kgian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα scanner και θα ήθελα ένα πρόγραμμα για να σκανάρω τα εγγραφά μου (λογαριασμούς κλπ) και να βάζω λέξεις κλειδιά και να μπορώ να κάνω αναζήτηση με βάση αυτά. Έχει κανείς υπόψιν κάτι καλό και σχετικά απλό για οικιακή χρήση;
vagpap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να τα κάνεις scan με όποιο πρόγραμμα θες, μετατροπή μετά σε PDF με τον PDFCreator, κατά τη μετατροπή να ορίζεις και keywords πάνω στα PDF, και μετά διαχείρισή τους με κάποιο πρόγραμμα όπως το Mendeley ή τα Papers / Yep (ανάλογα την πλατφόρμα). Αν τα PDF έχουν keywords, νομίζω ότι πλέον και το Windows Search τα υποστηρίζει εγγενώς.
elven Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τα Windows 7 υποστηρίζουν tags στα έγγραφα αν θυμάμαι καλά το itunes επίσης οργανώνει pdf τώρα αν θες κάτι ποιο εξειδικευμένο υπάρχει και το YEP
kgian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασα και δοκιμάζω ένα paperport της nuance. Φαίνεται καλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.