polakis21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Υποψηφια για 6 σφαιρες και σε ολες τις σημαντικες κατηγοριες.Παμε για ταινια της χρονιας οπως ο ιδρυτης του facebook φετος;
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Τι έχουν πάθει τελευταία ορισμένοι καλοί σκηνοθέτες και κυκλοφορούν χολυγουντιανές αμερικανιές; Τους έπιασε και αυτούς η κρίση; Τέλος πάντων. Καλούτσικη ταινία... βλέπεται ευχάριστα αλλά τίποτα παραπάνω. Άλλη μια ταινία με χάκερς-σεξ και χρήμα. Πολύ υπερβολικοί και μη πιστευτοί οι χαρακτήρες όπως και πολλά από τα σκηνικά. Justin Timberlake στον ρόλο του Sean Parker; Πάλι καλά που δεν έβαλαν τον Brad Pitt Αν η ταινία δεν ήταν για την ιστορία του facebook αλλά για το ινσομνια... θα το έβλεπε κανείς; Δεν νομίζω. Οπότε όλη η φασαρία γύρω από την ταινία είναι τεχνητή. Βγήκε η νέα ταινία για το πολύ επίκαιρο facebook... πάμε όλοι κινηματογράφο σαν πρόβατα.
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις είδα την ταινία.Τεράστιο RESPECT. 10/10 γιατί δεν υπάρχει ανώτερη βαθμολογία.Δείχνει και στα όντα που κατοικούνε στο κρατίδιο που λέγεται ελλάδα πως λειτουργεί ο υπόλοιπος κόσμος.Αν και οι περισσότεροι (επειδή ζούνε στον τεχνολογικό μεσαίωνα) δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν (από ότι μου είπε ένας γνωστός που την είδε).
tzinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 το δα, δεν τρελαθηκα. Ερμηνειες στο συνολο καλες, αλλα απορω πως λετε καλο τον τζαστιν. Σαν να παιζε νεραιδα σε μιουζικαλ εκανε. Μου αρεσε στην σκηνη στο κλαμπ και μονο εκει. Ισως βοηθουσε ο φωτισμος. Ο πρωταγονιστης πολυ καλος. Αν και ειμαι φαν των ταινιων με διαλογους, με εκνευριζουν αυτες που μοιαζουν να κανουν αγωνα ατακας. Σαν να μην περιμενει ο ενας ηθοποιος τον αλλο να τελειωσει. Κατα τα αλλα θεωρο οτι ειναι επιτυχημενο μονο και μονο επειδη εχει περιορισμενο θεμα και γεγονοτα αλλα καταφερνει να κρατησει το ενδιαφερον κοντα για ενα διωρο. Βοηθαει βεβαια οτι μπορω και να ακολουθησω ευκολα το nerd talk lol. Καπου 6,5 με 7 θα του δινα, αξιολογη αμερικανια χωρις υπερβολικα κλισε, αλλα με την καμοια μα ουτε κατα προσεγγιση αριστουργημα.
salliara Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 το περίμενα αλλιώς, δεν ξέρω πως, αλλα σίγουρα δεν περίμενα το ολο θέμα με την δίκη. δεν βαθμολογώ, γιατί είδα μετα κι άλλη ταινία που ήταν καραγαμάτη, κι ετσι το facebook σαν να πάτωσε στα μάτια μου.
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δεν πολυψηνομαι να το δω, αν τελειωσω με τις σιγουρα καλες φετινες που εχω να δω ακομα θα παρει σειρα κι αυτο.
