Προς το περιεχόμενο

The Social Network

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι διάολο μόνο σε μένα άρεσε πολύ; Μην την πατάτε απο το σενάριο και το πόσο ρεαλιστικό είναι. Σκηνοθειτκά ο Φίνσερ για μένα είναι ένα απο τους μεγάλους και κατάφερε να αποδώσει το όλο σκηνικό της ''φοιτητοταινίας'' πολύ καλά, στα επίπεδα του Howard στον υπέροχο άνθρωπο. Επαναλαμβάνω μην κολλάτε στην υπόθεση του και δείτε την σαν σύνολο. Πιστεύω δεν είναι και του πεταματού.

Υ.Γ Προφανώς και το να πάρει βραβείο για σενάριο δίπλα στο inception είναι υπερβολικό. Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η καθε μία έχει τον στόχο της και τον πετυχαίνουν αμφότερες πιστεύω.

• Super Moderators
Δημοσ.

και μένα μου άρεσε και την είδα 2 φορές ευχάριστα (μια cinema και μια σπίτι) χωρίς να καταλάβω πότε πέρασε η ώρα...

Δημοσ.

Απλα αλλο ευχαριστη ταινια αλλο ταινια με το καλυτερο σεναριο...

Οπως και να χει ελπιζω τα οσκαρ να ναι πιο "σωστα" (οσο σωστα μπορουν να ναι)

Δημοσ.

δηλαδή εγώ που δεν έχω δει το σοσιαλ νετγουορκ αλλα το θεωρώ πατάτα μονο και μονο επειδή έχει σχέση με φεϊσμπουκ, η γνώμη μου μετράει? (προφανώς και σας αρέσει το trolling αλλα τέτοια πράγματα δεν λέγονται ούτε για πλακα)

Δημοσ.

Ποιο inception.Στο 15λεπτο είχα σταματήσει το play της ταινίας.Μεγάλη πατάτα.

E παραδέξου ότι είσαι υπερβολικός όμως. Και γιαπωνέζικο ντοκιμαντέρ για την βιομηχανική ζωή στη Σιζουόκα χωρίς υπότιτλους να έβλεπα, δεν θα προλάβαινα να βαρεθώ στο τέταρτο.

δηλαδή εγώ που δεν έχω δει το σοσιαλ νετγουορκ αλλα το θεωρώ πατάτα μονο και μονο επειδή έχει σχέση με φεϊσμπουκ, η γνώμη μου μετράει? (προφανώς και σας αρέσει το trolling αλλα τέτοια πράγματα δεν λέγονται ούτε για πλακα)

Δεν καταλαβαίνω με ποιον διαφωνείς. Αν όμως το λες σοβαρά αυτό που γράφεις και όχι ειρωνικά, τότε προφανώς και η γνώμη σου δεν μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που φτιάχνουν στο σύνολο τους μια ταινία, δεν μπορεί κάποιος χωρίς να την δει, επειδή δεν του άρεσε το ένα απο αυτά αυτομάτως να ομαδοποιήσει και τα υπόλοιπα μαζί του και να πει ''μάπα η ταινία''. Άλλο αν την είδε και δεν του άρεσε. Και εγώ θεωρώ το facebook μια βλακεία και μισή και δεν έχω. Ωστόσο η ταινία είχε κάτι να μου πει. Να σου πω απλά πως πολλές φορές ενώ βλέπω ένα ''κλασικό αριστούργημα'' με πιάνω να σκέφτομαι πως στερείται σεναρίου και σώζεται είτε απο ηθοποιούς είτε απο τον σκηνοθέτη της ταινίας όπως φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο.

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι με το Inception?

Σιγουρα δεν εφτασε το επιπεδο του Dark Knight,αλλα οχι και οτι το κλεισατε στο 3λεπτο και στο τεταρτο.

Το Social Network ειναι απιστευτα πιο βαρετη και flat ταινια.Για να μη μιλησω για τη σκηνοθεσια συγκρινομενη με το Inception.

Δημοσ.

Καλό το SN, αλλά όχι ρε παιδιά και αυτή η ομοφωνία για best movie...Βλέπεται ευχάριστα, είναι αρκετά προσεγμένη, αλλά αντίστοιχα θέματα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές....

Και για το inception, 3λεπτο ε; Βέεεεβαια....Σουβέρ το έχω κάνει το Blu ray.........

Δημοσ.

Ο DeadOrganPlayer για πλάκα το λέει ότι το έκλεισε στο 3λεπτο. Είναι αστειάτορας αλλά το χιούμορ του είναι πολύ εκλεπτισμένο.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω με ποιον διαφωνείς. Αν όμως το λες σοβαρά αυτό που γράφεις και όχι ειρωνικά, τότε προφανώς και η γνώμη σου δεν μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που φτιάχνουν στο σύνολο τους μια ταινία, δεν μπορεί κάποιος χωρίς να την δει, επειδή δεν του άρεσε το ένα απο αυτά αυτομάτως να ομαδοποιήσει και τα υπόλοιπα μαζί του και να πει ''μάπα η ταινία''. Άλλο αν την είδε και δεν του άρεσε. Και εγώ θεωρώ το facebook μια βλακεία και μισή και δεν έχω. Ωστόσο η ταινία είχε κάτι να μου πει. Να σου πω απλά πως πολλές φορές ενώ βλέπω ένα ''κλασικό αριστούργημα'' με πιάνω να σκέφτομαι πως στερείται σεναρίου και σώζεται είτε απο ηθοποιούς είτε απο τον σκηνοθέτη της ταινίας όπως φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο.

φυσικά και η γνώμη μου δεν μετράει, δεν το είπα σοβαρά, θα κάτσω να το δω κάποια στιγμή. Απλά διαφωνώ με τα άτομα που βάζουν ταμπέλες στις ταινίες, εάν τους άρεσε κάτι το ονομάζουν αριστούργημα, εάν πάλι όχι, πατάτα. Όλοι είναι ειδικοί και κανένας δεν σκέφτεται πως απλά πρόκειται για το γούστο τους και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Ο DeadOrganPlayer για πλάκα το λέει ότι το έκλεισε στο 3λεπτο.

Ναι ρε John1987, εννοείται ότι κάνω πλάκα. Σϊγουρα είδα πάνω από μία ώρα αν θυμάμαι καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...