Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτος απο ΟΤΕ παιζει κατι αλλο παιδια ???Ειναι για φοιτητη. Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Οι εναλακτικοι παιζουν και χωρις γραμμη ΟΤΕ ?
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε έχω εδώ και 1,5 χρόνο forthnet 24ρα, Κοζάνη (κοντά στα Αλώνια, αν ξέρεις) και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος..! Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα..!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω.Ποσο σου στοπιχιζει συνολικα ? Θα ειναι απο αυριο ο γιος μου εκει για τα ΤΕΙ.
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τους πρώτους 6 μήνες είναι 16 ευρώ (τον μήνα) και μετά 24 ευρώ. Ο λογαριασμός έρχεται κάθε 2μηνο.. Κάλως τον δεχτήκαμε οπότε..! Σε ποιο τμήμα πέρασε...?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τους πρώτους 6 μήνες είναι 16 ευρώ (τον μήνα) και μετά 24 ευρώ. Ο λογαριασμός έρχεται κάθε 2μηνο..Κάλως τον δεχτήκαμε οπότε..! Σε ποιο τμήμα πέρασε...? 16 ευρω ολα μαζι ?? Στο ...υψηλοβαθμο ΤΕΙ αντιρρυπανσης.
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι..!! 16 ευρώ το ίντερνετ (σταθερό τηλέφωνο δεν έβαλα και ούτε πρόκειται..) Όσο για την σχολή, δεν έχει σημασία η βάση, είναι πάρα πολύ δύσκολη και απ ότι ξέρω γίνεται πολύ καλή δουλεία..! (Πχ, ξέρω ότι συζητούσαν με έναν καθηγητή να μπουν σε ερευνητικό πρόγραμμα για παραγωγή βιοκαύσιμου με φύκια, σε συνεργασία με άλλα τμήματα..!) Εγώ σπουδάζω Ηλεκτρολογία στο ΤΕΙ
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι..!! 16 ευρώ το ίντερνετ (σταθερό τηλέφωνο δεν έβαλα και ούτε πρόκειται..) Όσο για την σχολή, δεν έχει σημασία η βάση, είναι πάρα πολύ δύσκολη και απ ότι ξέρω γίνεται πολύ καλή δουλεία..! (Πχ, ξέρω ότι συζητούσαν με έναν καθηγητή να μπουν σε ερευνητικό πρόγραμμα για παραγωγή βιοκαύσιμου με φύκια, σε συνεργασία με άλλα τμήματα..!) Εγώ σπουδάζω Ηλεκτρολογία στο ΤΕΙ Γινεται adsl χωρις τηλεφωνο ??? Πρωτη φορα το ακουω.
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αριθμό...Συσκευή δεν έχω βάλει σπίτι... Απ ότι ξέρω στο πακέτο μου, είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αριθμό...Συσκευή δεν έχω βάλει σπίτι... Απ ότι ξέρω στο πακέτο μου, είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές... Καταλαβα...Αρα ειναι μαζι με το παγιο της τηλ γραμμης.Ευχαριστω.
partblah1990 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μη ξεχνάς όμως το καλοκαίρι 3 μήνες αν θα λείπει από εκεί θα έρχεται ο λαγοριασμός χωρίς να χρησιμοποιεί το Internet.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μη ξεχνάς όμως το καλοκαίρι 3 μήνες αν θα λείπει από εκεί θα έρχεται ο λαγοριασμός χωρίς να χρησιμοποιεί το Internet. Το ξερω αλλα η λυση με στικακια και ασυρματο ειναι πιο ακριβη και καθολου αξιοπιστη.
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καταλαβα...Αρα ειναι μαζι με το παγιο της τηλ γραμμης.Ευχαριστω. εμεις για 24αρα forthnet με τηλεφωνο (απεριοριστα σε ολη την ελλαδα και καποιες χωρες του εξωτερικου) δινουμε 40 το μηνα και ο λογαριασμος ερχεται 80 καθε διμηνο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εμεις για 24αρα forthnet με τηλεφωνο (απεριοριστα σε ολη την ελλαδα και καποιες χωρες του εξωτερικου) δινουμε 40 το μηνα και ο λογαριασμος ερχεται 80 καθε διμηνο. Πολλα...Αθηνα δινω 38 ευρω με netone και ολα τα παραπανω και δυο τηλεφωνικες γραμμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.