daimonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2003 Χρειάστηκε να εγκαταστήσω εκ νέου το λειτουργικό.Όμως: 1.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ μου επιτρέπουν να δω τα αρχεία του addministator ως απλός user δεν μπορώ να δημιουργήσω το ίδιο περιβάλλον εργασίας. Με XP δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...κάθε πρόταση και παρατήρηση ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Causabon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "ίδιο περιβάλλον εργασίας"; Τι θες ακριβώς να βλέπεις όταν κάνεις log on ως user που δεν έχει δικαιώματα administrator; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daimonas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 1.Δημιούργησα με την νέα εγκατάσταση έναν administrator 2.Ομως υπάρχει ο παλιός administrator 3.Ως εκ τούτου όταν κάνω logon ως νέος administrator έχω τη δυνατότητα να δω μέσα από τον explorer τα αρχεία του αρχικού administrator αλλά δε μπορώ να δημιουργήσω το ίδιο περιβάλλον στο desktop. 4.Παράλληλα δεν μου εμφανίζει εικονίδιο για να μπω ως ο αρχικός administrator. 5.Δημιουργώντας έναν user δεν μπορώ να δω τα αρχεία του αρχικού administrator αλλά μπορώ (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό αυτή τη στιγμή) να δω τα αρχεία του νέου administrator. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη βασική φιλοσοφία των xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Να πω κατι απλο.Οταν στην αρχη φιλε δημιουργησαν ενα λογαριασμο dmin στο δικο μου κι ενα ως χρηστης παρουσιαστηκε προβλημα κατα την εκκινηση της αναζητησης απο το μενου του λειτουργικου. Τοτε απλα διεγραψα το λογ. χρηστη και δημιουργησα ενα νεο. Οταν αλλο προβλημα εμφανιστηκε ως διαχειριστης τοτε απλα τον μετετρεψα σε απλου χρηστη και τον εσβησα, δημιουργωντας νεο λογ. admin. Δεν ξερω αν σε διαφωτισα απλα λεω το προβλημα που ειχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OXTROS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Pigene sto USER ACCOUNTS kai sbise ton ADMIN. poy den 8eleis kai krata ton kainoyrgio ???????????????????? Auto ginetai mono an eisai LOG-IN os ADMIN.(palios) opows les esy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Causabon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 daimonas σου απάντησαν. Πήγαινε στο control panel --> User Accounts. Από εκεί θα επιλέξεις τον τρόπο που θα κάνεις logon. Σημείωσε, ότι λογαριασμός με το όνομα "Administrator" όπως ακριβώς το γράφω, μπορεί να υπάρξει *μόνο* ένας. Κάτι σαν τον Highlander. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daimonas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.