Προς το περιεχόμενο

Τεχνικος για ηλεκτρονικη επισκευη

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,ειχα ενα ατυχημα με το gamecube μου το οποιο σταματησε να λειτουργει,το ανοιξα το κοιταξτα απο δω απο κει με το ματι φαινονται ολα οκ,ψαχνω τωρα καποιο τεχνικο μαγαζι μπας και μου το επισκευασει σε καλη τιμη (αλλιως παιρνω αλλο) μενω αμπελοκηπους θεσσαλονικης και θα προτιμουσα κατι εδω κοντα εκτος και αμα εχει καποιος να προτεινει καποιο μαγαζι καπου μεσα στην θεσσαλονικη,ευχαριστω

Δημοσ.

Αν και εψαξα δεν καταφερα να βρω το θρεντ που λες φιλε μου,παρολαυτα οπως ειπα ψαχνω καποιον ηλεκτρονικο τεχνικο στην θεσσαλονικη,δεν ψαχνω για ανταλακτικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπερα σας,ειχα ενα ατυχημα με το gamecube μου το οποιο σταματησε να λειτουργει,το ανοιξα το κοιταξτα απο δω απο κει με το ματι φαινονται ολα οκ,ψαχνω τωρα καποιο τεχνικο μαγαζι μπας και μου το επισκευασει σε καλη τιμη (αλλιως παιρνω αλλο) μενω αμπελοκηπους θεσσαλονικης και θα προτιμουσα κατι εδω κοντα εκτος και αμα εχει καποιος να προτεινει καποιο μαγαζι καπου μεσα στην θεσσαλονικη,ευχαριστω

Για gamecube playstation και etc, υπάρχει ένα κατάστημα στη θεσσαλονίκη απέναντι απο το ιπποκράτειο. Λέγεται System Solution

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...