Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκινησε η καινουργια σειρα της αγαπημενης Julie Benz και του Ελληνα Thing aka Michael Chiklis. Οπως περιμεναμε ειναι Incredibles meets Heroes. Καλο φαινεται, αυτο που περιμενα πανω κατω. Ευτυχως ο πιλοτος ηταν πολυ περισσοτερος απο το trailer (σε αντιθεση με αλλες σειρες cough cough ). Προς το παρων +1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 κατεβαίνει ήδη... γμτ όταν βλέπω την φάτσα του τύπου πάντα σκάει ένα γελάκι στο προσωπό μου
patrickdrd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το ειδατε; καλο ειναι; ---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:28 ---------- βρηκα ινφο εδω: http://www.couchpotato.gr/2010/09/10/pilot-watch-no-ordinary-family/ χαλαρα τα πραγματα, τσαμπα οι πρωταγωνιστες, θα το δω κι εγω παντως μαλλον κ βλεπουμε (καθοτι εχω δει κ heroes κ σε γενικες γραμμες μου αρεσαν) ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ---------- NO ORDINARY FAMILY: Η οικογένεια των Powells θα γίνει ξαφνικά από μια απλή οικογένεια σε μια οικογένεια πέρα απο το διάστημα. Μετά από 16 χρόνια γάμου, η σχέση του Jim και της Stephanie δεν έχει πλέον την σπίθα που υπήρχε παλιά και η οικογένειά τους τώρα είναι μόνο η δουλειά τους και τα δύο τους παιδιά, χωρίς να έχουν πια καθόλου ελεύθερο χρόνο. Κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών που οργάνωσε ο Jim προσπαθώντας να επανασυνδέσει την οικογένειά του, το αεροπλάνο τους πέφτει στον Αμαζόνιο. Η διασκέδαση όμως τώρα αρχίζει για τους Powells καθώς ανακαλύπτουν πως κάτι δεν πάει καλά. Κάθε μέλος της οικογένειας τώρα διαθέτει μοναδικές υπερδυνάμεις. Προσπαθούν τώρα να βρουν έναν σκοπό για τις νέες τους δυνάμεις αλλά και συγχρόνως να διατηρήσουν την οικογενειακή τους ζωή. Αρχίζουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τι τους κάνει διαφορετικούς. Η οικογένεια των Powell είναι μια απλή οικογένεια η οποία τυχαίνει να είναι εξωπραγματική. Πρωταγωνιστούν ο Michael Chiklis ("The Shield") ως Jim Powell, η Julie Benz ("Dexter") ως Stephanie Powell, ο Romany Malco ("The 40-Year-Old Virgin") ως George St. Cloud, ο Tate Donovan ("Damages") ως Mitch McCutcheon, η Autumn Reeser ως Katie Andrews, η Christina Chang ως Yvonne Cho, η Kay Panabaker ως Daphne Powell και ο Jimmy Bennett ως JJ Powell. http://remaliaclub.gr/forum/showthread.php?t=6270
Erunildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετα καλη η πρεμιερα,οντως ο καραφλος σου προκαλει ενα γελακι:Ρ Προτεινεται και απο μενα,μακαρι να συνεχισει καλα.
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το ειδα κι εγω, μετριο προς το καλο θα ελεγα, μαλλον προς το "δραση" θα το πανε μου φαινεται, μιας και υπαρχουν και κακοι σαν κι αυτους τελικα, κατι σαν το heroes σαφως αλλα εχει κ καποιο χουμορ, αν κ το ειδα με αγγλικα γραμματακια, αν εχει βρει κανεις ελληνικα, ας πει που γιατι εφαγα τον τοπο κ δεν βρηκα ας δουμε κ την συνεχεια, δεν αρκει ενας πιλοτος για να κρινουμε μια σειρα
Kasrith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το ειδα κι εγω, μετριο προς το καλο θα ελεγα, μαλλον προς το "δραση" θα το πανε μου φαινεται, μιας και υπαρχουν και κακοι σαν κι αυτους τελικα, κατι σαν το heroes σαφως Εγω δεν ειχα τοσο την αισθηση οτι θα το πανε προς "δραση"... Βεβαια μια τετοια σειρα με υπερδυναμεις οσο να ναι περιμενεις και λιγη δραση. Η διαφορα αυτου και του Heroes ειναι οτι αυτο ειναι ποιο family based. Δηλαδη μπαινοντας στην σειρα δεν περιμενεις να γινει ω χαμος, γιατι βλεπεις 2 παιδια που πανε σχολειο και τους γονεις τους στην δουλεια. Μια οικογενεια. Πολυ ευχαριστη (για μενα) εκπληξη η εμφανιση των super villain, αλλα και τον "αρχηγο" τους. Ξεκαθαρισμενα πραγματα απο την αρχη. Ωστοσο, νομιζω οτι στο 1ο και ολας επισοδειου αυτου ξεπερασε την δραση που ειχε το Heroes σε ολη την πρωτη σεζον :mrgreen:
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αφου παιζει ο Μιστερ The Shield ας του ριξουμε μια ματια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 εδώ παίζει ο παπάς από το 7th Heaven...
Kasrith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 εδώ παίζει ο παπάς από το 7th Heaven... Χαχα και νομιζα οτι ημουν ο μονος εδω μεσα που ξερει το 7th Heaven. Πολυ λαθος επιλογη νομιζω ο συγκεκριμενος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ε ναι, Jessica Biel κι έτσι πράγματι, ο τύπος φέρνει σε lawfull good από μόνος του
Insignificant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Οπως περιμεναμε ειναι Incredibles meets Heroes. Πρόσθεσε και το Smallville
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εντιτ, τωρα ολοκληρωθηκε... Αγαπαμε Julie! Καλο το επισοδειο. Βλεπεται ευχαριστα. Ολο στο τελος εχουν της εκπληξεις. Ηλιθιες σκηνες Που ετρεχε η μανα και κοιτουσε πισω, η ακομα ποιο ηλιθιο που σερνοταν στο πατωμα για 2 χλμ. Ελεος. Αλλα τα κοντινα με το μαλλι να πηγαινει περα δωθε κτλ αξιζε Η σκηνη που η μπατσινα μιλαει με τον μπαμπα, και κανει βηματα πισω λες και της ειπε οτι ειναι εξωγηινος. Ε ημαρτον Αγαπαμε Julie ειπα? Δεν ειπα... ΑΓΑΠΑΜΕ JULIE!!!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 1. Θα περιμενω 5-6 επισοδεια ακομα πριν αρχισω να την βλεπω για να μην την πατησω αλα Heroes 2. Δεν ειναι η Julie Benz, θα ειναι μια ζωη η καριολα η Darla και καλα θα κανει να πεθανει και σε αυτη την σειρα
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 οχι ρε γειτονα το τζουλακι, καλο κοριτσι ρε φιλε :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.