Micre Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Για οσους παρακολουθησαν τη συναυλία (από DVD/Bluray): Σχέδον σε όλη τη διάρκεια ο Springsteen κοιτά μια οθόνη κάτω από το μικρόφωνο λες και δεν μπορεί να θυμάται τα λόγια. Τώρα, κάτι τέτοιο μου φαίνεται αδύνατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάται τα τραγούδια που ο ΙΔΙΟΣ έγραψε και τραγουδα εδώ και 40+ χρόνια... Έχει κανείς άποψη....?? +εντυπώσεις από τη συναυλία???
fireflies Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω πως όντως κοιτάζει τα λόγια σε πολλά τραγούδια, αλλά -επειδή τον έχω δει αρκετές φορές λάιβ- πρέπει να πω ότι όταν είσαι στη συναυλία δεν το προσέχεις καν. Το dvd σκοπεύω να το δω κάποια στιγμή, από αυτη την περιοδεία έχω δει μόνο το glastonbury. Φίλοι μου που είχαν πάει στη συναυλία του Hyde park πάντως μου είπαν ότι ήταν απ'τις καλύτερες.
Micre Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αν οντως το κανει για τα λογια ειναι απογοητευτικο...Δηλαδη θυμαται να παιζει κιθαρα, φισαρμονικα και δεν μπορει να θυμαται τα λογια των τραγουδιων του? Δεν εχει σημασια αν το βλεπεις ή οχι οταν εισαι εκει. Εξαλλου οντως το βλεπεις απο τις οθονες...ειναι ξενερωμα οπως και να το κανουμε.. Συμφωνω παντως οτι η συναυλια του ηταν απο τις καλυτερες...ειναι και παππους πια - φαντασου στα 80....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.