foxako Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σε όλους. εγώ αναρωτιέμαι τώρα, και έλεγα να το συζητήσουμε . Φέτος έτυχε σε έναν φίλο μου να περάσει Καστοριά και αυτός είναι άπω Λάρισα. και πήγε μονό για έγγραφή στην Καστοριά τώρα περιμένει να πάρει μεταγραφή για Λάρισα για λογούς που έχει . Τώρα με το Πάσο φοιτητικό τι γίνετε ? πως μπορεί να το πάρει από την Καστοριά χωρίς να χρειαστεί να πάει εκεί ???
mavroulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δε γνωρίζω να σου πω, πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει φοιτητικό πάσο για φέτος, γιατί το κράτος δεν έχει λεφτά για να καλύψει τη διαφορά στα εισιτήρια. Έτσι μου είπαν από τη γραμματεία της σχολής μου.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το πιο πιθανο ειναι να μην πάρει πάσο οποτε ας μην ανησυχεί για αυτό... Στην περίπτωση που πάρει μπορεί να ζητησει απο τη γραμματεία να του το στείλουν ταχυδρομικώς
lefi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σε όλους. εγώ αναρωτιέμαι τώρα, και έλεγα να το συζητήσουμε . Φέτος έτυχε σε έναν φίλο μου να περάσει Καστοριά και αυτός είναι άπω Λάρισα. και πήγε μονό για έγγραφή στην Καστοριά τώρα περιμένει να πάρει μεταγραφή για Λάρισα για λογούς που έχει . Τώρα με το Πάσο φοιτητικό τι γίνετε ? πως μπορεί να το πάρει από την Καστοριά χωρίς να χρειαστεί να πάει εκεί ??? Δεν μπορείς να το πάρεις από απόσταση, δεν είναι πιά και τόσο χήμα τα πράγματα (είναι περισσότερο ), αν πιάσεις γραμμή ρώτα γραμματεία γιατί ο καθένας έχει τα δικά του. Δε γνωρίζω να σου πω, πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει φοιτητικό πάσο για φέτος, γιατί το κράτος δεν έχει λεφτά για να καλύψει τη διαφορά στα εισιτήρια. Έτσι μου είπαν από τη γραμματεία της σχολής μου. Τι βλακείες είναι αυτά ή έχει τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος ή όχι, δεν είναι σαν το χαρτζιλίκι "Ααα σήμερα δεν έχω θα σου δώσω αύριο". Δεν θέλω να σε βγάλω ψεύτη αλλά είναι εντελώς άκυρο. Πάντος για να μην σας δουλεύω δεν δικαιούμαι φέτος πάσο και δεν έχω μάθει κάτι για το καινούργιο ακόμα.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τι βλακείες είναι αυτά ή έχει τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος ή όχι, δεν είναι σαν το χαρτζιλίκι "Ααα σήμερα δεν έχω θα σου δώσω αύριο". Δεν θέλω να σε βγάλω ψεύτη αλλά είναι εντελώς άκυρο. Πάντος για να μην σας δουλεύω δεν δικαιούμαι φέτος πάσο και δεν έχω μάθει κάτι για το καινούργιο ακόμα. κι ομως ακούγεται έντονα στους πανεπιστημιακούς κύκλους (και όχι μονο απο φοιτητές). Ήδη οι ναυτιλιακές και τα ΚΤΕΛ τρίβουν τα χέρια τους... Ήμουν το πρωι σε ενα πρακτορείο και ένας πρωτοετης φοιτητης ήθελε να κοψει φοιτητικο εισητηριο αλλα επειδη δεν εχει πάσο του το αρνήθηκαν πεισματικα. Εβγαλε ακομα και βεβαιώσεις σπουδών αλλα και κάποιο πιστοποιητικό εγγραφής (για τη στρατολογία απο όσο θυμάμαι) αλλα τίποτα...
