Gouts1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Είδα το sticky αλλα δεν με βοήθησε καθολου. Θελω να κάνω δίκτυο μεταξύ windows vista και windows 7 ΕΝσυρματα στο router. αλλα δεν ξερω πως .Μπορεί καποιός να βοηθήσει αλάνια ?
WoodSell3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 χρειάζεσαι μόνο 2 κάλωδια utp cat5e, συνδέεις τις 2 άκρες στο router και τις άλλες 2 στις κάρτες δικτύου των υπολογιστών σου και έγινε το δίκτυο..Τώρα αν τα έκανες αυτά, έχεις πρόβλημα στα κοινόχρηστα αρχεία μεταξύ 7 και βίστα ή κάτι άλλο παρόμοιο; Γιατί κατα τα άλλα δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις για να έχεις δίκτυο..
alexb_10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρτάται απο το τι θέλεις να κάνεις!! Κοινή χρήση Ιντερνετ? Κοινή χρήση αρχείων? Κοινή χρήση Εκτυπωτή? Άλλο?
Gouts1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 κοινη χρηση αρχειων και των 2 υπολογιστων internet εχω κι ετσι
taazz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 έχεις ενεργοποιημένο DHCP στο router? Αν όχι έχουν τα 2 pc και ο router IP στον ίδιο range? πχ αν ο router έχει IP 192.168.1.1 τότε τα 2 pc πρέπει να έχουν IP 192.168.1.ΧΧ όπου XX διαφορετικό νούμερο για κάθε μηχάνημα. Όταν κάνεις ping από το ένα pc το άλλο απαντάει? Χωρίς περισσότερες πληροφωρίες είναι αδυνατον να βρούμε το πρόβλημα ταυτόχρονα έχει χαλάσει και κρυσταλινη σφαίρα μου και την έχω στο service όποτε ο μονος τρόπος να μάθω είναι από εσενα sorry.
lexmark Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι οι υπολογιστες σου στο ιδιο workgroup; Εχεις δωσει στατικες ip; Εχεις ανοιξει το file sharing; Εχεις δωσει κοινοχρηστους φακελους; Τι firewall εχεις; Πες μας τι εχεις κανει και που εχεις μπερδευτει να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πιο γρηγορα
louben Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΑιδια μια ερωτηση και εγω Εχω 2 υπολογιστες εναν σταθερο εναν φορητο. Οσταθερος εχει 7 ο φορητος vista. Συνδεονται στο ιδιο ρουτερ για ενσυρματη συνδεση στο ιντερνετ. Εχω και ενα αλλο ρουτερ συνδεδεμενο στο πρωτο ενσυρματα με αλλη ΙΡ για να επεκτεινω το δικτυο στο υπολοιπο σπιτι . Μεχρις στιγμης ολα δουλευουν ρολοι. Μπορω να κανω δικτυο των δυο υπολογιστων για να να εχουν προσβαση ο ενας στον αλλο ενσυρματα αλλα και ασυρματα(μεσω ρουτερ). Να τονισω οτι οι ΙΡ ειναι (και θελω να ειναι στατικες) γιατι εχω και αλλα στο δικτυο(εναν dreambox και συντομα ενα xtreamer sidewinder).
taazz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ΠΑιδια μια ερωτηση και εγωΕχω 2 υπολογιστες εναν σταθερο εναν φορητο. Οσταθερος εχει 7 ο φορητος vista. Συνδεονται στο ιδιο ρουτερ για ενσυρματη συνδεση στο ιντερνετ. Εχω και ενα αλλο ρουτερ συνδεδεμενο στο πρωτο ενσυρματα με αλλη ΙΡ για να επεκτεινω το δικτυο στο υπολοιπο σπιτι . Μεχρις στιγμης ολα δουλευουν ρολοι. Μπορω να κανω δικτυο των δυο υπολογιστων για να να εχουν προσβαση ο ενας στον αλλο ενσυρματα αλλα και ασυρματα(μεσω ρουτερ). Να τονισω οτι οι ΙΡ ειναι (και θελω να ειναι στατικες) γιατι εχω και αλλα στο δικτυο(εναν dreambox και συντομα ενα xtreamer sidewinder). Εάν τα 2 router είναι συνδεδεμένα μεταξή τους και βρείσκονται στο ίδιο IP range τότε ασχέτος σε ποιο από τα 2 router θα συνδεθείς πρέπει να μπορεί να δεί όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα στο δύκτιο ασχετος τύπου σύνδεσης και router. Err. Καλήτερα να ξεκινήσεις νέο thread όμως με λεπτομέρειες ως προς την σύνδεση μεταξή των μηχανήματων IP klp. Επίσης να σου πω ότι ασχέτος πόσα και ποια μηχανήματα έχεις στο δύκτιο μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις DHCP και δυναμική IP στους υπολογίστες ή σε όποια μηχανήματα το υποστηρίζουν.
louben Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 thanks θα ξεκινησω καινουργιο thread.Oso gia thn dhcp δεν την χρησιμοποιω γιατι μου παρουσιαζε προβλημα στο δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.