Προς το περιεχόμενο

στο sli εχω την οθονη στην πρωτη καρτα και εκει βαζει και το phys x. σαν αυτοματο.

salaminas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να το αφησω ετσι η να το βαλω χειροκινιτα στην δευτερη αφου στην πρωτη ειναι και η οθονη? επισης εχω sli 250 oc 1000 και βλεπω της 460 και 480 να βγαζουν τα ιδια fps με τις δικες μου στα benchmarks ειναι λογικο??? η πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες?? πχ 60fps στο heaven η 460,61fps χαλαρα οι δικες μου.!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η GTS250 ειναι DirectX10,οι 460/480 ειναι DirectX11......

Εδω η GTS450 SLI και ειναι πολυ πιο πισω απο την 480......

http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-sli-review/5

Jul 19, 2010 ... Download English (US) WHQL drivers for NVIDIA hardware - GTS 240 ... 210, GTX 295, GTS 250, GTX 260, G 100, GT 120, GT 140, GT 130, ... Supports single GPU and NVIDIA SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11, ... τωρα ειναι και οι δικες μου :X

Δημοσ.
facepalm.jpg

ασδασδασ

εχω δει και 11,10,9. ξερω τι εχω στο pc και στις καρτες απλα λεω τοσα λευτα πχ για την 460 και τπτ??? τα ιδια fps???? κριμα για αθτουσ που τρεχουν να τις αγορασουν τζαμπα τα λευτα! :-)

Δημοσ.
εχω δει και 11,10,9. ξερω τι εχω στο pc και στις καρτες απλα λεω τοσα λευτα πχ για την 460 και τπτ??? τα ιδια fps???? κριμα για αθτουσ που τρεχουν να τις αγορασουν τζαμπα τα λευτα! :-)

Οι καρτες σου δειχνουν ΜΟΝΟ dx9/10,το dx11 ειναι για τις καινουργιες GTX400 series......

Τζαμπα λεφτα η GTX460?Whatever....... :o

Δημοσ.

Metro 2033: DirectX 9 to DirectX 11 and the detail incident

If you are running Metro 2033 on a DirectX 11 graphics card you get two additional video options: Tessellation and Depth of Field. The latter one is also active in DirectX 10 but the DX11 version is rendered by Direct Compute. In Metro 2033 not only NPCs but also weapons in your hands and certain objects like chairs are tessellated. But the developers did exaggerate a little bit: Like it has been the case in Stalker: Call of Pripyat, the tessellated objects look pumped up. But without a direct comparison you can’t really see the difference anyway. Except the two additional options the DirectX 11 mode offers the same graphics as the DirectX 10 mode and even the performance is on the same level. δεν ειπα ειναι για πεταμα ειπα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα και εχουν μεγαλη χρηματικη διαφορα ;)

Δημοσ.
Οι δικές σου σε SLI είναι στο περίπου ίσες σε απόδοση με μια μονή 460...

Συν ότι δεν έχει τ αρνητικά του SLi.

Ακριβως και αποτελει μια απο τις καλυτερες vfm λυσεις :-)

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3byV5UWUm9s[/ame] το direct 11 250 gts :-) τι να πω παιζω ολα τα παιχνιδια που παιζει με τα ιδια fps και αναλυση. δεν νομιζω αν δεν εβγαινε μια ουσιαστικη διαφορα να χαλαγα παραπανω λευτα για καινουργια προς το παρον καρτα :-)

Δημοσ.

Για να παίξεις με dx11 πρέπει να το υποστηρίζει το hardware και η κάρτα σου δεν το κάνει. Το ότι έχεις εγκατεστημένο το σχετικό software δε λέει τίποτα.

Αν και το dx11 δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος για να προβεί κάποιος στην αγορά της 460.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...