Προς το περιεχόμενο

στο sli εχω την οθονη στην πρωτη καρτα και εκει βαζει και το phys x. σαν αυτοματο.

salaminas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα κανω υπομονη να δω τι θα εχουν συντομα οι πιο δυνατες καρτες και αν αξιζει να παρω αυτες. το ξερω οτι δεν εχουν ακομα 11 η μπορει και ποτε..... απλα δεν υπαρχει διαφορα στα παιχνιδια και στα τελευταια ποστ που διαβαζω γραφουν οι διαφορες ειναι μιδενικες. ειδα στους drivers τουσ τελευταιους αναφορες για dx 11 και τις διαφορες καρτες.ειδα και το heaven με dx 11 με καρτα που το υποστιριζει και με μενα καμια διαφορα και ιδια fps .... τι να πω...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει πουθενά η κάρτα DX11 (και ούτε πρόκειται) ότι και αν σου γράφουν τα windows ή τα προγράμματα/games. To γράφουν επειδή είναι installed αλλά η κάρτα χρησιμοποιεί μέχρι και DX10, για αυτό δεν βλέπεις διαφορές...

Δημοσ.

δεν με πειραζει καθολου τα γραφικα που βγαζω ειναι μια χαρα ειναι νωρις για dx 11 πιστευω. και να ειχα μια 460 θα το εβλεπα πουθενα? απλα κοιταω να χαλασω τζαμπα χρηματα απο την στιγμη που ερχονται νεες δθνατοτητες σε καρτες συντομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν αγόραζες τις 2xGTS250 στα 200-220 euro όπως είναι οι τιμές στο skroutz δεν πρόκειται να ήταν πεταμένα λεφτά γιατί θα ήταν στα ίδια χρήματα, άρα με GTX460 θα είχες λίγο καλύτερες επιδόσεις, DX11, καλύτερη τιμή μεταπώλησης (!) και χωρίς τα αρνητικά του SLI (micro-stuttering, κατανάλωση, θερμοκρασίες, θόρυβος και εξάρτηση από τους drivers)...

Δημοσ.

εχω αλλα δυο pc οποτε για εμενα δεν πανε χαμενες σχεδον ποτε οι καρτες αναβαθμιζω τα παλια μου:-) αν η διαφορα ηταν σαν απο dx 9στο 10 μεταχαρας να αγοραζα δυο κορυφαιες καρτες με dx 11 αλλα ακομα οχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

η διαφορά ανάμεσα σε DX9.0c και DX10 είναι ακόμα μικρότερη από το DX10 προς DX11, βλέπε πειραγμένο Crysis σε WinXP...

που είδες την διαφορά DX10 με DX11 παρεπιπτόντως?

• Super Moderators
Δημοσ.

το βρίσκω περίεργο, τέσπα...

και για να μην ξεχνιόμαστε :o

να το αφησω ετσι η να το βαλω χειροκινιτα στην δευτερη αφου στην πρωτη ειναι και η οθονη?

δεν νομίζω ότι έχει σημασία :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...