Προς το περιεχόμενο

The Social Network

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικα για τους ελληναρες επαγγελματιες κριτικους φανηκε μπερδεμενη η ταινια και χωρις συνοχη.. Για αυτο δεν θα πατησει και παλι κανεις στον κινηματογραφο να την δει. Θα συνεχισουν να προωθουν ταινιες-κοροιδια οπως το Io sono l'amore.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κλασικα για τους ελληναρες επαγγελματιες κριτικους φανηκε μπερδεμενη η ταινια και χωρις συνοχη.. Για αυτο δεν θα πατησει και παλι κανεις στον κινηματογραφο να την δει. Θα συνεχισουν να προωθουν ταινιες-κοροιδια οπως το Io sono l'amore.

Επειδη την εχω φρεσκια ...θα ημουν τουλαχιστον ευχαριστα περιεργος να ακουσω-διαβασω μια κριτικη σου**** που θα διαγραφει τους χαρακτηρισμους που ανεφερες...

Αν και προσωπικα δεν την βρηκα ουτε μπερδεμενη ουτε χωρις συνοχη... διεκπεραιωτικη, σχετικα φλυαρη και κρατωντας ισορροπιες σαν αρνητικα της ισως...αλλα ευχαριστη φορ σουρ... ενα 5.5 -->6 στα δεκα στη γλωσσα των αριθμων...

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω ξαναδει την ατακα περι κακων κριτικων και ειμαι λιγουλακι περιεργος να ακουσω τα επιχειρηματα σε αυτη την ταινια πχ.... με καλη διαθεση παντα :-)

Δημοσ.

Μια χαρα την καταλαβαινεις την ταινια.Το θεμα ειναι οτι ταινια 1 ωρας και 20 λεπτων ,την κανανε 2 ωρες,και βαλανε τοσες λεπτομερεις που κουρασε.

Ο πρωταγωνιστης ,θα γινει μεγαλος ηθοποιος ,Πολυ καλος.

Δημοσ.
Επειδη την εχω φρεσκια ...θα ημουν τουλαχιστον ευχαριστα περιεργος να ακουσω-διαβασω μια κριτικη σου**** που θα διαγραφει τους χαρακτηρισμους που ανεφερες...

Αν και προσωπικα δεν την βρηκα ουτε μπερδεμενη ουτε χωρις συνοχη... διεκπεραιωτικη, σχετικα φλυαρη και κρατωντας ισορροπιες σαν αρνητικα της ισως...αλλα ευχαριστη φορ σουρ... ενα 5.5 -->6 στα δεκα στη γλωσσα των αριθμων...

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω ξαναδει την ατακα περι κακων κριτικων και ειμαι λιγουλακι περιεργος να ακουσω τα επιχειρηματα σε αυτη την ταινια πχ.... με καλη διαθεση παντα :-)

Η ταινια ειναι χαλαρα 8/10.Αψογες ερμηνειες απο ολους (μεχρι και απο Timberlake..), ο σκοτεινος φωτισμος λειτουργει φανταστικα, διαλογοι περιεκτικοι χωρις ιχνος φλυαριας, καταπληκτικο δεσιμο των flashbacks και πολυ καλος ρυθμος στην παρουσιαση της "δικης".O Eisenberg και παλι δινει ρεσιταλ.Το OST ειναι και αυτο σουπερ.Τα γεγονοτα ο Φιντσερ τα παραθετει μια χαρα κρατωντας τη σωστη αποσταση, ουσιαστικα ομως κατακεραυνωνει το facebook σε μια βαθυτερη ερμηνεια, δηλαδη τι αλλο μπορει να περιμενει καποιος απο την ταινια?Πιστολιδι?Αν ειναι δυνατον αυτη η ταινια να βαθμολογειται απο ολους τους ελληνες κριτικους χαμηλοτερα απο το The American!!!Δηλαδη που νομιζουν οτι απευθυνονται?Σε ηλιθιους?Οπου δουν αυτον τον τραγικο ηθοποιο Κλουνει τον εκθειαζουν και στο εξωτερικο τον συγκεκριμενο τον εχουν gtp και ως ηθοποιο και ως ανθρωπο.

Δημοσ.

μια χαρα ταινια ηταν. Και ιστορια, βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα. Τωρα, τι σχεση εχει το Fight club που διαβασα ποσα ποστς ασχετα εντελως με το εργο. Αφου λεμε, ειναι βασισμενο στο πως ξεκινησε το Facebook και τελος. Τι αλλο θελετε ακριβως απο ενα τετοιο εργο? Κακος καλος κλπ? Ολοι κερδισμενοι ειναι ετσι και αλλιως. Το εργο, ειχε παρα πολλες καλες ερμηνιες, μαρεσε, και εχει ενδιαφερον, πως γινετε καποιος δισσεκατομμυριοχος καταλαθος.

• Moderators
Δημοσ.
To fight club το θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στο top-5 των χειρότερων ταινιών ever.

offtopic

Χαιρομαι.Δεν εχουμε συμφωνησει ποτε σε ταινια και θα αγχωνομουν αν συμφωνουσαμε στο fight club:-D

Δημοσ.
offtopic

Χαιρομαι.Δεν εχουμε συμφωνησει ποτε σε ταινια και θα αγχωνομουν αν συμφωνουσαμε στο fight club:-D

Μα για αυτό χρεωκοπήσαμε σα λαός επειδή αγχωνόμαστε για τα λάθος πράγματα

• Moderators
Δημοσ.

Μα για αυτό χρεωκοπήσαμε σα λαός επειδή αγχωνόμαστε για τα λάθος πράγματα

..ή μηπως επειδη δεν πιανουμε το νοημα οσων μας λενε;Το χαμογελακι στο τελος της προτασης,δεν σου ειπε τιποτα για την διαθεση του σχολιου ε; ;)

Δημοσ.
To fight club το θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στο top-5 των χειρότερων ταινιών ever.

Θα θελα πολυ να μάθω και τις υπόλοιπες 4 που πλαισιώνουν το Fight CLub σε αυτό το τοπ 5. Στην ανάγκη θα πληρώσω κι ολας :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα θελα πολυ να μάθω και τις υπόλοιπες 4 που πλαισιώνουν το Fight CLub σε αυτό το τοπ 5. Στην ανάγκη θα πληρώσω κι ολας :-D

δεν ρωτάς και τις top10 καλύτερες, θα σου φτιάξει η μέρα...

Δημοσ.

no time for flaming...αν δεν ᾽εντοπίζουν᾽ οι moderators αυτούς που κάνουνε συστηματικα προσωπικές επιθέσεις σε άλλους , εγώ δε μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω...καλό chat να έχετε μεταξύ σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...