antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλος ψάχνει για αγορά έναν φορητό περίπου στα 500€ (αν είναι και 50€ παραπάνω οκ, αλλά αυτό θα ναι το απόλυτο ταβάνι). Θα πρότεινα κάτι σε 15άρι. Βαριές εργασίες δε θα τρέξει, τα κλασικά internet, youtube, καμιά ταινία αλλά θα ήταν μεγάλο συν αν έπαιζε και το PES2011 (για του οποίου τις απαιτήσεις δεν ξέρω τι παίζει με τις κάρτες των φορητών). Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση; Από μια ματιά που ριξα, το ένα μου μύριζε το άλλο μου ξίνιζε... edit: Αν είναι να παίζει και κανα παιχνιδάκι στο χαλαρό, δέχτηκε (μάλλον) να φτάσει τα 600€. Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω είναι αυτός ο HP. RAM βάζει άλλα 2GB μελλοντικά αν θελήσει. Αυτό που ξέχασα ν αναφέρω είναι πως η αγορά θα πρέπει να γίνει από φυσικό κατάστημα.
kmir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω γιατι σου ξυνιζουν οπωσ λες αλλα αυτο το μηχανηματακι που λινκαρες πιο πανω ειναι ψιλοτουμπανο για αυτα που ζηταει ο φιλος σου
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, αυτό που λέω παραπάνω δεν μου φαίνεται να χει κάποιο μειονέκτημα, γι αυτό και το ανέφερα εξάλλου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σε περιπτωση που δεν προλαβεις το συγκεκριμενο, οριστε. 4GB ram (διπλασια απο το αλλο), λιγο χειροτερος επεξεργαστης (για ιντερνετ ουτε καν θα δει καμια διαφορα), ιδια ακριβως καρτα γραφικων απο αποψη επιδοσεων (δηλαδη PES θα παιζει, δεν ειναι και πολυ απαιτητικο παιχνιδι). Απλα της λειπει το DX11 της 5470, αλλα ετσι κι αλλιως σε αυτη τη κλιμακα επιδοσεων δεν προκειται να το αξιοποιησει. Το συγκεκριμενο σασι Acer το εχουν δυο φιλοι και μπορω να πω οτι ποιοτικα δεν λεει κατι, αλλα ουτε ειναι και κακο, ενω τα πληκτρα ειναι Fine Typing, δηλαδη φλατ. Μου αρεσαν πολυ.
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μωρέ το είδα κι αυτό αλλά Acer, ξέρω γω, μ έχετε τρομάξει Έχω Acer κι αν ήταν για μένα πιθανόν να το παιρνα, αλλά επειδή είναι για μη-σχετικό με τον χώρο φίλο, διστάζω λίγο. Συν ότι νομίζω πως από eshop δε μπορεί να το πάρει άμεσα (δηλ. πάει εκεί τ απόγευμα, τ αγοράζει, φεύγει).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης στο μηχανημα που επελεξες, άλλα δυο GB δεν παιζει να βαλει. Κατα 99% εχει 2x1GB σε 2 διαθεσιμα slots, αρα πρεπει να βγαλει τα υπαρχοντα και να βαλει 2x2gb, που κοστιζουν. Παντως καλυτερα 2 μερες αναμονη και να το χει σιγουρα, παρα να παει κοτσοβολο και να μεινει με τη χαρα κατα μια μεγαλη πιθανοτητα... Βεβαια αν το προλαβει του κοτσοβολου ειναι καλη τιμη!
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Από άλλο topic εδώ στο insomnia, είπαν πως έχει 1 module των 2GB το συγκεκριμένο μοντέλο από Κωτσόβολο. Ήταν ~1 μήνα το thread αλλά θέλω να πιστεύω πως ισχύει ακόμα. Όπως και να χει θα του πω τις εναλλακτικές κι από κει και πέρα ό,τι θέλει. Thanks για την πρόταση :>
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχουν 2492384762389798 διαφορετικες συνθεσεις του ιδιο βασικου μηχανηματος απο καθε εταιρεια, με λιγο μεγαλυτερο δισκο ή με λιγο χειροτερες καρτες γραφικων, οποτε ποτέ δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος, παρα μονο αν το λεει ξεκαθαρα στο site του κατασκευαστη με το συγκεκριμενο πληρες αριθμο μοντελου. PS: Αλλαξε τον τιτλο PS2: Τον αυγουστο πηρα αυτο στα 612 ευρω. Πιστευω ειναι ο,τι πρεπει για το φιλο σου. Και 4GB ram και vga με 320 stream processors (και οχι 80 οπως την 5470 - παιζει ακομα και Dirt2 στα high settings), και HDMi και esata και διπλη εξοδος ακουστικων, και 7200rpm δισκος, και διπλο στερεοφωνικο μικροφωνο στη καμερα, και τηλεκοντρολ που μπαινει στην (αχρηστη) expresscard slot, τελειο design με ασπρα leds (υποκειμενικο) και accelerometer για να απενεργοποιει τον δισκο αμα σου πεσει. Αλλα αντε βρες το τωρα...
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Στα υπόψιν κι αυτός αν και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα τον βρει ετοιμοπαράδοτο σε κατάστημα. Αν υπάρχει και καμιά αρκετά συμφέρουσα πρόταση σε κάτι οικονομικότερο χωρίς gaming απαιτήσεις, δεκτό κι αυτό γιατί τον βλέπω ψιλοαναποφάσιστο στο να δώσει 600€ για να παίζει PRO
SocialNetUsr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης στα υπόψιν πόσο εγγύηση έχει γιατί η επέκτασή της σημαίνει +€
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ας το ξαναπω αλλη μια: Για ολες τις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες που πωλουνται εντος ΕΕ, πρεπει να παρεχεται διετης εγγυηση. Αν χαλασει στο δευτερο χρονο και σου αρνηθουν εγγυηση, τα πραγματα ειναι απλα: Καταγγελια και μετα να δεις πως κανουν την παπια για να μη φανε το προστιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.