Προς το περιεχόμενο

The Social Network

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ. Πραγματικα, αν αυτος ο Σον Παρκερ εχει πει την ιστορια με τον τυπο με τα Victoria's Secret και δεν εχει αυτοκτονησει ο ιδιος...Να εχεις φτιαξει το Napster τοτε(οχι τωρα που υπαρχουν 15 τεχνολογιες και απλα θες την ιδεα) και να καταληξεις αφραγκος θελει μεγαλη Ι5, τοσο που λες "αυτος θα φαληρισει και το facebook"

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πάντως η ταινία εμένα μου έδωσε και μία εντύπωση από το κλασικό μοτίβο που παίζει στις ταινίες που αφορούν "αληθινές ιστορίες" (και μή), διαφόρων κακών (scarface, blow, goodfellas) όπου ο ήρωας όλο και αναριχείται, και σε φτιάχνει όσο προχωράει η ιστορία. Βέβαια έλειπε το σούπερ τέλος όπου ξενερώνεις βλέποντας τον ήρωα να σταματάει (είτε να πεθαίνει), αλλά αφού πρόκειται για αληθινή ιστορία, οκ.

Την είδα στο σινεμά την ταινία και παρατήρησα μια μάλλον εμμονή του fincher, με τα "λεγόμενα καψίματα του φιλμ" όπως μας είχε εξηγήσει και στο fight club. Τότε στο fight club έδειχνε συνεχώς στα σημεία όπου άλλαζε το φίλμ τον μππραντ πίτ για κλάσματα του δευτερολέπτου, μέχρι που εξήγησε σε κάποιο σημείο τί έκανε ο τάιλερ ντέρντεν, μετά στο τέλος της ταινίας έδειξε ένα πέος! (σημείο αναφοράς στον μπέργκμαν και στην περσόνα!!)

Στο social network λοιπόν στις γνωστές αλλαγές του φίλμ, πέρναγε ένα ένα τα γράμματα της λέξης facebook με κάψιμο του τσιγάρου, σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ. Πραγματικα, αν αυτος ο Σον Παρκερ εχει πει την ιστορια με τον τυπο με τα Victoria's Secret και δεν εχει αυτοκτονησει ο ιδιος...Να εχεις φτιαξει το Napster τοτε(οχι τωρα που υπαρχουν 15 τεχνολογιες και απλα θες την ιδεα) και να καταληξεις αφραγκος θελει μεγαλη Ι5, τοσο που λες "αυτος θα φαληρισει και το facebook"

Με 7% μιας εταιρείας που αξίζει 25 δις, ε, δεν τον λες κι άφραγκο ;)

Δημοσ.

To fight club το θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στο top-5 των χειρότερων ταινιών ever.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krepes-basiki-sintagi.htm

Το ιδιο θα ελεγα για την παραπανω συνταγη. Την κατατασσω στις τοπ-5 των χειροτερων συνταγων ever. Δεν το λεω για να τρολλαρω αλλα ετσι μετα το social network ειχα μια ξαφνικη αναγκη για κρεπα. Ε βρηκα την συνταγη αλλα αποτυχια. Δεν τρωγοταν και σε καμια περιπτωση μην την δοκιμασετε.

DeadOrganPlayer added to ignore list...και ησυχάζω.Μιλάμε πολύ αποτελεσματική λύση....έχω δύο χρήστες μέσα που είναι μανούλες στο flaming....looool

Ναι οντως. Η καλυτερη... Ιδιατερα οταν στριμωχνεσαι. Ανοιγεις μια τρυπα να καταπιει τον συνομιλητη σου. Τι καλυτερο;

Πρωτα τρολλαρεις (περιμενοντας σχολιασμο απο το ποστ σου για το fight club , οντας σιγουρος οτι θα προκαλεσεις αντιδρασεις) , μετα σε ενοχλει το "flame" (περισσοτερο αναμενομενη απαντηση στο trollarisma σου θα ελεγα κ οχι flame).

Add me too

ΟΝΤΟΠΙΚ

Καλη η ταινιουλα. Περασε ευχαριστα το 2ωρο. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αριστουργημα ομως.

Ειχε πολυ καλους διαλογους, ωραιες ερμηνειες και γενικοτερα δεν κουραζε. Δεν παρατηρησα ουτε ενα ψεγαδι πραγμα που αμεσα την κατατασσει ανωτερη του μετριου. Ωστοσο δεν ειχε αυτο το κατι που θα συμπληρωνε την εννοια του αριστουργηματος.

