Kasrith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ε εισαι πολυ σκληρος ρε συ... Αν πεθανει και σαυτο τι θα βλεπουμε??
Jason13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ωραια φαινεται η σειρα αυτη. Κατι σαν την ταινια κινουμενων σχεδιων " The incredibles " (οι απιθανοι) μοιαζει ..
tzinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 γουσταρο το καστ, δεν γουσταρο το premise/concept. Φαν οφ τζουλι φυσικα και σιγουρα φαν του τσικιλκις απο shield, αλλα οχι και τοσο φαν του κλιν φαμιλυ ακτιον κομεντι στυλ. Στην αρχη λεω ωραια, δεν το περνουν στα σοβαρα, εχει λιγο χιουμορ, οποτε εχει ποτενσιαλ. Αλλα μετα ολο και πηγενε ποιο πολυ σε σειρα που θα δειχνε το νικολοντεον η το abc family και με χαλασε. Ακομα δεν εχω τελικη αποψη, να δουμε που θα παει το παιχνιδι με τους κακους και κυριως εαν θα εχουμε σωστο χιουμορ, λιγο νταρκ, λιγο σαρκαστικο, λιγο ποιο πολυ παρωδια αλλων aaction movies/characters.... Οι σκηνες τις τζουλι παντος απο θεμα επιδειξης της δυναμης, ηταν οι χειροτερες και καπου παραειναι μουφα.Του τσικιλκις ειναι ποιο ευκολο και ταιριαστο να τις αποδοσουν. Με τα παιδια ημουν οκ, τιποτα ιδιαιτερο μεχρι στιγμης, τυπικαλ teen drama και αθωες δυναμεις
salliara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 πολύ ίδια μου φαίνεται και παλι η τζουλι. κατα τ άλλα καλούτσικο, ελπιζω να μας εντυπωσιασει στα επομενα.
speedy23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω γιατι αλλα ψιλοξενερωσα με το τριτο και ετσι οπως κατευθυνεται η σειρα και το σταματησα.Μου φαινεται οτι δεν θα δουμε κατι καινουργιο αλλα ενα show το οποιο θα παρει στοιχεια απο αλλα(heroes,απο καμια ταινια ισως) και απλα βαλανε την οικογενεια να ξεχωρισει.Ο Τσικλις δεν με πειθει καθολου.Μπορει να 'ναι η ιδεα μου αλλα επειδη τον εχω συνηθισει απο το The Shield, οτιδηποτε αλλο και σε κατι ελαφρυτερο,μου μοιαζει μπλιαχ...Τζινος,συμφωνω με την Τζουλι.Θα μπορουσαν να ειχαν κανει πολυ καλυτερες τις δυναμεις της και πιο πιστευτες.
Nik.K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εμενα παλι μαρεσει....Ειναι βαρετο σε καποιες στιγμες ναι αλλα οκ αρχη ειναι ακομα.
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 κι εμενα μ'αρεσει, ενταξει, αναλαφρο ειναι ουτως ή αλλως, μην περιμενετε κ καμια ποιοτητα, αλλα μ'αρεσουν κατι τετοια σπαστικά τυπου heroes
free@last Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 3 επεισόδια και η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται. Μου αρέσουν πολύ Chiklis και Βenz,αλλά.. Θα ήθελα να γινόταν πιο ''σκοτεινή'' η σειρά.. Όμως από ότι καταλαβαίνω έχει σκοπό να κερδίσει όλες τις ηλικίες,οπότε θα πρέπει να υποστούμε και το teen-story της υπόθεσης που για μένα είναι το αδύνατο σημείο για τέτοιου είδους σειρά. Κανά δύο επεισόδια ακόμη και μετά αποφασίζουμε..
Kasrith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω γιατι αλλα ψιλοξενερωσα με το τριτο και ετσι οπως κατευθυνεται η σειρα και το σταματησα.Μου φαινεται οτι δεν θα δουμε κατι καινουργιο αλλα ενα show το οποιο θα παρει στοιχεια απο αλλα(heroes,απο καμια ταινια ισως) και απλα βαλανε την οικογενεια να ξεχωρισει.Ο Τσικλις δεν με πειθει καθολου.Μπορει να 'ναι η ιδεα μου αλλα επειδη τον εχω συνηθισει απο το The Shield, οτιδηποτε αλλο και σε κατι ελαφρυτερο,μου μοιαζει μπλιαχ...Τζινος,συμφωνω με την Τζουλι.Θα μπορουσαν να ειχαν κανει πολυ καλυτερες τις δυναμεις της και πιο πιστευτες. Ακριβως. 1+2 τρωγοταν, ετσι κ αλλιως δεν περιμεναμε καμια τρελη σειραρα. Αλλα το 3ο ηταν απογοητευτικο.
Insignificant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το μόνο που ξεχώριζε ήταν το humour το οποίο πέφτει όλο και πιο κάτω σε κάθε επεισόδειο μέχρι στιγμής. Όλα τα άλλα τα έχουμε δει πολλές φορές από άλλες σειρές. Ειδικά τα στάδια κατανόησης δυνάμεων και τους κινδύνους και το κρύψιμο ταυτότητας και τα εφηβικά χρόνια μαζί τους και και και.....
xavier Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 μου αρεσει που βαλαν τον τσικλις ως αποφοιτο σχολης καλων τεχνων...ελεος... ψιλοαπογοητευτικο μεχρι τωρα και αμα συνεχισει ετσι το κοβω...
jabar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αφου παιζει ο Μιστερ The Shield ας του ριξουμε μια ματια επισης ο ιδιος ειναι <<ο Ben Grimm-The Thing>> απο τους fantastic 4...
Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλυτερο το χθεσινο απο το 3ο, αλλα ακομα δεν... Πρόσθεσε και το Smallville XA! Tωρα με το football, ναι κατι απο Smallville επισης
Kasrith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Επειδη εχασα την προβολη, περιμενω να μου πειτε αν αξιζει το bandwidth...
finch Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Επειδη εχασα την προβολη, περιμενω να μου πειτε αν αξιζει το bandwidth... Την κόβω την δουλειά ΚΑΙ αυτήν την εβδομάδα να την πέφτουν τίποτα ληστές στη Stephanie και να της βουτάνε το κραγιόν και να έχουμε τον Jim να κινεί ουρανό και γη (στην κυριολεξία) για να το βρει μιας και έχει συναισθηματική αξία αφού της το έκανε δώρο όταν είχαν πάει να δουν τον φλώρο τον JJ στο Football match. O George αφού είδε το The Dark Knight αποφάσισε ότι το Headquarter που έχει κάνει, είναι ολίγο για το πέο και άρχισε να κοτσάρει κοριούς σε ΟΛΑ τα κινητά που έβρισκε (α ρε Lucius Fox τι μας έκανες ) φυσικά για το πρόβλημα "προσγειώσης" του George, η λύση είναι μία. ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!! αντε με το μπουλούκο και πολυ μας ζάλισε. Όσο για τον JJ αντι να κάνει τίποτα να βρει κανα σημείο G μιας και είναι τόσο διάνοια πάει και παίζει μήλα με τα πιθίκια. Ώπα παίζει να είναι gay το παλικάρι οπότε well played JJ, Well played Τώρα για την Dαphne δεν ξέρω, στην θέση της θα αυτοκτονούσα. Η δύναμη που έχει είναι lame.. οκ ίσως για να παρουσιάζε καμια μεσημεριανή εκπομπή να είναι κομπλέ Over and Out. όλα τα παραπάνω με δόση humor, και εγώ ελπίζω να στρώσει η σειρά. δυστυχώς δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.