DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1285016/ Η ταινία κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Αμερική (στην Ελλάδα μάλλον 21/10) και τα μέχρι στιγμής reviews είναι αποθεωτικά. Κάποιοι κάνουν λόγο για το Fight Club της δεκαετίας που διανύουμε, ο σκηνοθέτης είναι πάντως ο ίδιος (David Fincher). Περισσότερα φαντάζομαι θα έχουμε απο εβδομάδα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1285016/Κάποιοι κάνουν λόγο για το Fight Club της δεκαετίας που διανύουμε Bαρια συγκριση. Για οσους ενδιαφερονται παντως,σημερα βγηκε το OST απο τον Trent Reznor και τον Atticus Ross http://amzn.to/TSNalbum
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σχέση έχει μια τέτοιου είδους ταινία με το Fight Club;
twiner Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σχέση έχει μια τέτοιου είδους ταινία με το Fight Club; ίσως όσοι κάνουν τη συσχέτιση να περιμένουν αντίστοιχο αντίκτυπο στην περιγραφή της σύγχρονης πραγματικότητας. Μακάρι να τα καταφέρει ο Fincher.
Cue Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο excited και να είμαι για την ταινία, η σύγκριση με το Fight Club μου φαίνεται λίγο άστοχη. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια. Review από Joblo.com
marantonis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ίσως όσοι κάνουν τη συσχέτιση να περιμένουν αντίστοιχο αντίκτυπο στην περιγραφή της σύγχρονης πραγματικότητας. Μακάρι να τα καταφέρει ο Fincher. Συγγνωμη, το φτωχο μου το μυαλο εχει αποριες: Πως γινεται να βγει κατι θετικο που θα 'χει σχεση με την περιγραφη της συγχρονης πραγματικοτητας, απο μια ταινια που ειναι θετικα αφιερωμενη σε κατι που -σε αρκετες περιπτωσεις- αλλοτριωνει τον ανθρωπο της συγχρονης πραγματικοτητας;
twiner Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω δει την ταινία οπότε "να μη γδάρω το αγριογούρουνο πριν το πιάσω" . [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lB95KLmpLR4[/ame] απ'το trailer όμως, βλέπω: μια πιθανή μούφα που ποντάρει στο δημοφιλές facebook. Ή το πώς ένας άνθρωπος έπιασε το σφυγμό της γενιάς του και έφτιαξε κάτι με καταπληκτική απήχηση. "I thought we were doing this together." Tyler: "You're missing the point. This does not belong to us, we're not special!"
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ένταξει το trailer δε λέει και πολλά αλλά αυτό δε λέει και τίποτα Συμφωνώ μπορεί να είναι ιεροσυλία η σύγκριση με Fight Club, αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορούμε να περιμένουμε μια πολύ δυνατή ταινία. By the way, ωραία διασκεύη του Creep των Radiohead... για όποιον ενδιαφέρεται είναι των Scala and Kolacny Brothers.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 100% στο rottentomatoes, μεχρι να το πιασει το μεγαλύτερο troll ever
GeorgeVls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς για μένα. Γιατί όχι ένα Fight Club της δεκαετίας που διανύουμε, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από έναν τόσο μεγάλο σκηνοθέτη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γιατί όχι ένα Fight Club της δεκαετίας που διανύουμε, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από έναν τόσο μεγάλο σκηνοθέτη. Καλα δεν σημαινει πως κ καθε του ταινια ειναι και ενα fight club.Πχ το benjamin button δεν νομιζω πως θα το θυμαμαι σε λιγα χρονια(οχι πως το θυμαμαι τωρα αλλα for the shake of the argument..)
GeorgeVls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλα δεν σημαινει πως κ καθε του ταινια ειναι και ενα fight club.Πχ το benjamin button δεν νομιζω πως θα το θυμαμαι σε λιγα χρονια(οχι πως το θυμαμαι τωρα αλλα for the shake of the argument..) Εγώ θα το θυμάμαι(μπορώ να πω ότι το λάτρεψα κιόλας) όπως θυμάμαι και τις περισσότερες ταινίες του(fight club, seven, the game). Το μόνο που με άφησε αδιάφορο ήταν το panic room, γι αυτό και είναι τόσες μεγάλες οι απαιτήσεις μου.
Cue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μια ταινία γύρω από την πληροφορική, την επιχειρηματικότητα και την αφοσίωση στο πάθος σου με επίκεντρο τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Σκηνοθετικά χωρίς φλυαρίες με δυνατές ερμηνείες. Η μουσική ταξιδεύει, ambient ρυθμοί να χάνεσαι, όπως όταν κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή. Με έριξε για κάποιο λόγο. Which I guess I know. Δε θα την βαθμολογήσω προς το παρόν. "Add as a friend..."
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Το είδα σήμερα. Μου άρεσε άρκετα χωρίς να με ξετρελάνει. Ότι ακριβώς κάνει ο Fincher δηλαδή τα τελευταία χρόνια. Ικανοποιεί χωρίς να εντυπωσιάζει.
trelosjack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνω με deadοrgan ... σαν ειδος ταινιας - σεναριο μπορει να το πει κανεις ακριβοπληρωμενη ξεπετα που σε ικανοποιει σιγουρα αλλα δε σε εντυπωσιαζει... Στην πραγματικοτητα δεν νομιζω οτι ειχε και τιποτα παραπανω να δωσει ο Fincher λογω θεματολογιας... Κραταω την ατακα περι αναζητησης της μιας ιδεας που διακατεχει το harvard ... και ειναι και το mood της εποχης εν ολιγης.... Επισης μου φαινηκε περιεργο που στο ολο στορυ δεν υπηρχε κανενας πραγματικα "κακος" .... ισως με χαλασε , γιατι αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι true - true story...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.