Δημοσ.
Με 7% μιας εταιρείας που αξίζει 25 δις, ε, δεν τον λες κι άφραγκο ;)

Hταν ομως σε καποια φαση;)

Ε, αν ισχυει αυτο σιγα, σε κανα 3χρονο θα χρωσταει κιολας:lol:

Δημοσ.

Μολις την ειδα και γω. Μπορω να πω ξεπερασε τις προσδοκιες μου, πολυ καλη ταινουλα, δεν βαριεσε ουτε για δισεκατομμυριοστο του δευτερολεπτου, απο τις καλυτερες που ειδα φετος.

Δημοσ.

Την είδα εψές. Μ'άρεσε πολύ. Ένα 8,5/10 παίρνει άνετα. Αυτές οι ταινίες με πανεπιστήμια, Χάρβαρντ κ.λ.π, ζωή των φοιτητών και τέτοια είναι απο τις αγαπημένες μου.

Δημοσ.
Την είδα εψές. Μ'άρεσε πολύ. Ένα 8,5/10 παίρνει άνετα. Αυτές οι ταινίες με πανεπιστήμια, Χάρβαρντ κ.λ.π, ζωή των φοιτητών και τέτοια είναι απο τις αγαπημένες μου.

Την είδα και εγώ εχτές φίλε, ωραία ταινία, ενδιαφέρουσα αλλά η γνώμη μου είναι πως και αυτή η ταινία γίνεται όχι μόνο για κερδοσκοπία αλλά και πολλούς άλλους λόγους όπως το να καλύψουν φήμες που δημοσιεύτηκαν και τέτοια. Όσο για την ταινία και την πλοκή της το λέω ότι μου άρεσε.

Δημοσ.
Την είδα και εγώ εχτές φίλε, ωραία ταινία, ενδιαφέρουσα αλλά η γνώμη μου είναι πως και αυτή η ταινία γίνεται όχι μόνο για κερδοσκοπία αλλά και πολλούς άλλους λόγους όπως το να καλύψουν φήμες που δημοσιεύτηκαν και τέτοια. Όσο για την ταινία και την πλοκή της το λέω ότι μου άρεσε.

Σίγουρα φίλε, μπορεί να υπήρχαν πολλοί λόγοι που δημιουργήθηκε μια ταινία για κάτι τόσο μεγάλο όσο το facebook. Εγώ μένω στο καθαρά κινηματογραφικό θέμα. Δες το σαν μια φανταστική ιστορία. ;)

Δημοσ.
Δηλάδη σαν να βλέπουμε Star Wars?

και αν ναί, ποιό από τα επεισόδια?

Όχι σαν να βλέπεις Star Wars αλλά αν ναι τότε το μεσαίο απο το τέλος.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή ταινία. Ότι πρέπει για πληροφορικάριους. Επίσης, η ερμηνεία του Zuckerberg είναι επιπέδου Όσκαρ.

Αλλά, αν το δούμε ως "φανταστική ιστορία" όπως λέτε, μήπως ξένισε κανέναν το τέλος (τελική σκηνή) ? Μήπως, ήταν λίγο προβλέψιμο και cliche? "To έβλεπα από χιλιόμετρα" που λένε και στην Ελλάδα... :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη η ταινιουλα. Περασε ευχαριστα το 2ωρο. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αριστουργημα ομως.

Ειχε πολυ καλους διαλογους, ωραιες ερμηνειες και γενικοτερα δεν κουραζε. Δεν παρατηρησα ουτε ενα ψεγαδι πραγμα που αμεσα την κατατασσει ανωτερη του μετριου. Ωστοσο δεν ειχε αυτο το κατι που θα συμπληρωνε την εννοια του αριστουργηματος.

+1 αλλα ειχε ενα μεγαλο ψεγαδι:

στο τελος μου φανηκε πολυ παραξενο που η πρωην του ειχε φτιαξει λογαριασμο! δλδ ετσι οπως την παρουσιασανε και ειδικα στη σκηνη στο εστιατοριο με τους φιλους της ερχεται σε αντιθεση με αυτο που εγινε...

7/10 απο μενα...

το ψαρι δεν τρωει αλλα ψαρια? :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...