Προς το περιεχόμενο

The Social Network

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλεος με το Social Network. Πόσα λεφτά έχουν ρίξει πια προς πάσα κατεύθυνση; Αν και το Σινεμά δεν το αδικώ, και παλαιότερα έκαναν ό,τι να ναι promotion, κάπου εκεί με έχασαν και σαν αναγνώστη.

Δημοσ.

Άσχετο τώρα, αλλά στο ΣΙΝΕΜΑ γράφει ο Μάρκος Φράγκος που ήταν αρχισυντάκτης παλιά στο ΠΟΠ & ΡΟΚ, όταν το αγόραζα τις παλιές καλές μέρες :)

Με κινηματογραφικό συντάκτη τότε τον Ηλία Φραγκούλη! Τότε δεν είχε "ξεφύγει" ακόμα :)

Δημοσ.

Μόλις την είδα. Δεν είναι κακή ταινία και σε τόσο αδιάφορη χρονιά, με πολλές κακές ταινίες για αντιπάλους, μάλλον θα τσιμπίσει και όσκαρ.

Στα της ταινία, μου άρεσε πολύ ο ρυθμός στην αρχή, οι ερμηνείες ήταν καλές αλλά καμία δεν ξεχωρίζει, με ενόχλησε ο τρόπος ποτ παρουσιάστηκε ο Zuckerberg σχεδόν ψυχρά και κυνικά, δυστυχώς δεν μας έδωσε παραπάνω στοιχεία για το ποιος πραγματικά είναι. Πιστεύω ότι είναι δύσκολη ταινία να παρακολουθήσει κάποιος που δεν είναι σχετικός με υπολογιστές, χάνει πολλά αστεία-ατάκες. Όχι, όποιος μπαίνει στο facebook δεν είναι και σχετικός με υπολογιστές...

Δημοσ.

offtopic

Εδω εγραφε καποτε ο καρπετοπουλος γνωστος εως "ο εχω αποψη για ολα"...

Τι έγραφε, για τον Τσίκινη? :-D

Δημοσ.

υπαρχει καπου το real story για το facebook?

αντεδρασε κανεις απο τους real πρωταγωνιστες ?

εχετε δει τι θεση εχει στο imdb το toy story 3?

οπως και να χει το παιδι και οσοι εχουν ποσοστα εβγαλε billion απο μολις 20χρονων.

Επιπλεον η ταινια μονο καλο τους κανει γιατι ανεβαζει την αξια της εταιριας...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου άρεσε σαν ταινία, αλλά μου την εσπασε πολυ ο πρωταγωνιστής! Δε ξερω γιατι, αλλα ειναι απ τους ανθρωπους που θες να τους δειρεις χωρις καποιον συγκεκριμενο λογο :P

Ενα 8/10 απο μενα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...