skiabox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 DeadOrganPlayer added to ignore list...και ησυχάζω.Μιλάμε πολύ αποτελεσματική λύση....έχω δύο χρήστες μέσα που είναι μανούλες στο flaming....looool
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ποιοί είναι οι άλλοι δύο?? Αυτό μόνο πες μου! Κι ας είναι η τελευταία κουβέντα που θα ακούσω από σένα.
marantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ελα δωστε τα χερια, skiabox συγχωρεσε τον, θελω να σας βλεπω μονιασμενους. Εσυ deadorganplayer, επειδη το ξεκινησες, οφειλεις να του προσφερεις τουλαχιστον μια αφισα με τον James Cameron ως ενδειξη συμφιλιωσης.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχεις δίκιο. Ανακαλώ. ΤΙς αφίσες μου του James όμως δε του τις δίνω.
marantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχεις δίκιο. Ανακαλώ. ΤΙς αφίσες μου του James όμως δε του τις δίνω. Εστω, τα μπλουζακια..
polakis21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Είδα την ταινία στο σινεμα. Πολύ καλή μου άρεσε πολύ...
Sellers Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 To fight club το θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στο top-5 των χειρότερων ταινιών ever. Σε αυτήν την δήλωση δεν ξέρω τι με ''ενοχλεί'' περισσότερο. Το ότι θεωρείς το Fight Club κακή ταινία ή το ότι δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να βρεις 5 ταινίες χειρότερες του Fight Club. Επίσης (για να γίνεται και κουβέντα) καλό θα είναι να επιχειρηματολογούμε και λίγο πάνω σε αυτό που λέμε. Δεν μου άρεσε το Fight Club για τον α ή β λόγο. (Εκτός και αν ο λόγος είναι ότι η ταινία είναι πολύ γνωστή και οταν λέμε π.χ ''Δεν μου αρέσει το τάδε έργο που χρήζει γενικής αποδοχής'', ανεβαίνει λίγο το επίπεδο μας.)
skiabox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Sellers : Βασικά μου αρέσουν ταινίες δράσης, με όσο το δυνατόν λιγότερους και συντομότερους διαλόγους και όσο το δυνατό περισσότερο δράση και εφέ. Επίσης προσπαθώ να αποφεύγω threads που κάνουν υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς είτε για πρόσωπα είτε για ολόκληρα έθνη καθώς δε βλέπω κάτι παραγωγικό στο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στα forums. Επίσης δε προσπαθώ ποτέ να αλλάξω τη γνώμη κάποιου , καθώς είναι προσωπική επιλογή να μη χάνω χρόνο και ενέργεια για κάτι τέτοιο. Νομίζω από τα παραπάνω καταλαβαίνεις περίπου γιατί δε μου άρεσε καθόλου το fight club. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μια ταινία να μην αρέσει στο 100% των θεατών. Οταν δω και το social network θα επανέλθω με σχόλιο αν και είμαι σίγουρος ότι κατά 99% θα μου αρέσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Sellers : Βασικά μου αρέσουν ταινίες δράσης, με όσο το δυνατόν λιγότερους και συντομότερους διαλόγους και όσο το δυνατό περισσότερο δράση και εφέ. Οταν δω και το social network θα επανέλθω με σχόλιο αν και είμαι σίγουρος ότι κατά 99% θα μου αρέσει. Μια απορια και αν θελεις απαντας.Τα παραπανω συμφωνουν μεταξυ τους? Εκτος κ αν θεωρεις πως το social network θα αποτελει εξαιρεση στο γενικο γουστο σου περι ταινιων.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γιατί όχι? Έχει άφθονη δράση το Social Network και σχεδόν ανύπαρκτους διαλόγους. Δυστυχώς μου έχει γίνει επίπληξη και δε μπορώ να πω πιο πολλά
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δε την εχω δει ακομα...προκειται ομως....και χαιρομαι που διαβαζω καλες αποψεις.... για να σταματησει επιτελους και το κραξιμο του facebook. το facebook προωθει την τεχνη (και οι λαμογιες του zuckerberg)
alexb_10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εμένα πάντως μου άρεσε πολύ. Η λέξη που μου έβγαινε για να την περιγράψω ήταν: ενθαρυντική
Finn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Την είδα κι εγώ στο σινεμά προχθές και μπορώ να πω ότι έφυγα ευχαριστημένος απ την αίθουσα.Καλές ερμηνείες,εξεπλάγειν απο την ερμηνεία του Timberlake,σενάριο πάνω κάτω γνωστό,γκομενάκια,πληροφορική...τι άλλο θες; Πέρασε ευχάριστα το 2ωρο οπότε τις βάζω ένα 7. ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- Την είδα κι εγώ στο σινεμά προχθές και μπορώ να πω ότι έφυγα ευχαριστημένος απ την αίθουσα.Καλές ερμηνείες,εξεπλάγειν απο την ερμηνεία του Timberlake,σενάριο πάνω κάτω γνωστό,γκομενάκια,πληροφορική...τι άλλο θες; Πέρασε ευχάριστα το 2ωρο οπότε τις βάζω ένα 7.
yannis27gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ της βάζω χαλαρά ένα εφταράκι, ίσως και παραπάνω. Δεν είναι από τις ταινίες που θα σου μείνουν χαραγμένες για μια ζωή αλλά σαφώς πέρασε ευχάριστα το δίωρο. Αναρωτιέμαι μονάχα αν πράγματι γίναν έτσι τα πράγματα ή ισχύει αυτό που είπε η δικηγόρος στο τέλος για τη δημιουργία μύθων
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αναρωτιέμαι μονάχα αν πράγματι γίναν έτσι τα πράγματα ή ισχύει αυτό που είπε η δικηγόρος στο τέλος για τη δημιουργία μύθων Αποτι διαβαζα, νομιζω στο empire, ο Ζουκερμπεργκ πως τον λενε ειπε στον Φιντσερ οτι εχει ενστασεις για το ποσο @@ τον παρουσιαζουν αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι τα γεγονοτα ηταν πολυ ακριβη και οντως εγιναν ετσι. Οποτε νομιζω οτι ειναι up to you να αποφασισει ο καθενας το ρολο του καθε χαρακτηρα και ηταν ωραιος ο Φιντσερ που με εξαιρεση τον Σον Παρκερ ολοι οι αλλοι ηταν ποτε καλοι ποτε κακοι(οπου κακοι οχι απαραιτητα απο χαρακτηρα αλλα πχ απο ηλιθιοτητα) Παντως κοιτα ρε φιλε με τι ιδεες γινεται πλουσιος ο κοσμος να πουμε... ΥΓ. Πραγματικα, αν αυτος ο Σον Παρκερ εχει πει την ιστορια με τον τυπο με τα Victoria's Secret και δεν εχει αυτοκτονησει ο ιδιος...Να εχεις φτιαξει το Napster τοτε(οχι τωρα που υπαρχουν 15 τεχνολογιες και απλα θες την ιδεα) και να καταληξεις αφραγκος θελει μεγαλη Ι5, τοσο που λες "αυτος θα φαληρισει και το facebook"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.