Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ποσο προβλεψιμες μπορει να ειναι οι δυναμεις της μικρης? Ποσο? Παλι καλα που παιζει και η κοπελια απο το Lost
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ποια απο λοστ? η κοκκινομάλλα
salliara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 α η σιχαμενη ναι. Συνεχιζετε το βλεπετε εσεις η ξενερωσατε ολοι?
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω συνεχιζω (και θα συνεχιζω) ακαθεκτος φαν του heroes ετσι κι αλλιως, εχει τετοια στοιχεια, αλλα και δραση/σασπενς, παρακολουθειται ευχαριστα πιστευω ως κατι αναλαφρο, ενταξει μερικα επεισοδια οπως το τελευταιο το 17 ειναι ψιλο-fillers, αλλα ολο και κατι δειχνουν απο την κεντρικο στορυ, ειδωμεν, εχει ανακοινωθει/ξερει κανεις αν θα παιξει κι επομενο season;
salliara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω το χα σταματησει οπως κ πολλα λογω φορτωμενου προγραμματος, αλλα σε κανα σ/κ απαλεψιας τα βλεπω ολα μονοκοπανια. Δεν μεε ενθουσιαζει αλλα για τη βαρεμαρα καλο ειναι. Μαρεσουν οι ηθοποιοι βασικα (οι γονεις). στο τελευταιο ηταν η Ζηνα? λολ
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 κι εμενα προφανως μ'αρεσουν και οι γονεις, αλλα και τα παιδια ... ωραια ειναι καμια σχεση με την κορη του ... Hank Moody
Genatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κι εμενα προφανως μ'αρεσουν και οι γονεις, αλλα και τα παιδια ... ωραια ειναι καμια σχεση με την κορη του ... Hank Moody Καλα η κορη του X-files δεν ειναι απλα ασχημη ειναι και αντιπαθητικη...Ζορικος συνδυασμος.
salliara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ρε παιδια μια ψηλη κουκλαρα με πρασινα ματια που επεζε και στο heroes δεν ειναι?
free@last Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τι μου θυμίσατε τώρα,όντως συνεχίζει αυτή η σειρά να παίζει? Την είχα αφήσει πριν τα Χριστούγεννα κι από ότι διαβάζω δεν σώζεται με τίποτα για του χρόνου.. Κρίμα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο,που είναι εξαιρετικοί σε όποιον ρόλο κι αν παίξουν, αλλά μάλλον την κεντρική ιδέα με τις υπερδυνάμεις δεν την διαχειρήστηκαν σωστά οι σεναριογράφοι.. Ηταν πολύ υποσχόμενο πάντως.. Και ναι όντως,να χεις σε ένα επεισόδιο μιας σειράς Lucy Lawless,Tricia Helfer παρέα με Chiklis και Julie Benz είναι must see it... Πάω να πάρω τηλέφωνο το θείο να μου το φέρει απόψε..
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πανω που ελεγα ποιο ειδος δυναμης λειπει απο την σειρα τελειωσε το επεισοδιο με αυτο ακριβως Παντως ο ρολος της Lucy εχει αρκετο ενδιαφερον...
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Είδα σήμερα το φινάλε της 1ης σεζόν στην tv. Δεν έβλεπα την σειρά, το είχα σταματήσει προ πολλού αλλα το φινάλε που πέτυχα τυχαία τα ψιλοέσπασε.. Δεύτερη σεζόν (ανανεώθηκε τελικά αυτό?? Μώρε μπράβο..) φαίνεται ότι ίσως αξίζει...
free@last Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Mπα,δεν το βλέπω να χει και πολλές πιθανότητες για 2η σεζόν..Είχε πολύ χαμηλή τηλεθέαση και δικαιολογημένα,αφού από όσα είχα δει η ιστορία είχε την ίδια πλοκή σχεδόν σε κάθε επεισόδιο..
patrickdrd Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 κι εγω ετσι ηξερα, οτι πηγαινε για κοψιμο δλδ (ξεκινησε με καμια 10αρια εκατ. τηλεθεατες κι επεσε στα 3-4), αλλα ρε παιδια, ποιος θα σωσει τον κοσμο απ'τους ... 80;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.