Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το δίκτυο

το pc μου συνδέεται κανονικα όταν ειμαι ubuntu αλλά οταν είμαι windows 7 δεν μπορεί με τπτ να μπει στο δίκτυο. το tcp/ip είναι ρυθμισμένο κανονικά σε dhcp όπως και το ρουτερακι(netgear) και απορώ γιατι δεν εχω προβλημα στο λινουξ και εχω πρόβλημα στα windows αφού χρησιμοποιώ τις ίδιες παραμέτρους

η καρτα δικτύου είναι μια realtek δόκιμασα να περασώ ξανα τους drives αλλά χωρίς αποτέλεσμα, το περιεργο είναι ότι εκανα restore όλοκληρο το σύστημα σε 10 μερες πριν (που λειτουργούσε κανονικά το δίκτυο) και το πρόβλημα παραμένει;

τι μπορεί να φταιει;

να σημειώσω ότι εχω δοκιμασει και ενα λαπτοπ με το ιδιο καλωδιο κλπ... και συνδέθηκε κανονικά

φανταζομαι καποιο προβλημα στα windows 7 θα εχω αφού με ubuntu συνδέομαι κανονικα αλλα δεν μπορώ να το βρω.Δοκίμασα και με καρφωτές IP αλλά παλι τπτ. .. σαν να ειναι πεθαμένη η κάρτα δικτύου

Δημοσ.

για αρχη δοκιμασε να βαλεις καρφωτες ip και δες το δικτυο σου να ειναι home η οικια οπως το λενε και οχι δημοσιο

Δημοσ.

τελικα βρέθηκε λύση

αφου τα δοκιμασα ολα ...

το προβλημα ποιο ήταν;

επρεπε να βγαλω τη μπαταρία για να κανει reset το bios στις ρυθμίσεις και να επανέλθουν και τα settings της onboard κάρτας δικτύου.... οτι ναναι

τελικα το reset cmos ... είναι η πρώτη λύση που πρεπει να σκεφτεται ενας τεχνικός για το πρόβλημα του... μου έχει λύσει τα χέρια παρα πολλές φορές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...