Προς το περιεχόμενο

Wind: Οι ερασιτέχνες! ~ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ επιμένω, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... αύριο θα σου στείλουν και τους κωδικούς internet και τελείωσε η υπόθεση.. αν το έχεις πάρει τόσο πατριωτικά απλά φύγε απο wind αλλιώς τι άλλο θέλεις να γίνει...? να σου δώσουν και 2000 ευρώ για ψυχική οδύνη...??? δεν παίζει κάτι τέτοιο..

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα είναι πως στην φάση που είμαι αυτήν την στιγμή, τι επιλογές έχω; Μπορώ να επιστρέψω στον ΟΤΕ, έτσι όπως ήμουν πριν δλδ; Γιατί αν έχω τέτοια επιλογή θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν ξερω τι μπορεις να κανεις τωρα, τι χαρτι υπογραψες. Μαλλον πρεπει να μιλησεις με τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ.

Παρακατω ενας φιλος επιμενει οτι δεν ειναι τραγικα τα πραγματα. Ενταξει τι εγινε που εμεινες χωρις τηλεφωνο για 3 ημερες και ακομη και τωρα δεν εχεις ιντερνετ. Φαντασου να βγαλει καποια βλαβη, ποσες μερες θα μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ;

Οπως και να εχει δεν κανεις μια αιτηση για μια νεα γραμμη με ιντερνετ απο ΟΤΕ να την εχεις για να κανεις την δουλεια σου οσο θα ψαχνονται μεταξυ τους;

Ολο αυτο εγινε για ποσα ευρω κερδος τον μηνα;

Δημοσ.

Έχω αναλυτικότατα κρατήσει ονόματα, ημερομηνίες, ώρες απλά το θέμα είναι τι θα μπορούσα να διεκδικήσω; Πρίν φτάσω σε αυτό το σημείο προτιμότερο θα ήταν να έβρισκα κάποιον τρόπο να επιστρέψει η γραμμή μου όπως πριν. Γίνεται άραγε;

εγω παντως με καταγγελια στην αρχη τηλεπικοινωνιων και με εξωδικο καταφερα πριν 2 χρονια να αποδεσμευτω απο εναλλακτικο παροχο και να γυρισω στον πΟΤΕ (τι να κανουμε..ο μονος αξιοπιστος) μεσα στις 3 εβδομαδες που ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη και ειχα αρκετα προβληματα. δεν πληρωσα ουτε μισο ευρω για παγιο/κλησεις κτλ για οσο παρεμεινα σε αυτους και φυσικα δεν πληρωθηκε και η ρητρα των 70 ευρω που εχουν αν φυγεις νωριτερα απο τους 12 μηνες. το μονο που δεν καταφερα να γινει ηταν να μου πληρωσουν τα τελη επανασυνδεσης στον πΟΤΕ, αλλα δεν πειραζει, χαλαλι τους. ακομα και το ρουτερ που μου ειχαν στειλει και επεμεναν οτι επρεπε να το παω εγω σε δικο τους καταστημα για επιστροφη, μια χαρα εστειλαν κουριερ να το παρει :)

για ολα υπαρχει τροπος ;)

α...και φυσικα εχω κρατησει ολη την επικοινωνια μαζι τους, τους μηδενικους τελικους λογαριασμους και τη γραπτη επικοινωνια με την αρχη για την καταγγελια. ετσι, μην τυχον και θελησουν μελλοντικα να επανελθουν μπας και πιασουν κανα κοροιδο. ας κοπιασουν αν θελουν! :P

Δημοσ.

Παρακατω ενας φιλος επιμενει οτι δεν ειναι τραγικα τα πραγματα. Ενταξει τι εγινε που εμεινες χωρις τηλεφωνο για 3 ημερες και ακομη και τωρα δεν εχεις ιντερνετ. Φαντασου να βγαλει καποια βλαβη, ποσες μερες θα μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ;

ναι γιατι αυτά τα δύο συνδέονται απόλυτα μεταξύ τους ...!!! τι άλλο θα ακούσω.. ενώ ο ΟΤΕ είναι ο σωστός και δεν μας κοροιδεύει ... και όλα πάνε καλά με τον ΟΤΕ.. εγώ έφυγα πριν 6 χρονια απο τον ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ .. ειδικά μετά απο τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να με "κρατήσει" συνδρομητή του.

Οσο για βλάβες, πιο πολλές είχα όταν ήμουν στον ΟΤΕ παρά τώρα.. και ξαναλέω στα @@ μου για την wind και για την κάθε wind... όταν όμως είχα πρόβλημα με την σύνδεση μου(vivodi) πριν λίγο καιρό με πήραν πόσα τηλέφωνα μέχρι να το λύσουμε 100% ..όλα πολύ γρήγορα και είχα πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση.. απλά θεωρώ οτι είστε υπερβολικοί στο συγκεκριμένο θέμα, είτε ο OP δεν μπορεί να συνενοηθεί αποτελεσματικά με την εταιρία. (είτε δεν θέλει απο όσο κατάλαβα)

Δημοσ.

