώτη σελίδα http://www.toshiba.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=439

Τώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα Toshiba laptop, σε πραγματικά χαμηλή τιμή, απο τα μοντέλα που προέρχονται από εκθέσεις, επιστροφές, ή έχουν ελαφρές ατέλειες.

Όλα τα Toshiba laptops που προέρχονται από stock, καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση καλής λειτουργίας της αντιπροσωπείας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!

Τελικά ο φίλος μου πήρε το τοσίμπα Α500.

Βασικά πήρα τηλ στην ideal χθες και μου είπε πως έχει 17 κομμάτια.

Σήμερα πριν από λίγο ξαναπήρα τηλ και είχε μόνο 3 κομμάτια!

Τελικά παρήγγειλα 3 ένα για τον φίλο μου, ένα για την κοπέλα μου και ένα για την αδερφή μου.

Ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια τους σε αυτό το θέμα!

Δημοσ.

Με γειές! Αν υπολογίσεις πως είναι χαμηλότερα από το αρχικό σου budget και με καλύτερα χαρακτηριστικά (βλ. BlueRay RW, κλπ) και έχει 2 χρόνια εγγύηση με σέρβις εδώ στην Ελλάδα, νομίζω πως έκανες πολύ καλές αγορές!

Δημοσ.
Με γειές! Αν υπολογίσεις πως είναι χαμηλότερα από το αρχικό σου budget και με καλύτερα χαρακτηριστικά (βλ. BlueRay RW, κλπ) και έχει 2 χρόνια εγγύηση με σέρβις εδώ στην Ελλάδα, νομίζω πως έκανες πολύ καλές αγορές!

φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά ΔΕΝ έχω 2 χρόνια εγγύηση αλλά 4 χρόνια!!!

Και τα 3 λάπτοπ είχαν μαζί τους ενεργοποιημένη την επέκταση εγγύηση της τοσίμπα από 2 σε 4 χρόνια!! Οι εγγυήσεις και των 3 λήγουν το 2014!!!!

επίσης θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί εσύ ήσουν που μου πρότεινες αυτήν την αγορά με το λινκ που μου παρέθεσες!

χίλια ευχαριστώ και πάλι φίλε μου!

Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι εμ δεν ξερουν καποιοι απο τσιπ γραφικων εμ θυμωνουν κιολας :eek: εχουμε πει ποσες φορες οτι οι 4570 - 5470 εχουν 64bit διαυλο μνημης και λιγα cores. Η GT330M ειναι ο συνεχιστης της 230Μ και ταυτοχρονα μια o/c εκδοση της 240M. Τελος η 5650 ειναι καλυτερη απο τις 230 - 240 -330 αλλα οχι παρα πολυ απο τις 2 τελευταιες.

Δημοσ.
:eek: εχουμε πει ποσες φορες οτι οι 4570 - 5470 εχουν 64bit διαυλο μνημης και λιγα cores. Τελος η 5650 ειναι καλυτερη απο τις 230 - 240 -330 αλλα οχι παρα πολυ απο τις 2 τελευταιες.

φίλε μπορείς να μου παραθέσεις κάποιο λινκ να διαβάσω για τις ΑΤΙ;

συγκεκριμένα όπως μπορείς να δεις στο διπλανό θέμα "αγορά laptop ως 800€" θέλω να μάθω τις διαφορές από 5470 1GB, 4570 512MB και 5650 1GB...

Διαφορές επιδόσεων και άλλες αν υπάρχουν όπως πχ. το 7.1 HD sound pass που κάνουν μέσω HDMI οι 5χχχ

Δημοσ.
φίλε μπορείς να μου παραθέσεις κάποιο λινκ να διαβάσω για τις ΑΤΙ;

συγκεκριμένα όπως μπορείς να δεις στο διπλανό θέμα "αγορά laptop ως 800€" θέλω να μάθω τις διαφορές από 5470 1GB, 4570 512MB και 5650 1GB...

Διαφορές επιδόσεων και άλλες αν υπάρχουν όπως πχ. το 7.1 HD sound pass που κάνουν μέσω HDMI οι 5χχχ

http://www.notebookcheck.net μια καλη αρχη

Δημοσ.

το κοιτάω τώρα αλλά αν μπορείς αυτά που ξέρεις για cores-διαύλους-fps ή ότι άλλο πες τα εν συντομία και σε μας που παλεύουμε να βρούμε άκρη...

ψάχνω συνδυασμό cpu-gpu με καλύτερες επιδόσεις, όχι για gaming αλλά για γενική χρήση, πχ video-editing, adobe photoshop , blu-ray ripping και τα λοιπά...

η μάχη είναι μεταξύ των intel i5 Μ των 2,26 / 2,40 / 2,5 GHz σε συνδυασμό με τις κάρτες που βρίσκονται στα σύγχρονα λαπτοπς όπως

ΑΤΙ 5470 1gB, 4570 512 MB, 5650 1 GB

και την Νvidia GT330M που έχει η τοσίμπα...

SOS αν το λύσουμε αυτό αγοράζω και σήμερα...

Δημοσ.

KalamarGiannis επειδή το κοίταγα και εγώ αρκετό καιρό θα σου πω τη γνώμη μου..

Αρχικά όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα που θες να διαθέσεις αλλά και για τι το θες το laptop.

Εφόσον έχεις ένα budget και ξέρεις ακριβώς τι ζητάς αλλά και τι μπορείς να αποκτήσεις με αυτό το budget, αρχίζεις να κοιτάς τι υπάρχει στα λεφτά που θες να δώσεις στην αγορά.

Μόλις βρεις τα 5-10 που εχεις καταλήξει, τότε το http://www.notebookcheck.net/ μπορεί να σε βοηθήσει να συγκρίνεις τα επιμέρος χαρακτηριστικά.

Κάρτα γραφικών αλλά και cpu είναι τα πρώτα που κοιτάμε, κακά τα ψέματα... :lol:

Σε αυτά τα 2 εχει ωραία και χρήσιμα comparisons το συγκεκριμένο site και εμένα με βοήθησαν αρκετά!

Και ένα γενικό σχόλια για τα "gaming laptops"... Αν δεν μπορείς να διαθέσεις ένα πραγματικά μεγάλο ποσό τότε δεν μπορείς να αποκτήσεις ένα απο αυτά..

Για ένα ικανοποιητικό και λογικό ποσό όμως, μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια κανοντας όποτε το θελει η περίσταση τους ανάλογους συμβιβασμούς

Τώρα πέρα απο τα γενικά που ηδη τα ξερεις :P θα σου πω ποιό αγόρασα χθες μόλις(!!!) κρίνοντας με τα δικά μου κριτήρια πάντα θεωρώντας το πολύ καλό value for money

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900611

εν συντομία:

# Επεξεργαστής: Intel Core i3-350M (2.26 GHz)

# Οθόνη: BrightView 17,3'' @ 1600 x 900.

# Μνήμη: 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB), υποστηρίζει μνήμη μέχρι 8 GB.

# Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA, 7200 rpm.

# Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon HD 5650, με αποκλειστική μνήμη 1GB DDR3

και μου στοίχισε 750 ευρώ

μακάρι να μπορούσα να σου πω και για επιδόσεις, αλλά δεν το εχω δουλέψει για να μπορώ να εκφέρω άποψη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...