Προς το περιεχόμενο

ADSL σε Κοζανη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε έχω εδώ και 1,5 χρόνο forthnet 24ρα, Κοζάνη (κοντά στα Αλώνια, αν ξέρεις) και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος..!

Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα..!!

Δημοσ.

Τους πρώτους 6 μήνες είναι 16 ευρώ (τον μήνα) και μετά 24 ευρώ. Ο λογαριασμός έρχεται κάθε 2μηνο..

Κάλως τον δεχτήκαμε οπότε..!

Σε ποιο τμήμα πέρασε...?

Δημοσ.
Τους πρώτους 6 μήνες είναι 16 ευρώ (τον μήνα) και μετά 24 ευρώ. Ο λογαριασμός έρχεται κάθε 2μηνο..

Κάλως τον δεχτήκαμε οπότε..!

Σε ποιο τμήμα πέρασε...?

16 ευρω ολα μαζι ??

Στο ...υψηλοβαθμο ΤΕΙ αντιρρυπανσης.

Δημοσ.

Ναι..!! 16 ευρώ το ίντερνετ (σταθερό τηλέφωνο δεν έβαλα και ούτε πρόκειται..)

Όσο για την σχολή, δεν έχει σημασία η βάση, είναι πάρα πολύ δύσκολη και απ ότι ξέρω γίνεται πολύ καλή δουλεία..! (Πχ, ξέρω ότι συζητούσαν με έναν καθηγητή να μπουν σε ερευνητικό πρόγραμμα για παραγωγή βιοκαύσιμου με φύκια, σε συνεργασία με άλλα τμήματα..!)

Εγώ σπουδάζω Ηλεκτρολογία στο ΤΕΙ

Δημοσ.
Ναι..!! 16 ευρώ το ίντερνετ (σταθερό τηλέφωνο δεν έβαλα και ούτε πρόκειται..)

Όσο για την σχολή, δεν έχει σημασία η βάση, είναι πάρα πολύ δύσκολη και απ ότι ξέρω γίνεται πολύ καλή δουλεία..! (Πχ, ξέρω ότι συζητούσαν με έναν καθηγητή να μπουν σε ερευνητικό πρόγραμμα για παραγωγή βιοκαύσιμου με φύκια, σε συνεργασία με άλλα τμήματα..!)

Εγώ σπουδάζω Ηλεκτρολογία στο ΤΕΙ

Γινεται adsl χωρις τηλεφωνο ??? Πρωτη φορα το ακουω.

Δημοσ.
Έχω αριθμό...Συσκευή δεν έχω βάλει σπίτι... Απ ότι ξέρω στο πακέτο μου, είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές...

Καταλαβα...Αρα ειναι μαζι με το παγιο της τηλ γραμμης.Ευχαριστω.

Δημοσ.
Μη ξεχνάς όμως το καλοκαίρι 3 μήνες αν θα λείπει από εκεί θα έρχεται ο λαγοριασμός χωρίς να χρησιμοποιεί το Internet.

Το ξερω αλλα η λυση με στικακια και ασυρματο ειναι πιο ακριβη και καθολου αξιοπιστη.

Δημοσ.
Καταλαβα...Αρα ειναι μαζι με το παγιο της τηλ γραμμης.Ευχαριστω.

εμεις για 24αρα forthnet με τηλεφωνο (απεριοριστα σε ολη την ελλαδα και καποιες χωρες του εξωτερικου) δινουμε 40 το μηνα και ο λογαριασμος ερχεται 80 καθε διμηνο.

Δημοσ.
εμεις για 24αρα forthnet με τηλεφωνο (απεριοριστα σε ολη την ελλαδα και καποιες χωρες του εξωτερικου) δινουμε 40 το μηνα και ο λογαριασμος ερχεται 80 καθε διμηνο.

Πολλα...Αθηνα δινω 38 ευρω με netone και ολα τα παραπανω και δυο τηλεφωνικες γραμμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...