konnak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μόλις το δα, οκ, δε μπορώ με την καμία να καταλάβω προς τι όλα τα καλά λόγια που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Όσο αδιάφορο το θεωρούσα όταν είχε βγει στις αίθουσες τόσο αδιάφορο μου φάνηκε και τώρα που το είδα. Καλούλι, ενδιαφέρον, αλλά αφ' ενός ψιλοβαρέθηκα, αφ' ετέρου νομίζω πολύ κακό για το τίποτα. Είναι κρίμα ταλαντούχοι δημιουργοί σαν τον Φίντσερ να χαραμίζονται σε τέτοια άνευρα και αδιάφορα project. Η ταινία αυτή θα είχε νόημα αν γινόταν σε 20-30 χρόνια από τώρα και το facebook θεωρούνταν τότε τεράστιο κεφάλαιο για το ίντερνετ. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι δεν μπορούμε να το θεωρούμε τέτοιο ώστε να γυρίσουμε ταινία για το origin του. Τέλος πάντων βαριέμαι να γράψω πολλά παραπάνω, πιο πολύ ως αντίδραση στα τόσα 10/10 ποστ που διάβασα τα γράφω τα παραπάνω. Μην τρελαθούμε τελείως. Διεκπεραιωτική η σκηνοθεσία του Φίντσερ, τίποτα το ιδιαίτερο εκεί, τίποτα το ιδιαίτερο στις ερμηνείες, τίποτα το ιδιαίτερο στο στόρυ - περίμενα να μάθω αλήθειες που ήταν μεγάλες και τις αγνοούσα, και εν τέλει so what - και τίποτα το ιδιαίτερο in general. Watched and deleted.
tsifotis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ε πως εμενα αυτο που τραβηξε ειναι οτι βγηκε τωρα. Μην ξενερωσει κανεις για την αντιστοιχια αλλα... Δεν ειναι τρελο ρεσπεκτ ο Τσαπλιν που κυκλοφορει ταινια για τον χιτλερ (που τυχαια με το μουστακακι ηδιοι ητανε) το ... (αν εχεις τον θεο σου) ετος 1940; -μιλαω για το Great Dictaror, πιο φρεσκαδουρα δεν γινεται!!! αν την γυριζε αυτην την ταινια ο Φιντσερ το 2024 πχ ισως να μην ειχε το ιδιο γκελ (οπως μια βιογραφικη του Ωναση παρα πολλα χρονια μετα τον θανατο του να μιλαει για πισωπλατα μαχαιρωματα δεν σοκαρει οπως αμα εβγαινε οσο εστηνε την ολυμπιακη, για φαντασου)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ^^Έχεις ένα point...Κι εγώ συμφωνώ ότι όσο πιο φρέσκο τόσο πιο καλό. Από την άλλη καταλαβαίνω και την έλλειψη ενθουσιασμού του konnak.
john1987 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μόλις το δα, οκ, δε μπορώ με την καμία να καταλάβω προς τι όλα τα καλά λόγια που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Όσο αδιάφορο το θεωρούσα όταν είχε βγει στις αίθουσες τόσο αδιάφορο μου φάνηκε και τώρα που το είδα. Καλούλι, ενδιαφέρον, αλλά αφ' ενός ψιλοβαρέθηκα, αφ' ετέρου νομίζω πολύ κακό για το τίποτα. Είναι κρίμα ταλαντούχοι δημιουργοί σαν τον Φίντσερ να χαραμίζονται σε τέτοια άνευρα και αδιάφορα project. Η ταινία αυτή θα είχε νόημα αν γινόταν σε 20-30 χρόνια από τώρα και το facebook θεωρούνταν τότε τεράστιο κεφάλαιο για το ίντερνετ. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι δεν μπορούμε να το θεωρούμε τέτοιο ώστε να γυρίσουμε ταινία για το origin του. Τέλος πάντων βαριέμαι να γράψω πολλά παραπάνω, πιο πολύ ως αντίδραση στα τόσα 10/10 ποστ που διάβασα τα γράφω τα παραπάνω. Μην τρελαθούμε τελείως. Διεκπεραιωτική η σκηνοθεσία του Φίντσερ, τίποτα το ιδιαίτερο εκεί, τίποτα το ιδιαίτερο στις ερμηνείες, τίποτα το ιδιαίτερο στο στόρυ - περίμενα να μάθω αλήθειες που ήταν μεγάλες και τις αγνοούσα, και εν τέλει so what - και τίποτα το ιδιαίτερο in general. Watched and deleted. Δε θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω! Ελεος με την υπερεκτιμηση καποιων ταινιων. Παντως το tagline και το trailer ηταν οντως για 10/10
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το 'Social Network' επικράτησε στις Χρυσές Σφαίρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 όπως ήταν υπερβολή να πάρει χρυσή σφαίρα για σενάριο απέναντι στο Inception
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.