Δεν ειπα αναγκαστικα να παει στο ΟΤΕ παλι, ας δοκιμασει καμια αλλη φτηνοεταιρια μηπως και πεσει σε σοβαροτερους. Τοσες φτηνοεταιριες υπαρχουν καποιος θα δουλευει σωστα να μην χανουν αιτησεις...

Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι ο ΟΤΕ σαμποταρει τους εναλλακτικους και γιαυτο χανουν τις αιτησεις...

Οταν θες να κανεις παραγγελια η να σε καλεσουν πελατες για δουλεια τοτε σε ΚΑΙΕΙ πολυ το τηλεφωνο και το ιντερνετ γιατι με αυτο το πραγμα ζεις, οταν εισαι φοιτητης και πληρωνει η μαμα τοτε αντε να μεινεις λιγο πισω στο WoW η να μην τσαταρεις με την Μπετυ για 2-3 ημερες, δεν εγινε και τιποτα.

Τα παραδειγματα ειναι τυχαια και φυσικα δεν αφορουν/σχολιαζουν εσενα και την χρηση που κανεις εσυ.

Δημοσ.

Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι ο ΟΤΕ σαμποταρει τους εναλλακτικους

κάποτε γινόταν. και γινόταν ΠΟΛΥ και με την απίστευτη ανεκτικότητα της ΕΕΕΤ ... συγκεκριμένα η δική μου αίτηση "κόλλησε" 8 μήνες στον ΟΤΕ... όταν η μισή ελλάδα απέσυρε της αιτήσεις της και ξαναγύρισε στον ΟΤΕ εγώ περίμενα... και μια μέρα μου ήρθε όρεξη για κράξιμο... έπαιρνα ότι τηλέφωνο του ΟΤΕ βρήκα μπροστά μου.. υποστήριξη εταιρικών πελατών.. διευθυντές.. υπευθύνους.. 1-2-3 μέρες... την επόμενη μέρα είχα internet στην vivodi. τυχαίο..? δεν νομίζω...

Συμφωνώ πάντως σε αυτά που γράφεις αλλα του georgep800 δεν νομίζω οτι του δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο πρόβλημα απο αυτές τις 3 μέρες που έμεινε χωρίς τηλέφωνο.. η δεν το διατύπωσε πολύ καλά για να το καταλάβουμε. περισσότερο φαίνεται πώς θεωρεί οτι εξαπατήθηκε απο κάποιον (ίσως όντως σε ένα βαθμό να εξαπατήθηκε απο τον πωλητή) και πιστεύει οτι η αργοπορία ενεργοποίησης θα φροντίσει να ξανασυμβεί στην πρώτη "ατυχία" ... πράγμα που ίσως να γίνει, ίσως και όχι.. τεσπά νομίζω εξήγησα την θέση μου δεν χρειάζεται να λέω τα ίδια.. :-)

Δημοσ.

Μου προκαλεί εντύπωση που ορισμένοι αναρωτιέστε ακόμα "ποιο είναι το πρόβλημα μου"!!! Ε και τι έγινε που για 3 ολόκληρες μέρες δεν μπορούσα να λάβω κλήσεις για ενδεχόμενες παραγγελίες απο πελάτες ή για θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του καταστήματος μου!; Επίσης και τι έγινε που για 3 ολόκληρες ημέρες δεν μπορούσα να εκτελέσω κινήσεις με πιστωτικές κάρτες!; Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα των παραπάνω, τότε τι άλλο να αναφέρω..

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι σε ενδεχόμενο μελλοντικό πρόβλημα, τι αντιμετώπιση θα έχω. Μέχρι στιγμής μου έδειξαν ότι δεν έχουν κανένα ίχνος απο σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Τέσπα, έτσι για την ιστορία, έλαβα πριν τους κωδικούς(τέταρτη μέρα χωρίς internet!) για το internet. Ας ελπίσω να μην αντιμετωπίσω και άλλο πρόβλημα...

Δημοσ.

Τέσπα, έτσι για την ιστορία, έλαβα πριν τους κωδικούς(τέταρτη μέρα χωρίς internet!) για το internet. Ας ελπίσω να μην αντιμετωπίσω και άλλο πρόβλημα...

και εγώ το ελπίζω... και σίγουρα είναι σοβαρά όλα τα παραπάνω που αναφέρεις δεν είπα το αντίθετο .. :-)

Δημοσ.
Conn-x @ work και μονο για επαγγελματικη χρηση!

Εχω 2 φιλους στο msn που εχουν βαλει wind... Αναγκαστηκα να τους κανω block γιατι απο τις αποσυνδεσεις και τους αποσυγχρονισμους με ειχαν πρηξει... μεσα εξω μεσα εξω...

