Προς το περιεχόμενο

No Ordinary Family (2010)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι καλουτσικο το επεισοδιο,ειχε και δραση. Μακαρι απο εδω και περα να το ανοιξουν λιγο,να μπουνε και αλλοι "καλοι",να μπει και μια ενδιαφερουσα back story με τον αλλο επιστημονα. Αλλα μετα εχουμε Heroes παλι:Ρ

• Moderators
Δημοσ.

Αρκετα καλο το τελευταιο. Απλως δεν μπορω να καταλαβω γιατι και αυτη η σειρα αλλα και (περισσοτερο μαλλον) το Heroes ειναι τοσο x-men copy. Και αναφερομαι περισσοτερο στα comic και οχι στις ταινιες. Ειδικα οι δυναμεις ειναι καρμπον.

Δημοσ.

Το Heroes ειδικα ηταν οντως καρμπον. Αφου οσο το βλεπα και ανακαλυπταμε καινουργιες δυναμεις γελουσα και το ταυτιζα αμεσως..

Δεν ξερω τι σας αρεσε στο τελευταιο, εμενα μια απο τα ιδια μου φανηκε. Δεν με βλεπω να το παρακολουθω για πολυ ακομα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Και επαυξανω τα προηγουμενα ποστ μου με την σκηνη γυρω στο 10:00 του τελευταιου επεισοδιου (πραγματικα πατησα το pause για να ποσταρω):lol:

Προσβαση στην μνημη του αλλου με το αγγιγμα...

Δημοσ.

λέει τπτ το καινούργιο επεισόδιο ή έχουμε πάλι δράματα του στυλ "τελείωσε ο καφές, πετάγομαι μέχρι τι βραζιλία και έρχομαι?" :P

• Moderators
Δημοσ.

Xλιαρο ηταν. Βασικα πολυ χλιαρο. Δεν ειναι πως δεν βλεποταν, αλλα μου εδωσε την εντυπωση πως δεν ηξεραν πως να συνεχισουν την σειρα, oποτε

Ειπαν να πεταξουν τους παππουδες των παιδιων και να δωσουν μια νεα υφη στην δυναμη της μικρης. Η οποια δυναμη μαλιστα ερχεται just like that, χωρις πολλα πολλα :lol:

Δημοσ.

ο τσικιλκις δυστηχος ειναι χαμενος τελειος, δεν του παει καθολου να παιζει τον αμηχανο μπαμπα. Ακομα και που η δυναμη του ειναι badass ο τροπος που την αντιμετωπιζει τα χαλαει ολα. Δηλαδη σαν κατι νεο, απροβλεπτο που προσπαθει να το μαθει... Επισης το να παιζει τον ψιλολουζερ σκιτσογραφο που τον εχει γραμενο ολο το τμημα ειναι ψιλογελειο. Ο τσικιλκις θα πρεπε να εχει τις δυναμεις σαν κατι φυσικο απο γενησημιου, να διοικει το τμημα και να πλακωνει εγκληματιες για προινο. if you get my point..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέτυχα το προηγούμενο στην tv και δεν ενθουσιάστηκα... Είχε μεν εξελίξεις, αλλα δεν με κράτησε.

Πλέον μόνο έτσι θα το βλέπω, αν το πετύχω καλώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...