koulouri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να αλλαξω το tray icon απο το azureus για να μην το παρει χαμπαρι κανεις οτι κατεβαζω.. Σπιτι δεν εχω ιντερνετ γι αυτο! ( ασχετοι ειναι αυτοι που χρησιμοποιουν το κοινο αυτο PC αλλα ποτε δε ξερεις ) Ευχαριστω..
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να αλλαξω το tray icon απο το azureus για να μην το παρει χαμπαρι κανεις οτι κατεβαζω.. Σπιτι δεν εχω ιντερνετ γι αυτο!( ασχετοι ειναι αυτοι που χρησιμοποιουν το κοινο αυτο PC αλλα ποτε δε ξερεις ) Ευχαριστω.. πάνω στο shortcut : δεξί κλικ---> properties ---> shortcut --> change icon
koulouri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οχι εννοω αυτο το εικονιδιο δίλα απο το ρολοι
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οχι εννοω αυτο το εικονιδιο δίλα απο το ρολοι δεν ξέρω πως αλλάζει αλλά μπορείς να το κρύψεις μόνιμα (αν πατήσεις το βελάκι δίπλα από τα εικονίδια και βάλεις ρύθμιση στο customize---για windows 7)
jim_p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γινεται, με πολυ ψαξιμο για να βρεις ποιο ειναι το εικονιδιο και με το resource hacker. Βεβαια, το παραπανω ειναι για κανονικη εφαρμογη, οχι για "εφαρμογη" σαν το azureus που ειναι στην ουσια ενα συνολο απο εκτελεσιμα σε java...
koulouri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οk thanks Θα το αφησω ως εχει.. Αλλωστε γι αυτο εβαλα το azureus και οχι κανα μtorrent που κανει μπαμ!
RcManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τι windows έχεις ? ??????????????????????
koulouri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη δε το ειδα γιατι σερφαρω απο το iphone μονο.. windows XP
elven Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.mydigitallife.info/2008/06/30/disable-and-turn-off-system-tray-notification-area-to-hide-icons-in-windows-xp-and-vista/
koulouri Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω!!θα το δοκιμασω αν και θα τα κρυψει ολα! Βεβαια απλα θα υποθεσουν οτι κατι χαλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.