Στον εναν μαλιστα καθε φορα που παω σπιτι του και θελω να σερφαρω με το iphone ποτε δεν θα ανοιγει σελιδες ποτε δεν θα εχει καθολου ιντερνετ... και ολα αυτα γιατι και καλα ειναι φτηνοι με 13€ οσο πιασει τους λενε... Τι να πιασει πανω απο 5 δεν εχει πιασει ποτε. Και καλα πες οτι το 5 ειναι αρκετο... Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει αφου ολο disconnects τρωει... Μ' αρεσει που του εστειλαν και αλλο router καινουριο και καλα οτι ειχε προβλημα το αλλο. Τριχες και τα 2 δουλευουν αψογα στο σπιτι μου με conn-x. Πηγε τεχνικος και του λεει εχει προβλημα το σπιτι σου (καινουριο σπιτι) αρκει να εβρισκαν παντα μια φτηνη δικαιολογια να του πεταξουν για να τον ξεφορτωθουν...

για επαγγελματικη χρηση οπως σωστα λες.ο georgep800 ομως δεν λεει αν εβαλε το αντιστοιχο επαγγελματικο της wind η καποιο απλο double play.γιατι στη 2η περιπτωση και με καταγγελιες και κλασσικες Ελληνοαντιδρασεις απο πανω θα του εβγαιναν...σε καμια περιπτωση δε θελω να πω οτι ειναι παραλογος αλλα αντε βρες το δικιο σου με τους isp

Δημοσ.
Τελικα η γουιντ αξίζει;

ΝΑ φύγω απο φορθνετ και να πάω γουιντ ή οχι;

Αν εχεις αποσυνδεσεις στην 4ΝΕΤ φυγε.

Στην wind τετοια θεματα δεν θα χεις.

Εγω 2 μηνες ειμαι μια χαρα.

ΠΑΝΤΑ εχω ιντερνετ. Με την 4ΝΕΤ παιζοταν !!:-):-)

Δημοσ.
Αν εχεις αποσυνδεσεις στην 4ΝΕΤ φυγε.

Στην wind τετοια θεματα δεν θα χεις.

Εγω 2 μηνες ειμαι μια χαρα.

ΠΑΝΤΑ εχω ιντερνετ. Με την 4ΝΕΤ παιζοταν !!:-):-)

Μπα ειναι μια χαρα,ουτε σέρνεται,ουτε πέφτει η γραμμή,τίποτα.

απλα μου κανανε καλύτερη τιμη στη γουιντ

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι οτι όλες σχεδόν οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, εχουν αναπτυχθεί με μεγάλη προχειρότητα. Πρώτη τους προτεραιότητα είναι να έχουν καλά οργανωμένο τμήμα πωλήσεων, με έμπειρους συνεργάτες ώστε να φέρνουν νέους πελάτες, και σε δεύτερη μοίρα είναι πάντα η υποστήριξη τους.

Δυστυχώς από την εμπειρία μου (ασχολούμαι με το ιντερνετ από εποχές compulink κ.λπ.) δεν υπάρχει σοβαρότητα στην παροχή υπηρεσιών. Μάλιστα όταν με καλούν στο τηλέφωνο για να μου πουλήσουν προϊόντα, συνήθως τα ακούνε και δεν έχουν τι να πουν. Για ρωτήστε πόσα άτομα έχουν στο τμήμα πωλήσεων και πόσα στην τεχνική υποστήριξη και θα καταλάβετε τι ενοοω (συνήθως δεν απαντούν σε τέτοιες ερωτήσεις).

Για μένα δυστυχώς υπάρχει μόνο ένας αξιόπιστος πάροχος τηλεφώνου και αυτός είναι ο ΟΤΕ. Εχει την μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα θέματα που χειρίζεται και γενικά δίνει γρήγορα λύσεις.

Σε δεύτερη μοίρα βάζω την Forthnet που είναι από τις πιο παλιές και τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Τρίτη έρχεται η HOL, που παρουσιάζει σημαντικότατες ελλείψεις στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης, αλλά γενικά λειτουργεί καλά και ελπίζω οτι με την συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την Vodafone να πάει ακόμη καλύτερα.

Τις υπόλοιπες δεν τις βαθμολογώ καθόλου γιατί πιστεύω οτι δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τις 3 που ανέφερα ούτε σε θέμα τιμής, ούτε σε θέμα ποιότητας υπηρεσιών. Αυτές χτυπάνε πολύ στα πακέτα όλα σε ένα κινητο, τηλεόραση, σταθερό, internet, αλλά δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν. Ειδικά για την Wind λέγεται οτι επειδή προσπαθεί να βρει αγοραστή - επενδυτή, κάνουν τα πάντα για να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση, ρίχνουν τις τιμές και γενικά μπαίνουν μέσα χοντρά, ώστε να πιάσουν καλύτερη τιμή στην αγορά.

Κλείνοντας λέω τα εξής:

1 Για επαγγελματικές, αξιόπιστες λύσεις τηλεφώνου μόνο από ΟΤΕ με ελαφρώς μεγαλύτερη δαπάνη.

2 Για το internet που δεν είναι ζωτικής σημασίας για κανέναν μας επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει αλλά μόνο μεταξύ των 3 μεγαλύτερων εταιριών αν επιθυμήτε όταν σας παρουσιαστεί πρόβλημα να λυθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...