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά κ εγώ σήμερα ανέβηκα στην σχολή να ανανεώσω το πάσο και μου είπαν από Δευτέρα και αν.... Τι ξεφτίλα είναι αυτή πια..!! ΕΛΕΟΣ..!!!! Σε λίγο το κράτος θα ζητήσει ενοίκιο και για τις εστίες...!!!
nik324 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου είπαν ότι θα καθηστερίσουν λίγο αλλά θα έρθουν...Για να δούμε...
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σε λίγο το κράτος θα ζητήσει ενοίκιο και για τις εστίες...!!! Ζητάνε και οχι μονο τωρα!
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ας τολμησουν στο καραβι να μου πουνε ειναι περσινο το πασο θα τους ριξω στο νερο
slipknot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ας τολμησουν στο καραβι να μου πουνε ειναι περσινο το πασο θα τους ριξω στο νερο Το ανοιχτό γαλάζιο είναι;
Praetorianos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το ανοιχτό γαλάζιο είναι; Ναι και ισχύουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου, τουλάχιστον στις Μινωϊκές. Βασικά σε όποιον κι αν πεις ότι η σχολή δεν σου έχει εκδόσει ακόμα καινούριο πάσο συνήθως σε αφήνει, αλλά έχω πέσει και σε κόπανο που δεν καταλάβαινε ούτε από φοιτητικές ταυτότητες, ούτε από βεβαίωση σπουδών, ούτε από καθυστερήσεις στη γραμματεία.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ενοίκιο και για τις εστίες...!!! όχι το κράτος, αλλα "τζιμάνια" φοιτητες (ιδίως στην αθήνα) μέχρι και 150 €/μηνα νοικιάζουν τις εστίες... Και ερχεται εδω η ευλογη ερώτηση: "που ειναι το μπου***λο το κράτος;" και ερχεται ένα infraction στα pm μου για απαντηση Υπομονή πάντως και απο 4-5 Οκτώβρη θα ξεδιαλύνει το ζητημα με τα πασο. Σας καταλαβαίνω, ημουν και εγω φοιτητης... Μια φορά το είχα χάσει και ήμουν λες και με λήστευαν κάθε μερα στο λεωφορείο με το "ακριβο" εισητηριο...
weathor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Για την ιστορια μου ειχαν παρει πασο πριν καποια χρονια με εξουσιοδοτηση κεπ
clevercitizen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 κι ομως ακούγεται έντονα στους πανεπιστημιακούς κύκλους (και όχι μονο απο φοιτητές). Ήδη οι ναυτιλιακές και τα ΚΤΕΛ τρίβουν τα χέρια τους... Ήμουν το πρωι σε ενα πρακτορείο και ένας πρωτοετης φοιτητης ήθελε να κοψει φοιτητικο εισητηριο αλλα επειδη δεν εχει πάσο του το αρνήθηκαν πεισματικα. Εβγαλε ακομα και βεβαιώσεις σπουδών αλλα και κάποιο πιστοποιητικό εγγραφής (για τη στρατολογία απο όσο θυμάμαι) αλλα τίποτα... 35€ με το βαπόρι το φοιτητικό (~55€ το κανονικό) και με το αεροπλάνο παίζει και 45άρι, αν το κλείσεις από νωρίς (υπό κανονικές συνθήκες 70άρι). Ποιος θα ξεσηκωθεί πρώτος αν δε δώσουν πάσο φέτος, οι φοιτητές ή οι ναυτιλιακές? (btw πολλά ακούγονται για το εκπαιδευτικό σύστημα οπότε.... προβλέπω καταλήψεις σε όλες τις βαθμίδες...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εκτος οτι αυτο το εξαμηνο ειναι το πλεον πιθανο να χαθει, λογω των υπερ-απεργιων σε ΜΜΜ και οτι απλα πανω απο το 60% των φοιτητων στο τει που ειμαι εχει προσβαση σε αυτο μοονο μεσω των ΜΜΜ, δεν βλεπω κατι μεμπτο με το πασο. Και περσυ μεσα οκτωβρη το ειχαμε παρει, και φετος το ιδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.