Προς το περιεχόμενο

Το πάσο δίνετε σε Τρίτο πρόσωπο με βεβαίωσή?

foxako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά κ εγώ σήμερα ανέβηκα στην σχολή να ανανεώσω το πάσο και μου είπαν από Δευτέρα και αν....

Τι ξεφτίλα είναι αυτή πια..!!

ΕΛΕΟΣ..!!!!

Σε λίγο το κράτος θα ζητήσει ενοίκιο και για τις εστίες...!!!

Χμμμμμ. Καλή ιδέα. Ααααα και εξετάσεις γιατί να δίνεις τζάμπα να πληρώνεις 5 € την εξέταση. Έτσι θα μειωθούν οι λευκές κόλλες, θα το σκεφτεται ο άλλος + και στην οικολογία. Νομίζω ότι είμαι κατάλληλως για σύμβουλος οικονομικών.

Δημοσ.
Χμμμμμ. Καλή ιδέα. Ααααα και εξετάσεις γιατί να δίνεις τζάμπα να πληρώνεις 5 € την εξέταση. Έτσι θα μειωθούν οι λευκές κόλλες, θα το σκεφτεται ο άλλος + και στην οικολογία. Νομίζω ότι είμαι κατάλληλως για σύμβουλος οικονομικών.

Και γιατί να μείνουμε εκεί..??

Να το κάνουμε όπως στην Βουλγαρία..!!!

60 ευρώ το μάθημα..!

(Εξακριβωμένο...!!!)

Δημοσ.

οταν λετε αδυνατει το κρατος να καλυψει οικονομικα;

γιατι τι πληρωνει το κρατος και τι σχεση εχει με την φοιτητικη ταυτοτητα ;

η φοιτητικη ταυτοτητα απλα βεβαιωνει αυτο που εισαι . γιατι το συνδεεται-συνδεουν με τις εκπτωσεις ;

π.χ. σε ενα internet cafe κανουν εκπτωση στους φοιτητες, αυτο το κανουν για να προσελκησουν και αλλο καταναλωτικο κοινο. τι σχεση εχει αν εχει το κρατος - τα χρηματα που δεν εχει ;

ή στα κτελ. . . ή ενα cinema ;

και στο κατω κατω δεν ειναι ολα τα μειωμενα εισητηρια μονο για φοιτητες ! οποτε και να εδινε κατι το κρατος πως βγαινει η "σουμα" ?

τελικα πασο = Δελτίο μειωμένου εισιτηρίου και οχι φοιτητικη ταυτοτητα

[ δεν μπορω να καταλλαβω... παντως σε εμενα ειπαν οτι απλα θα καθηστερισουν, οχι οτι δεν θα τα δωσουν. εχει να γινει μεγαλος χαμος παντως αν δεν !

εστω και να χρωσταει στον οασα τι σχεση εχει με το αν θα συνεχισει ο καθε οασα να εχει εκτωσεις με τη πασο ? ]

Δημοσ.

παιδιά χαλαρώστε λίγο..... τα πάσο θα καθυστερήσουν λίγο,σίγουρα θα πάρουμε φέτος..για του χρόνου δν ξέρω!Θα έχουν και ωραίο χρώμα φέτος!Ροζάκι.. χαχα!

Και στην χειρότερη,αν δν πάρουμε δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τα μειωμένα εισητήρια κλπ για φοιτητές..απλά θα δείχνεις την φοιτητική σου ταυτότητα αντί για πάσο!

cool..

Δημοσ.

Εμέις δεν έχουμε ταυτότητα φοιτητή (ΕΜΠ)...Δεν μας βγάζουν...αυτός το είχα πάντα απορία. Φαντάζομαι οτιδήποτε υποδηλώνει οτι είσαι φοιτητής κάνει για πάσο. Εγω πάντα έχω στο πορτοφόλι μου μία επικυρωμένη βεβαίωση γενικής χρήσης απο την γραμματεία οτι το εκάστοτε έτος είμαι φοιτητής. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί. Επίσης έχω και Ευρωπαϊκή κάρτα φοιτητή, οπότε δεν "πιάνομαι"!!!

Δημοσ.

Καλα εσυ εισαι imba :P

Εγω βασικα εχω αναπηρικο οποτε δε με νοιαζει και ιδιαιτερα το φοιτητικο

( αναπηρικο: -50% )

αλλα μια φιλη που κανει μεταπτυχιακο στη Θεσσαλονικη, της ειπαν οτι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ να παρουν πασο αυτοι φετος..

Οι υπολοιποι θα παρουν κανονικα πιστευω!

btw για καθε πασο ( αναπηρικο παντα ) που εκδιδεται το κρατος πληρωνει ενα ποσο

( το κρατος )

στα ΚΤΕΛ.

πχ αν εισαι αναπηρος και το βγαλεις στα Γιαννενα πληρωνει στα ΚΤΕΛ Ιωαννινων

Δημοσ.
οταν λετε αδυνατει το κρατος να καλυψει οικονομικα;

γιατι τι πληρωνει το κρατος και τι σχεση εχει με την φοιτητικη ταυτοτητα ;

η φοιτητικη ταυτοτητα απλα βεβαιωνει αυτο που εισαι . γιατι το συνδεεται-συνδεουν με τις εκπτωσεις ;

π.χ. σε ενα internet cafe κανουν εκπτωση στους φοιτητες, αυτο το κανουν για να προσελκησουν και αλλο καταναλωτικο κοινο. τι σχεση εχει αν εχει το κρατος - τα χρηματα που δεν εχει ;

ή στα κτελ. . . ή ενα cinema ;

και στο κατω κατω δεν ειναι ολα τα μειωμενα εισητηρια μονο για φοιτητες ! οποτε και να εδινε κατι το κρατος πως βγαινει η "σουμα" ?

[ δεν μπορω να καταλλαβω... παντως σε εμενα ειπαν οτι απλα θα καθηστερισουν, οχι οτι δεν θα τα δωσουν. εχει να γινει μεγαλος χαμος παντως αν δεν !

εστω και να χρωσταει στον οασα τι σχεση εχει με το αν θα συνεχισει ο καθε οασα να εχει εκτωσεις με τη πασο ? ]

1) Για να αγοράσει το ΤΕΙ το πάσο από τον ΟΑΣΑ δίνει ένα ποσό, εάν δεν κάνω λάθος 2 €.

2)Υπάρχει έκπτωση και σε κρατικούς φορείς, λεωφορεία αθήνας κ.τ.λ.

3)Εάν θες να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι το Φ.Π.Α. από τα προϊόντα σε έκπτωση;

4)Στο κάτω-κάτω η οικονομικές συγκηρίες είναι δικαιολογία για τα πάντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...